Denní spánek

92
13.5.10 10:26

Denní spánek

Zdravím všechny maminky,
chtěla jsem se zeptat, zda má některá z vás podobný problém.
Mám 2 a půl měsíční dcerku. Do nedávna spala krásně přes den, ráno 4 hodiny, po obědě 1 hodinu a odpoledne další hodinu. Večer spinkala taky krásně. Vím, měla jsem štěstí. Ovšem již 4 dny malá nechce přes den vůbec spát. V kočárku byla zvyklá spát 4 hodiny, ale teď jí staší půl hodina a je vyspaná. A tak to pokračuje celý den. Spí maximálně 2 hodiny. Myslíte si, že je takový zlom normální? Děkuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
291
13.5.10 10:37

Ahoj, mám také dva a půl měs. starého chlapečka. My už od začátku byli se spaním na štíru, ale posledních pět, sedm dní je to opravdu dost náročné. Hodinka dopoledne, odpoledne maximálně dvě. Je unavený, ale když usne je to pár minut co spí a je po spánku. Vozit v kočárku nepomůže…
Mám čtyři děti a musím říct, že každé na to bylo se spaním jinak.
Možná za takový zlom může trochu i počasí…
Vím, že jsem asi moc neporadila, ale nejsi v tom sama neboj :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
13.5.10 10:56

Tak to jsou nejaky vykyvy tlaku ci co. Mame ted od pondeli stejny problem, Zuzka spavala 4 krat denne 1-1,5 hodinky, a ted uz 3 dny je nevrla, protivna az hruza a spi sice stale 4 krat denne, ale 20-30 minut, coz ji nestaci :roll: Ale zato vecer padne jak zabita a prvni interval bez jedineho probudzeni mame 8 hodin, proste je za ten den uplne hotova :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
13.5.10 10:56

Ahoj.Radu taky nemám,ale můj Adámek byl to samé.Ve dvou měsící měl období,kdy naspal hodinku,dvě dopoledne,hodinku odpoledne.Někdy s přestávkami,někdy v kuse.V noci spal,ale budil se pravidelně na kojení.V 10 měsícíh už mu stačil jen jeden denní spánek,to hodinku odpoledne,od necelých dvou let nespí vůbec přes den :mrgreen: Chodí spát brzy,brzy vstává,přes den spát nepotřebuje,nespí ani ve školce.

Je to o dítěti,Emička spala a spí daleko víc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
13.5.10 11:07

Me prave jako zakladatelku taky vydesil ten zlom ze dne na den. Zuzka je hodne spave miminko, od narozeni do pred 4 dnu spala 4krat denne, celkem naspala za den tak 6-7 hodin (tedy vstava brzy, tak mi to prislo normalni). A ted ze dne na den je nervozni, ubrecena a spi celkem tak 1-2 hodiny za den a netusim cim to je :roll: Predpokladam, ze zakladatelka resi to same, jen zalozila diskuzi driv, diky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
13.5.10 11:32

Právě, mě taky vyděsil ten zlom ze dne na den, je to hrozné. Zvlášť, když je člověk zvyklý na to, že mu dítě krásně spí i přes den. No snad se to vrátí do normálu :-). Děkuji za příspěvky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.5.10 11:50

Ahoj,mojí Nikče jsou 3 a půl měsíce a taky měla tenhle zlom a myslím že v těch dvou a půl měsících. Ze dne na den přestala přes den spát a to po obědě spávala i 3 hodiny.. trvá jí to do dnes, spí max 1 hodinu,,ale jsem ráda že spí v noci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
13.5.10 11:51

Já myslím, že to bude nějaké období. Samík míval a mívá taky spavější a méně spavá období - ono se to zase samo nějak spraví - jenom to přežít :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
13.5.10 11:57

Děkuji moc za odpovědi, velmi potěší, že v tom nejsem sama :-D . Nejraději se přikláním k názorům, že za to může počasí :roll: . Čas ukáže :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí