Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Koukni na netu na fotografku lauru dodsworth. Ta fotila ženy, jak tam dole skutečně vypadají.
@toma0105 píše:
Lepší než furt řešit Covid, nebo dvė čárky na testu
Nemám s tímto problém. Těchto diskuzí se nezúčastňuji.
Buďme rády, že nemáme jen sešitou díru bez pysků jako muslimky. Ty zažívají pekelné bolesti. Radši mít pěkný záclony. ![]()
@Psylocke
To nemají muslimky, ale obyvatelky některých afrických zemí. S vírou to nemá nic společného
A zakladatelko, vykašli se na to, co se tady komu líbí nebo nelíbí, účastníci diskuze s tebou lože nesdílejí ![]()
Myslím, že většině chlapů se vulva líbí, ať má pysky ven nebo ne.
@Anonymní píše:
Mate to nektera taky? Velke stydke pysky. Stydim se za ne. Nevim jak na ne bude reagovat pripadny partner..
Tak jsou chlapi kterym se to líbí a zase naopak
Chlapi myjí zase vyplandane koule no ![]()
@Anonymní píše:
Mate to nektera taky? Velke stydke pysky. Stydim se za ne. Nevim jak na ne bude reagovat pripadny partner..
To nekdo resi? Asi stejne podmetne jako resit velikost bradavek, fakt holky vase starosti a rockefellerovic prachy..
@Anonymní píše:
Taky mi koukaji a nikdy me nenapadlo to resit. V beznem zivote mi neprekazi, vlastne o nich ani nevim. Proste takove jsou a tim to pro me konci. Partneru jsem mela pomerne dost a nikdy o nich nikdy nic nerikal. Ja se nad estetikou jejich prirozeni taky nezamyslela. Podstatne bylo, aby fungovalo.
Tak jestli to zakladatelka myslí vážně, tak fakt není proč se stresovat
A jestli chtěla jen pobavit, tak se to povedlo
Nad některýma příspěvkama jsem se tu teď fakt pobavila ![]()
@lilith1 píše:
To nekdo resi? Asi stejne podmetne jako resit velikost bradavek, fakt holky vase starosti a rockefellerovic prachy..
Jasně, že to někdo řeší. Taky jsem v dospívání řešila… Vlastně po tom, co jsme v pubertě s kamarádkou a spolužákem komentovali objevené časopisy s ženami
a oni docela ošklivě komentovali ženu, co měla pysky větší. V nitru jsem získala pocit, že velké pysky jsou hnusné a že se klukům nebudu líbit. S prvním přítelem jsem tu myšlenku pořád měla v hlavě, ale nikdy si nestěžoval. S druhým, nynějším a snad i posledním, jsem to úplně přestala řešit. Tohle je moje pipina, nechodím s ní po výstavách, svoji funkci plní, chlap s ní nemá problém a když mi to nepůsobí žádné potíže - třeba jak ten vtip o pyskách skřípnutých v řetězu od kola - tak už neřeším. ![]()
@Anonymní píše:
OK, takže zatím nezkušená? S tímhle si vůbec nelámej hlavu, to je pro chlapa zcela nepodstatná věc. Zajímavé je, že zatímco zadky a prsa (chlapi) občas docela řešíme tak zrovna pysky fakt ne.
Abych to trochu odlehčil:
Nejsou-li pysky do půli stehen, pak tento problém neexistuje.
By me zajimalo, jestli existuje zenska, ktery by se opravdu stalo, ze by s ni heterosexualni muz odmitl sex kvuli vzhledu jeji vulvy, pripadne kvuli tvaru/velikosti prsou.