Adam, nebo David?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2448
14.3.13 15:21

Adama mám já a nemusí to být taky každej druhej, tak dejte Davida :-)
Se svátkem si moc nevyberete, David má 30.12., takže pár dní po Vánocích a den před Silvestrem. My to řešíme tak, že místo svátku slavíme Den dětí v červnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6830
14.3.13 15:29

Tak mě se jméno Adam nelíbí, ale David jo :palec: Takže u mě by to bylo jasný, záleží ale na tom, jaký jméno se líbí víc tobě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
14.3.13 15:30

Když už tak David..mám kamaráda Davida a říkáme mu Dejve.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
14.3.13 15:32

@terinka4444 k některýmu Honzovi se Jendo hodí, ale k našemu se Jeníček nehodí ;) a Jendo docela jde :think: až se vyspí zkusím mu to říct jak se mi to bude líbit :lol:

@Kakika píše:

tak to mám mezeru jak blázen :zed: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
72725
14.3.13 15:33

Mám Adama, když byl malý, byl to Dáda, teď normálně Adam.. nezdrobňuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
14.3.13 15:35

Mně se víc líbí Adam. Sestra Adama má, říkáme mu Aďo, Adámku, Aďulko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
14.3.13 15:38
@K.Black píše:
@terinka4444 k některýmu Honzovi se Jendo hodí, ale k našemu se Jeníček nehodí ;) a Jendo docela jde :think: až se vyspí zkusím mu to říct jak se mi to bude líbit :lol:

Když už se tu rozebírá ten Jan - toho v rodině taky máme a nikdo mu zase neřekne jinak než Hanys :lol: (na jendu ani honzu by neslyšel :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7013
14.3.13 16:00

Já mám Adámka a říkám mu "Adis, Adík a nebo normálně Adámku, Aďko, Aďulíne… ono si to svoje najdeš ;)
Hodně jsem poslouchala, že ho připravujeme o svátek, ale není to pravda. Svátek slavíme na Vánoce dopoledne, všichni z rodiny mají čas, protože na štědrý den se toho moc nedělá ;) a dopo dostane nějaký dárek a do večera je hodnej :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
14.3.13 16:00

Adam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
14.3.13 16:05

Neznam nikoho kdo davidovi rika dada nebo daja :nevim: ale adamovi ada rikaji casto mno..takze asi David…jinak me se libi oboje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3153
14.3.13 17:33

David ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
14.3.13 17:35
@Vend píše:
Ahoj maminky, u nás je momentálně na denním pořádku výběr jména, proto bych se chtěla o naši diskuzi podělit i s Vámi a byla bych ráda o Váš názor. Co myslíte, jméno Adam, nebo David? Každá má samozřejmě svůj názor, ale zajímalo by mě, jak jsou tato jména oblíbená a jaké mají varianty. Kdo tyto jména máte v okolí, jak jim říkáte? Mně osobně se obě líbí moc, ale u Adama se mi nelíbí, když mu říkají Áda nebo Áďa a u Davida zase Dáda nebo Dája…
Nemáte nějaké své varianty těchto jmen? Moc díky za diskuzi, chápu, že to pro Vás není podstatné, ale znáte to, ženská nad tím uvažuje :lol:

My máme 8 letého Adama. Říkáme mu jen Adame, Adámku :nevim: ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jessie8951
14.3.13 17:35

Za mě Adam :pankac:

• Citovat
  • Upravit
792
14.3.13 17:38

První syn se jmenuje David a mrňous kterej se již brzo narodí bude Adam :mrgreen: takže za mě jsou obě jména hezká :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
14.3.13 17:38

Mě se líbí Davídek, říkala bych mu : Davídku, Davide, Davčo jinak už nevím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze