Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nevím jestli jsi neplodná, to ti řekne jen lékař. Ale co tak čtu zde diskuze, tak snažení kolem roku je asi normální. Pro svůj klid bych si zašla k lékaři
přeji hodně štěstí.
Jak říka CoCo zajít si k lékaři ať máš jistotu, ale podle mě je to naprosto normální, jiným lidem to trvá ještě mnohem déle, nám to trvalo asi rok a půl a to jsme rok před tim přestali snažit a hned to přišlo, hlavně se kvůli tomu nestresuj. Zajeďte si třeba na nějakou pěknou dovolenou. Znám spoustu maminek co to zkusili v jiném prostředí a zadařilo se
tak přeji hodně štěsti ![]()
Zajdi k lékaři, řekni že se snažíte rok a vyžaduj si žádanku do CARu. My už tam jsme taky po víc jak roce snažení… ![]()
@Sabina30 píše:
Ahoj je mi 23 a s přítelem jsme rok a 4 měsíce a už by jsme chtěli mimi… Snažíme se rok a pořád nic… Mohla bych být neplodná? Nebo to je jen brzo…
Ano, začít pracovat na dítěti po čtyřech měsících vztahu je brzo.
Teda po 4 mesicich se snazit o dite,to mi prijde naprosto silene
.No nezbyva nez zajit na gynekologii aby vas poslali na vysetreni
Proč ji zase shazujete? Fakt vám tleskám s vámi se o něčem radit.
Každého věc. Jestli dite chce tak je to jeji vec ne? Ve 23 je podle mě normální a vždy bylo mit dítě. Ne jak dnešní maminky ve třiceti a výš. Co se týče snažení, nebes hlavu. Jinak optej se na čaje pro ženy, co chcou počít. U nas jsou v obchodech v centri takové ty míchané. Kamaradka po čaji čeká dvojčata. 😂 😂 Jinak me doktor řekl, ze je normální se snažit dyl. Osobně si myslím že dva roky. Ale jak se říká neřeš to, přijde samo.Ildyz se hůř dělá ale je to o psychice. ![]()
Ahoj, zalezi na tobe, zda uz to chces resit s lekarem a projit si vysetreni. Nejspis bys byla rovnou odeslana do CAR. Ja si osobne taky myslim, ze je dneska normalni snazit se klidne ty 2 roky. K lekari bych nespechala, jsi mlada. Nam se podarilo po roce a 3 mesicich. Chapu tve pocity, mela jsem to jak na houpacce.
Chvili jsem to brala v pohode a chvili propadala panice, ze je s nami neco spatne. Nakonec to chtelo jen cas
drzim palce, at se brzy zadari ![]()