Velikosti sinsay

Anonymní
13.3.22 11:05

Velikosti sinsay

Ahoj, chci si objednat na sinsay vestu, ale nevím zda mi bude stačit to jejich XL.. normálně nosím XL třeba z H&M atd, ale pamatuju si že jsem si ze sinsay brala pár triček a nakonec mi to bylo menší… máte někdo zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8302
13.3.22 11:08

A můžeš si ji v kamenném nejdříve vyzkoušet než si ji objednáš. Pár věcí od nich mám a velikosti u mě sedí přesně. Dokonce mi u kalhot přijdou o trošičku větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
13.3.22 11:16

Podle mě ty velikosti odpovídají reálu. Třeba muži sem tam brala naopak menší velikost a bylo mu to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
13.3.22 11:18

Odpovídají, klidně bych bych brala i menší, ale mně vždy jejich xs sedělo jako ostatní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
13.3.22 12:12

Tyjo ja naopak beru radsi o velikost vetsi. Elasticke veci obleknu i svoji velikost, ale nevypada to uplne dobre :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
13.3.22 12:33

Teď jsem koukala na jejich tabulky velikostí. Podle toho bych neoblékla XXL, protože mají uvedeno 102 cm obvod hrudníku. Přitom je to blbost, jiný trička od nich mám ve velikosti XL a je mi volnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
13.3.22 12:48

Záleží na dané věci, materiálů a střihu. Neelastické kalhoty mi byly malé i ty o číslo větší, než které běžně nosím. Naopak bunda přes prsa byla větší. Dětské je úplně mimo, tam vše o velikost až dvě větší ( velikosti mají 98 a 110 a beru 104 a 122 a to mám normální děti).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LP4
1356
13.3.22 14:57

Za me maji mensi vel v sinsay

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
13.3.22 17:01

@Zeoli coze? kalhoty v Sinsay ze jsou vetsi? tak to ani nahodou. nosim jejich dziny velikost 42, cili XL a jinde mam tak M. merim 164, vazim 60kg, nemam ani nadvahu, takze XL mi prijde docela ulet.
pro ilustraci tohle jsou dziny sinsay XL.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2394
13.3.22 23:07
@Evina1984 píše:
@Zeoli coze? kalhoty v Sinsay ze jsou vetsi? tak to ani nahodou. nosim jejich dziny velikost 42, cili XL a jinde mam tak M. merim 164, vazim 60kg, nemam ani nadvahu, takze XL mi prijde docela ulet.
pro ilustraci tohle jsou dziny sinsay XL.

Já mám se Sinsay vtipnou zkušenost s legínama, takovými těmi obyč na doma, objednávala jsem XL ve třech barvách - černé byly moc velké, modré OK, a do šedých jsem nemohla skoro vlézt. :lol: Jinde nosím legíny M/L, podle délky. :D

No, obecně mi Sinsay přijde velikostně spíš menší, resp. hodně na teenage postavy - přes boky míň, ale jsou celkem širší v pase. :nevim: Takže kdo má postavu typ jablko, nebo naopak chlapeckou postavu, může mu to velikostně sedět. Normální kalhoty tam právě nekupuju, protože když už do toho vecpu zadek, tak to v pase odstává o 10 čísel. :nevim: Trička mi tam zas přijdou krátká. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
14.3.22 17:51
@Evina1984 píše:
pro ilustraci tohle jsou dziny sinsay XL.

Nejsou kalhoty jako kalhoty, záleží na střihu a látce. Oblékla jsem jejich rifle menší, než je moje velikost, pohodlný mi nebyly, ale zapla jsem je. Byla to velikost o číslo menší, než co nosím.
Proč úlet? Záleží jak na tvaru postavy, materiálu a střihu. Že ty to máš jinak a já taky je přece jasný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
14.3.22 17:54
@Tomie píše:
Já mám se Sinsay vtipnou zkušenost s legínama, takovými těmi obyč na doma, objednávala jsem XL ve třech barvách - černé byly moc velké, modré OK, a do šedých jsem nemohla skoro vlézt. :lol: Jinde nosím legíny M/L, podle délky. :DNo, obecně mi Sinsay přijde velikostně spíš menší, resp. hodně na teenage postavy - přes boky míň, ale jsou celkem širší v pase. :nevim: Takže kdo má postavu typ jablko, nebo naopak chlapeckou postavu, může mu to velikostně sedět. Normální kalhoty tam právě nekupuju, protože když už do toho vecpu zadek, tak to v pase odstává o 10 čísel. :nevim: Trička mi tam zas přijdou krátká. :think:

Mám to stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
14.3.22 18:48

@Zeoli jako ulet mi to teda prijde, protoze pod velikosti XL, cili EXTRA LARGE si predstavim nejakou tlustou osobu. napr. pres boky mam 93cm a se 60kg si vazne nepripadam jako extra large. :) jinde mam M. mam troje skinny dziny sinsay, vsechny 42/XL, jsou mi dobre.
do XL treba z C&A bych se vesla dvakrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Asta135
25.4.25 19:15

Ahoj, v Lidlu synovi aktuálně sedí vel. 98/104. V Sinsay se mi líbí pár věcí - mám brát asi spíš tu 104, že?

• Citovat
  • Upravit
5703
25.4.25 19:20
@Asta135 píše: Více

Určitě, v sušiče se to srazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie