Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Čau holky můžete mi prosím poradit nějaký přípravek na dásně . Malému lezou zuby a strašně pláče.Vůbec nechce jíst mám o něho vážně strach. Už 3 noci nespí je mi ho strašně líto.Máme Calgel, Kamistad sensitiv, nic nezabírá. Klidně něco zahraničního (pokusím se to sehnat)je mi to už fuk kolik to bude stát hlavně když to pomůže. Chudák prdelka je úplně rozhozenej. Má nějaký horší průběh tohle u prvního kluka neznám. Moc dík všem
Ahoj,
máme to podobně…malý pláče, odmítá jídlo
Hodně mu zabírá citrovital gel a potom taky homeopatika. Ale utěch si nejsem jistá, jestli je můžu dávat, než se prořeže poslední zub, nebo jen při velkých bolestech. Taky mu zabírají, klidněji spí.
Ať je brzy líp, je to strašné, když ty drobky něco bolí.
Přesně jak píše Leňula, zkus Mundisal. U nás pomohl hodně.
Držte se, ono to přejde. Taky jsme se trošku potrápily se zoubky, ale už je to dobrý. Doktorka říkala, že by u těch zoubků měly dětičky aspoň pít, jestli jíst nechtějí, jako naše Adél, tak aspoň vodu nebo čajík.
Ahojky, nám pomohl také Mundisal gel a když měl malej i teplotu, tak jsem mu navíc dala i panadol baby.
Tak my nemáme ještě ani jeden zub venku,ale klubou se vidím je pod dásnama a malá je protivka,dáváme homeopatika a krásně zabírají…
Kdyz to nejde jinak, davam v noci nurofen, i kdyz nema teplotu. Jinak by probrecela hodiny…
taky nam zabral Mundisal
a kdyz uz nespala 3 noci, dala jsem ji i Panadol sirup, i kdyz nemela teplotu - pisou na nem, ze je i pri rustu zoubku a male se ulevilo
My teda se zoubky zatím problém nemáme, ani nevím, že rostou, teda poznám to podle slintání, ale na bolest bych dala nurofen, nám zabírá hlavně při očkování, když ho bolí nožička.
Ja potiram dasne Mundisalem,no nevim jestli mu to pomaha,ale vzdycky po natreni je aspon chvili v klidu,tak asi neco na tom bude.
Jinak na noc jsem ted co mu lezou dvojky dala Nurofen sirup.Spinkal celkem dobre,takze mu to asi pomohlo.
Ahoj zkus homeopatika osvědčený a neškodný přípravek chamomilla vulgaris se to jmenuje a je to úplně na zuby super dávala to moje ségra synovci když mu lezly zuby a řval a řval ni nezabíralo. Jsou to malé kuličky dává se pět kuliček rozpustit do studené vody my dáváme ty kuličky do odměrky na panadol nebo nurofen a vždycky to dotáhnem vodou během chvilky se ty kuličky rozpustí. a nám v lékárně doporučili 5 kuliček rozpustit a podávat tak po 15 minutách po dobu 2 hodin ráno a na večer a byl pokoj
Je to přírodní dětemto neublíží takže nějak jako předávkovat vůbec nelze
Dik Panadol máme tak když bude dnes potřeba tak mu ho dám. Ty homeopatika ale asi zkusim protože ty gely jsou časově omezené . Nesmi se dávat déle jak 5 dnů a to už brzy vyprší a co pak. Každopádně díky všem
Pandoro, zkus ty homeo a koupila bych nurofen sirup, panadol mi přijde, že tak nezabírá, to samé jako čípky… na nurofen nedáme dopustit:) přijde mi, že i dýl působí…