Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já tam kupuji pro děti raději větší, kolikrat se to srazi samo při prvním praní ještě před sušičkou.
@Lil Kitkatt píše: Více
No, mám ze Sinsay dost veci a v susicce se mi teda nikdy nic nesrazilo 😁 😁 a nejen ze sinsay, vlastne nikdy se mi nic nesrazilo 😁
U detskeho mi pripada ze je to obleceni v sinsay mensi a u dospeleho akorat nebo vetsi.
A zkušenost s Gate někdo? To bude asi se Sinsay srovnatelné?
@Asta135 Kupuju pro sebe v Gate často, mám ráda jednoduché věci, barvy, a přijde mi to lepší než v Sinsay.
@Asta135 píše: Více
Nakupuji na Sinsay málo, protože obrázky atd nic nevydrží. Ale v sušičce se mi teda taky nesráží … A nejen tato značka. Ale nesráží se nic ![]()
@Šmoulice píše: Více
Vydrží. ![]()
Srazilo se mi snad jedno dětské tričko. To ale byla moje chyba. Připletlo se mi docela várky na šedesát stupňů.
Mně se snad nikdy nic nesrazilo v pračce, ale v sušičce hromada věcí, hlavně přesně ty klumpy ze sinsay apod. Ale taky ne všechno.
Tak mě ze Sinsay prakticky vždycky. Jak věci pro dceru, tak trička nebo svetry pro chlapa.
HM nebo Takko celkem drží, ale Sinsay počítám vždy, že se srazí..
@Šmoulice píše: Více
Jestli to není sušičkou? Já obrázky nekupuji, max na pyžamech a tam je mi to jedno
ale prostě se mi taky nic nesráží, ani ty klumpy ze Sinsay. Na pružných džínách tedy změnu trochu vidím, ale ty se pak zas vytáhnou, takže to je mi jedno. Ale velikost se nezmenší, jen se smrští.
Jinak všem díky, objednala jsem tu 104, snad nebudem vracet 😁 ale Lupilu 98/104 ted úplně super, tak snad.
Zrovna nedávno jsem v Sinsay brala nějaký oblečení, k tomu 2 body za pár kaček. Raději větší, takže 86 a po vyprání má 40 jsem z pračky vytahla 74
Takže to má teď tip top. Staršímu jsem kdysi brala teplaky do školky a srazila se mi na délku jedna nohavice ![]()
Dětská bunda 128cm na to, že normálně kupujeme velikost 122 opravdu malá. Myslela jsem, že vezmu o číslo větší, ať jí nemá jen na sezónu, ale houby. No, už to měnit nebudu, ale poučení pro příště. Brát větší, klidně o dvě čísla. Zato oteplovačky z Lidlu nosí už druhý rok ve velikosti 110/116. Tak nevím. Někdy mi přijde, že tam našijí cedulky co zrovna najdou😂.
@Buba mara píše: Více
S těma cedulkama je to přesný. Manžel ulovil v Lidlu teplaky pro prcka, mají tam natisknutou velikost 6 - 12 měsíců. Velikostne je vytahneme tak do školky ![]()