Syn se nevejde do autosedačky, poraďte větší

2222
17.2.10 04:29

Ach ty sedačky, 15-36

Ahoj,
chci poprosit o pomoc. Hledám a hledám sedačku 15-36kg. Mám 2,5 letého trošku přerostlého syna. 105cm a 19kilo. O víkendu jsme byli na obhlídce sedaček a zjistila jsem, že do mojí vybrané Römerky se nějak moc nevleze 8-o Čekala jsem něco většího, teď máme Chicco key 1 a přijde mi stejná. :nevim: Nevíte jak je to třeba s Cybexem? Je prostornější, nebo jsou všechny sedačky podobné? Syn je prostě chlapisko a přijde mi, že je tam tak tak, nevím, jak by v ní měl jezdit třeba za 2 roky :-(
Ještě jsme se dívali na Chicco key3, ta mi přišla prostornější, ale nevím, jak na tom jsou co do bezpečnosti.
Poradíte prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7369
17.2.10 06:37

Nevím, jak je to možné, ale já mám Romer. Máme dvě. Kluci jsoutaky hodně velcí. Mladšímu jsou teď 4 roky má přes dvacet kg a kolem 110 cm a jezdí v ní. Ale mám sedmiletého, tan má přes 30kg a určo 120cm (ostuda neznám pořádně míry dětí) a jezdí v ní v pohodě taky. Samo jí používáme i se zády. Nedám na romerky dopustit, jsou fakt super, měli jsme i tu pro mladší, jenom vajíčko od maxi cosi, kvůli kočáru. Tak je mi to fakt divné!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
17.2.10 08:30

Neblázni, jak se ti může nevlézt takový drobek do sedačky, ve které zcela běžně jezdí všechny moje dcery - a to nejstarší má přes 130 cm a 30 kg? Běžně jezdí v zimních bundách… A sedí na zadních sedadlech tři :o

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
17.2.10 08:52

Lucoško, nevím co jste zkoušely, ale zde je moje 9 letá dcera v Römeru 15-36 a to má 145cm a 40 kg, a vejde se i v zimním oblečení. Takže ve 2,5 letech se musí vejít dvakrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
17.2.10 09:28

Ahoj,

je to teda hodně divné, protože mám syna stejných proporcí, 3 leťáka, máme cybexku a vejde se v pohodě. Na vyšku jsem mu tu sedačku musela už trošku povytáhnout, aby seděl dobře pás, ale jinak se vejde i v zimním oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
17.2.10 09:34

Díky za reakce. Možná to bylo tím, že jsem si představovala něco většího a proto mě to zaskočilo. Ale podle fotky od Steeveho (tímto moc díky) se vejít musí, i kdyby nechtěl :lol: Pro jistotu zajdem ještě jednou vyzkoušet a uvidíme.
A co ten Cybex? S tou by fotečka nebyla? Rozhoduju se mezi těmito dvěma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
17.2.10 09:43

Lucošku, sedačka nemůže být o moc větší, jinak by dítě dobře nedržela - a pak by nefungovala tak jak má..

Cybexka je de facto to samé - neprohloupíš ani u jedné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
17.2.10 09:49

Lesi díky, ještě jednou půjdem odzkoušet a určitě jednu vyberem, máme nejvyšší čas.
Ještě jednou všem díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
17.2.10 10:40

jo tady je dcera v tom Cybexu, ale bez bundy, sedačky jsou velikostně úplně stejné.
z hlediska kvality materiálů a pohodlí je na tom Kidfix lépe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
17.2.10 15:09

Steeve díky ti, jsi připraven na vše :lol: :palec:

Uvidí se, ve které se bude cítit líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek