Ach ty pysky ????

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15272
20.12.20 20:55

Koukni na netu na fotografku lauru dodsworth. Ta fotila ženy, jak tam dole skutečně vypadají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
20.12.20 20:55
@toma0105 píše:
Lepší než furt řešit Covid, nebo dvė čárky na testu :cert:

Nemám s tímto problém. Těchto diskuzí se nezúčastňuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Psylocke
20.12.20 20:56

Buďme rády, že nemáme jen sešitou díru bez pysků jako muslimky. Ty zažívají pekelné bolesti. Radši mít pěkný záclony. :lol:

• Citovat
  • Upravit
2622
20.12.20 20:59

@Psylocke
To nemají muslimky, ale obyvatelky některých afrických zemí. S vírou to nemá nic společného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2622
20.12.20 21:00

A zakladatelko, vykašli se na to, co se tady komu líbí nebo nelíbí, účastníci diskuze s tebou lože nesdílejí ;)
Myslím, že většině chlapů se vulva líbí, ať má pysky ven nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
20.12.20 21:00

...

Hoď foto, odborně posoudíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
20.12.20 21:12
@Anonymní píše:
Mate to nektera taky? Velke stydke pysky. Stydim se za ne. Nevim jak na ne bude reagovat pripadny partner..

Tak jsou chlapi kterym se to líbí a zase naopak :nevim: Chlapi myjí zase vyplandane koule no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12825
20.12.20 21:19
@Anonymní píše:
Mate to nektera taky? Velke stydke pysky. Stydim se za ne. Nevim jak na ne bude reagovat pripadny partner..

To nekdo resi? Asi stejne podmetne jako resit velikost bradavek, fakt holky vase starosti a rockefellerovic prachy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.20 22:25
@Anonymní píše:

Taky mi koukaji a nikdy me nenapadlo to resit. V beznem zivote mi neprekazi, vlastne o nich ani nevim. Proste takove jsou a tim to pro me konci. Partneru jsem mela pomerne dost a nikdy o nich nikdy nic nerikal. Ja se nad estetikou jejich prirozeni taky nezamyslela. Podstatne bylo, aby fungovalo.

• Citovat
  • Upravit
2424
20.12.20 22:45

Tak jestli to zakladatelka myslí vážně, tak fakt není proč se stresovat :mrgreen: A jestli chtěla jen pobavit, tak se to povedlo :palec: Nad některýma příspěvkama jsem se tu teď fakt pobavila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.20 00:13
@lilith1 píše:
To nekdo resi? Asi stejne podmetne jako resit velikost bradavek, fakt holky vase starosti a rockefellerovic prachy..

Jasně, že to někdo řeší. Taky jsem v dospívání řešila… Vlastně po tom, co jsme v pubertě s kamarádkou a spolužákem komentovali objevené časopisy s ženami :mrgreen: a oni docela ošklivě komentovali ženu, co měla pysky větší. V nitru jsem získala pocit, že velké pysky jsou hnusné a že se klukům nebudu líbit. S prvním přítelem jsem tu myšlenku pořád měla v hlavě, ale nikdy si nestěžoval. S druhým, nynějším a snad i posledním, jsem to úplně přestala řešit. Tohle je moje pipina, nechodím s ní po výstavách, svoji funkci plní, chlap s ní nemá problém a když mi to nepůsobí žádné potíže - třeba jak ten vtip o pyskách skřípnutých v řetězu od kola - tak už neřeším. :D

• Citovat
  • Upravit
Psylocke
21.12.20 00:47
@Mediula píše:
@Psylocke
To nemají muslimky, ale obyvatelky některých afrických zemí. S vírou to nemá nic společného

Není to pravda. Obřízku mají i na Blízkém východě a třeba i v Asii. A souvisí to nejenom s náboženstvím, ano.

• Citovat
  • Upravit
508
21.12.20 01:18
@Anonymní píše:

OK, takže zatím nezkušená? S tímhle si vůbec nelámej hlavu, to je pro chlapa zcela nepodstatná věc. Zajímavé je, že zatímco zadky a prsa (chlapi) občas docela řešíme tak zrovna pysky fakt ne.

Abych to trochu odlehčil:

• Ve chvíli, kdy jdou kalhotky dolů, má chlap tak odkrvenej mozek, že mu často vypne i zrak.
  • Při klasickém sexu se holce kouká do obličeje.
  • Při orálním sexu má zase před očima skoro tmu.

Nejsou-li pysky do půli stehen, pak tento problém neexistuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4596
21.12.20 01:51

By me zajimalo, jestli existuje zenska, ktery by se opravdu stalo, ze by s ni heterosexualni muz odmitl sex kvuli vzhledu jeji vulvy, pripadne kvuli tvaru/velikosti prsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2622
21.12.20 06:03

@Psylocke
Islám ženskou obřízku nepřipouští

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...