Snažíme se rok, co teď?

192
6.3.19 10:16

Nevím jestli jsi neplodná, to ti řekne jen lékař. Ale co tak čtu zde diskuze, tak snažení kolem roku je asi normální. Pro svůj klid bych si zašla k lékaři :) přeji hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
StM90
6.3.19 10:20

Jak říka CoCo zajít si k lékaři ať máš jistotu, ale podle mě je to naprosto normální, jiným lidem to trvá ještě mnohem déle, nám to trvalo asi rok a půl a to jsme rok před tim přestali snažit a hned to přišlo, hlavně se kvůli tomu nestresuj. Zajeďte si třeba na nějakou pěknou dovolenou. Znám spoustu maminek co to zkusili v jiném prostředí a zadařilo se :-) tak přeji hodně štěsti :-)

• Citovat
  • Upravit
284
6.3.19 10:22

Zajdi k lékaři, řekni že se snažíte rok a vyžaduj si žádanku do CARu. My už tam jsme taky po víc jak roce snažení… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
6.3.19 10:23

Zkus kontryhelovy čaj. Mě zabral hned …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
6.3.19 10:24
@Sabina30 píše:
Ahoj je mi 23 a s přítelem jsme rok a 4 měsíce a už by jsme chtěli mimi… Snažíme se rok a pořád nic… Mohla bych být neplodná? Nebo to je jen brzo…

Ano, začít pracovat na dítěti po čtyřech měsících vztahu je brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.3.19 10:28

@lampicka11 jaké má účinky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.3.19 10:29

Teda po 4 mesicich se snazit o dite,to mi prijde naprosto silene 8o .No nezbyva nez zajit na gynekologii aby vas poslali na vysetreni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
6.3.19 10:41

Zajděte oba k lékaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
6.3.19 11:20

@Ou k psychiatrovi, žejo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.19 15:01

Proč ji zase shazujete? Fakt vám tleskám s vámi se o něčem radit. :potlesk: Každého věc. Jestli dite chce tak je to jeji vec ne? Ve 23 je podle mě normální a vždy bylo mit dítě. Ne jak dnešní maminky ve třiceti a výš. Co se týče snažení, nebes hlavu. Jinak optej se na čaje pro ženy, co chcou počít. U nas jsou v obchodech v centri takové ty míchané. Kamaradka po čaji čeká dvojčata. 😂 😂 Jinak me doktor řekl, ze je normální se snažit dyl. Osobně si myslím že dva roky. Ale jak se říká neřeš to, přijde samo.Ildyz se hůř dělá ale je to o psychice. :palec:

• Citovat
  • Upravit
2754
6.3.19 15:51

Ahoj, zalezi na tobe, zda uz to chces resit s lekarem a projit si vysetreni. Nejspis bys byla rovnou odeslana do CAR. Ja si osobne taky myslim, ze je dneska normalni snazit se klidne ty 2 roky. K lekari bych nespechala, jsi mlada. Nam se podarilo po roce a 3 mesicich. Chapu tve pocity, mela jsem to jak na houpacce.
Chvili jsem to brala v pohode a chvili propadala panice, ze je s nami neco spatne. Nakonec to chtelo jen cas ;) drzim palce, at se brzy zadari :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí