Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj,
co rikate na jmeno Hugo?
Prijmeni bude na pet pismen a koncit na o, ryze ceske;-)
Chtela bych jmeno, ktere neni prilis caste, ale take aby to nebylo vylozene cizi typu Jeremy- nic proti, ale k nasemu prijmeni to pusobi srandovne;-)
jmeno Hugo znamena duchaplny…
Co myslite? Nebo klidne hodte nejaky tipy! Znate deti se jmenem Hugo, treba ze skolky, krouzku atd.?
Diky Petra
Tak se jmenuje náš pes. ![]()
Za mě, pokud se to hodí k příjmení, tak proč ne?
@88petra znám jen jednoho Huga, a to Hugo Toxx
jméno se mi nelíbí, ale ono jde o to, aby se líbilo vám, a nebyla to pomsta na dítěti, což tohle jméno není ![]()
Třeba Hugo Bahno? Já si pod jménem Hugo vybavím Hugo Bosse nebo jednoho postiženýho od babi z obce, kterýmu se tak říká, přitom se jmenuje Petr…
Ale snad stěžejní je, že se líbí vám, ne snad? ![]()
Ahoj, ja jednoho Huga znam… Ja bydlim na Slovensku a tady ma Hugo svatek 1.dubna a to se rika, ze je svatek blaznu… takze ja bych to diteti neudelala, aby se mu smali, ze dneska maj svatek blazni.
Navic si kdyz se rekne Hugo, tak si predstavim malou chlupatou priserku z lesa… ![]()
Tim jsem te samozrejmne nechtela nejak odradit, jen to je muj ciste osobni vztah k tomuto jmenu ![]()
@Seizdra píše:
Třeba Hugo Bahno? Já si pod jménem Hugo vybavím Hugo Bosse nebo jednoho postiženýho od babi z obce, kterýmu se tak říká, přitom se jmenuje Petr…Ale snad stěžejní je, že se líbí vám, ne snad?
u nás se postiženým říká Hynek
![]()
Tak se jmenuje náš hroznýš
O jednom miminku Hugu vím, taky má české příjmení. Líbí se mi to, je to neobvyklé.
@K.Black píše:
u nás se postiženým říká Hynek![]()
U nás všeobecně nijak, jen tomuhle jednomu konkrétnímu Hugo.. Jo nebo Kvído ještě ![]()
@Seizdra píše:
U nás všeobecně nijak, jen tomuhle jednomu konkrétnímu Hugo.. Jo nebo Kvído ještě
teda já to napsala blbě, ne postiženým ale bláznům.
@Seizdra píše:
Třeba Hugo Bahno?
taky mě podle toho popisu napadlo Bahno…nevím, je to věc názoru, pro moje uši se to ke jménu Hugo nehodí, vůbec se mi to nějak nepozdává to o a o na konci
Nedala bych to, nelíbí se mi to, nejen k tomuto typu příjmení, ale celkově.
napadá mě třeba Hynek, Jonáš, (Da)Libor, Jáchym, Igor, Marian-to všechno jsou jména málo dávaná, ale přitom vcelku nebudící extra nepříjemnou pozornost…ale samozřejmě je to Vaše věc, dneska se dává leccos
a lidi v okolí si zvyknou na vše, pojmenovat dítě je Vaše výsadní právo.
Příspěvek upraven 01.03.13 v 13:01
Me osobne se nelibi, predstavim si pod nim nekoho postizeneho…
ale to jhe ciste muj problem, pokud se libi vam, nehledte na okoli a dejte ho
akorat teda jak se rika hugovi zdrobnele?
@K.Black píše:
teda já to napsala blbě, ne postiženým ale bláznům.
Tak to u nás tomu jednomu postiženýmu…