Jméno Hugo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
367
1.3.13 12:50

jméno Hugo

Ahoj,
co rikate na jmeno Hugo?
Prijmeni bude na pet pismen a koncit na o, ryze ceske;-)
Chtela bych jmeno, ktere neni prilis caste, ale take aby to nebylo vylozene cizi typu Jeremy- nic proti, ale k nasemu prijmeni to pusobi srandovne;-)
jmeno Hugo znamena duchaplny…
Co myslite? Nebo klidne hodte nejaky tipy! Znate deti se jmenem Hugo, treba ze skolky, krouzku atd.?
Diky Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13943
1.3.13 12:52

Mě se moc líbí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
1.3.13 12:53

Tak se jmenuje náš pes. :mrgreen:
Za mě, pokud se to hodí k příjmení, tak proč ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
1.3.13 12:54

@88petra znám jen jednoho Huga, a to Hugo Toxx :mrgreen: jméno se mi nelíbí, ale ono jde o to, aby se líbilo vám, a nebyla to pomsta na dítěti, což tohle jméno není ;)

• Citovat
  • Upravit
21848
1.3.13 12:54

Třeba Hugo Bahno? Já si pod jménem Hugo vybavím Hugo Bosse nebo jednoho postiženýho od babi z obce, kterýmu se tak říká, přitom se jmenuje Petr… :nevim: Ale snad stěžejní je, že se líbí vám, ne snad? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
1.3.13 12:55

Ahoj, ja jednoho Huga znam… Ja bydlim na Slovensku a tady ma Hugo svatek 1.dubna a to se rika, ze je svatek blaznu… takze ja bych to diteti neudelala, aby se mu smali, ze dneska maj svatek blazni.
Navic si kdyz se rekne Hugo, tak si predstavim malou chlupatou priserku z lesa… :oops:
Tim jsem te samozrejmne nechtela nejak odradit, jen to je muj ciste osobni vztah k tomuto jmenu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
@Seizdra píše:
Třeba Hugo Bahno? Já si pod jménem Hugo vybavím Hugo Bosse nebo jednoho postiženýho od babi z obce, kterýmu se tak říká, přitom se jmenuje Petr… :nevim: Ale snad stěžejní je, že se líbí vám, ne snad? :nevim:

u nás se postiženým říká Hynek :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
10568

Ja bych ho nedala ale my mame Huga bubaka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
1.3.13 12:56

Tak se jmenuje náš hroznýš :-) O jednom miminku Hugu vím, taky má české příjmení. Líbí se mi to, je to neobvyklé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
1.3.13 12:56
@K.Black píše:
u nás se postiženým říká Hynek :lol: :lol:

U nás všeobecně nijak, jen tomuhle jednomu konkrétnímu Hugo.. Jo nebo Kvído ještě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
1.3.13 12:59
@Seizdra píše:
U nás všeobecně nijak, jen tomuhle jednomu konkrétnímu Hugo.. Jo nebo Kvído ještě :think:

teda já to napsala blbě, ne postiženým ale bláznům.

• Citovat
  • Upravit
31379
1.3.13 13:00
@88petra
@Seizdra píše:
Třeba Hugo Bahno?

taky mě podle toho popisu napadlo Bahno…nevím, je to věc názoru, pro moje uši se to ke jménu Hugo nehodí, vůbec se mi to nějak nepozdává to o a o na konci :think: Nedala bych to, nelíbí se mi to, nejen k tomuto typu příjmení, ale celkově.

napadá mě třeba Hynek, Jonáš, (Da)Libor, Jáchym, Igor, Marian-to všechno jsou jména málo dávaná, ale přitom vcelku nebudící extra nepříjemnou pozornost…ale samozřejmě je to Vaše věc, dneska se dává leccos :) a lidi v okolí si zvyknou na vše, pojmenovat dítě je Vaše výsadní právo.

Příspěvek upraven 01.03.13 v 13:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
1.3.13 13:00

Me osobne se nelibi, predstavim si pod nim nekoho postizeneho… :oops: ale to jhe ciste muj problem, pokud se libi vam, nehledte na okoli a dejte ho :)))akorat teda jak se rika hugovi zdrobnele?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
1.3.13 13:02
@K.Black píše:
teda já to napsala blbě, ne postiženým ale bláznům.

Tak to u nás tomu jednomu postiženýmu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
1.3.13 13:02

@alchien Hugoušek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...