Actimel - 4 leté dítě

350
3.8.12 15:16

Actimel - 4 leté dítě

Ahoj holky, malý ochutnal na návštěvě Actimel, moc mu chutnal. Přemýšlím, zda mu ho kupovat, jestli opravdu funguje??? Jednou jsem někde četla, že obsahuje bakterie, které má i jogurt. Co si o tom myslíte? Máte zkušenosti? Sem s nimi. Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35438
3.8.12 15:24

Actimel obsahuje opravdu tytéž bakterie jako jogurt. Jen jich obsahuje víc. Ještě víc jich obsahuje Nutrolin nebo jiná probiotika a samozřejmě zákys v prášku, který se dá sehnat na internetu. Actimel je podle mého názoru jen předražená blbost, ten efekt za tu cenu není takový, jako je v reklamě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
3.8.12 15:25

Je to obycejny jogurtovy mliko, jen se silenou kampani okolo :)

• Citovat
  • Upravit
12692
3.8.12 15:48

Já viděla reportáž někdy před rokem. Byl v ní rozhovor s imunologem. Pro děti a zvlášť malé, které teprve dostávají svou imunitu jsou tyto nápoje zcela nezdravé, neboť jejich imunitu chrání tenhle nápoj a v momentě, kdy jej přestanete podávat dítě začne být hodně nemocné, protože nemělo dostatek času na to si vytvořit svou vlastní imunitu. Dítě si musí projít nemocemi, aby získalo svou imunitu. A vy tímto nápojem budete dítě chránit, aby nebylo nemocné. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
3.8.12 15:48

Otázka je spíš, jestli je tento syrovátkový nápoj opravdu tělu prospěšný, tak jak to ukazují v reklamě :lol: Myslím, že určitě neee… za tu cenu, nic moc. Ale pokud synovi chutná, tak mu ho klidně kup, ale nečekej žádné zázraky (viz. reklama). Malé je 2,5 roku a už ho taky měla, ale nechutnalo jí to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
3.8.12 15:50

V Anglii tuto reklamu na Actimel zakázali s pokutou, protože je klamavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
3.8.12 16:02

@Tůmička @pelumax Actimel je normální jogurtový mlíko. Žádnej imunologickej zázrak!! Reklamu nezakázali, jen z ní musela být vypuštěna ta hláška, že podporuje imunitu a ty ultra-super-skvěle prospěšný bakterie v tom obsažený se přestali jmenovat L´casei imunitas… to „imunitas“ bylo nahrazeno slovem „defensis“.
Jo a (ne)pití actimelu nemá na imunitu vliv.

Ale 4 letýmu dítěti bych to s klidem dala. Je to prostě oslazenej řídkej jogurt ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12692
3.8.12 16:05

@Black_Orchids já jen papouškuju názor imunologa 8) já sama si radši koupím kefírový mlíko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
3.8.12 16:11

Mám stejně staré dítko a moc mu to chutná. Akorát ta cena je hrozná, ale kupujem to jen občas tak se to dá. A myslím, že mu tím nijak neubližuju. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
3.8.12 16:42

Co se týká imunity, tak je vliv Actimelu prakticky nulový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
4.8.12 20:03
@anoli30 píše:
Mám stejně staré dítko a moc mu to chutná. Akorát ta cena je hrozná, ale kupujem to jen občas tak se to dá. A myslím, že mu tím nijak neubližuju. :)

Existují i jiné výrobky, které jsou levnější-prostě neplatíš reklamu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
4.8.12 21:42
@pelumax píše:
Existují i jiné výrobky, které jsou levnější-prostě neplatíš reklamu

Tak poraď? :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
5.8.12 08:10

Dělala jsem v Kauflandu a tam jsme měli od K-classic drink a vyslím, že budou mít i jiné supermarkety také ve svojí značce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
7.8.12 16:28

Myslím, že na imunitu žádnej zázrak, ale pokud mu chutná, tak bych mu ho klidně koupila.Moje děti ho mají taky rádi, tak to střídám s jinýma jog. mlékama. Nepijou obyč. mlíko, tak alespoň jogurty. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
7.8.12 16:30

Interspar a lidl mají taky svoje značky a taky to pijou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí