Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Stevia píše:
Ještě tohle tady
Proč? Určitě plno uživatelek může přispět svou zkušeností ![]()
@Anonymní píše:
Zajímala by mě vaše zkušenost s,,banány”, kdo jste nosili, na vojně. Já jsem na vojně nebyl, napadlo mě to náhodou. Je pravda, že mazáci nosili onošené a nováčci nové? prý bylo tvrdé, nepohodlné. díky za diskuzi!
Tvrdé to máš asi ty.
bylo to normální, nevím o chceš slyšet. Jestli ti ta představa dělá dobře, tak si neměl shánět modrou nebo se narodit dřív, kdy byla ZVS.
@Anonymní píše:
Zajímala by mě vaše zkušenost s,,banány”, kdo jste nosili, na vojně. Já jsem na vojně nebyl, napadlo mě to náhodou. Je pravda, že mazáci nosili onošené a nováčci nové? prý bylo tvrdé, nepohodlné. díky za diskuzi!
Proč se o tom nepobavíš v práci, v hospodě, na hřišti, kdekoliv s chlapama co na vojně byli? Každý o tom rád povídá, tady o tom nikdo nic neví…
@Stevia píše:
Proč se o tom nepobavíš v práci, v hospodě, na hřišti, kdekoliv s chlapama co na vojně byli? Každý o tom rád povídá, tady o tom nikdo nic neví…
jasně, chápu. Omlouvám se, jestli tenhle dotaz prostě sem nepatří. Chápu to i k té dnešní době, ale zajímá mě to.
@Anonymní píše:
jasně, chápu. Omlouvám se, jestli tenhle dotaz prostě sem nepatří. Chápu to i k té dnešní době, ale zajímá mě to.
Hele mně je to jedno, já jsem zvyklá z práce v mužském kolektivu, ale tady jsou většinou mladý kočky, co ani jejich protějšky vojnu neměli, jsi tu špatně…