Jméno Hugo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Krakatice88
1.3.13 13:41

Tak tady na Moravě, kde žiju, se psům nedává jméno Hugo, takže psa mi to nijak nepřipomíná… A spojitost mezi blázny a jménem Hugo taky teď čtu poprvé :D Opravdu ani jedno z toho, co tu popisovaly jiné, jsem nikdy nezažila a že se 1.4. říká den bláznů taky čtu poprvé :lol: Buď jsem teda z jiné planety, nebo nevím…

Jméno Hugo se mi líbí, jeden Hugo je tu ve školce a nemá problémy ani on, ani okolí.. Pokud se vám líbí, jméno dejte… Já už se teď ve druhém těhotenství radši nikoho neptám na názor na jméno, protože u prvního to byla evidentně chyba.. Lidi to pak berou tak, že ti můžou říct cokoliv sebehnusnějšího… Naštěstí jsme se nenechali ovlivnit, máme Benedikta, všichni jsou z malého Beníčka úplně poprdění a nikomu to teď divné nepřijde. :) Druhý syn bude Teodor nebo Theodor a už to oznamujeme jako fakt a na názor se neptáme ;)

Ber to i tak, že pokud zrovna nemusíte ty dětské zdrobněliny, tak se mu dá říkat normálně Hugo, Hugi, Igo atd. a úplně malé détě bude jen chvíli.. Většinu života prožije jako dospělý chlap a jméno Hugo zní aspoň chlapsky a nějak zní.. Nechci se nikoho dotknout, ale takový Jonáš, Valentýn a třeba Vítek zní vedle Huga dětinsky.. Ale to je jen můj názor…

Jednoduše - dejte Huga, když se vám líbí, je to pěkné jméno a lidi se sami musí naučit být víc tolerantní :) Nemůžeme se všichni pořád podřizovat obecnému názoru a chovat se tak, abysme co nejvíc zapadli do šedi průměru ;)

• Citovat
  • Upravit
6836
1.3.13 13:42

Když už, tak lepší Hugo než Bruno…Vidím hned Krainovou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
1.3.13 13:43

@Hugobaby no tak ty zdrobněliny jsou šílený, já bych když už bych jméno dala, tak bych říkala Hugo, případně uplně jinak, třeba Ferdo, Myšáku atd. jméno Hugo samo o sobě není špatné, ale ty zdrobněliny, to je děs :roll:

@Boudice23 píše:
taky znám jenom tohodle Huga :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
367
1.3.13 13:43

@RyBANA presne, proc to prznit?;-) akorat u miminka to chapu, ale tak od skolky mi prijde Hugo v pohode… Ony si ty deti stejne ten svuj tvar jmena najdou samy… Ja taky uplne od malinka hlasila, ze nejsem zadna Petruska, ale Peta:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065
1.3.13 13:44

Ahoj, já bych dítěti jméno Hugo nedala… Na základce jsme měli Huga a dodneška si pamatuju, jak se mu někteří za jméno posmívali… děti umí být hodně zlé… Chápu, že se vám jméno líbí, ale já bych asi spíš myslela na to dítě. Aby na vás jednou nebylo za to jméno naštvané. Pokud by se mu někdy někdo za jméno posmíval, tak první koho bude vinit budou rodiče, bohužel… je spousta dalším jmen :) Ale záleží na vás :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
1.3.13 13:45

@Theodora92 s tim dnem blaznu jsme na tom stejne, pro me to byl proste april;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
1.3.13 13:45

@Theodora92 Theodor je hezký :palec:

• Citovat
  • Upravit
G12
1.3.13 13:46

Jméno Hugo mi připadá příšerné.

• Citovat
  • Upravit
367
1.3.13 13:46

@Týna K. tak ale ony deti kdyz chteji, tak si vzdycky neco najdou, i kdyby to byl Honza:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065
1.3.13 13:47

@88petra Jo to určitě, ale přece jenom neobvyklá jména svádi k posmívání trochu víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
1.3.13 13:48

@K.Black Díky :) Chtěla jsem to jméno pro holčičku, ale že čekáme druhého kluka, tak to bude Theodor :)

• Citovat
  • Upravit
20296
1.3.13 13:48

@Týna K. Jde o to, co jsou neobvyklá. Každá doba má své a bůh ví co to bude, až půjdou naše děcka do školy 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
1.3.13 13:49

.

Jmeno Hugo je super. Zni pekne, mimino muze byt Hugís a zdrobnelina se vzdycky nejaka najde a nemusi to byt zrovna Hugíček. A az bude balit holky jako Hugo, kazda si ho bude pamatovat :palec:
Dnesni doba je takova, ze se fandi snad uz vsemu. JA bych si dala akorat pozor, aby to nebyl treba Hugo krivochcalek, protoze ze zacatku bude stredem pozornosti uz kvuli jmenu a nemusi byt cely zivot i kvuli prijmeni :mrgreen:
A ze je casto hugo pes, kun a nevim co vsechno, tak na to bych nebrala ohled uz vubec. A ze je Hugo blazen?? Péct na to :*

JA vam fandim, Huga dejte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
1.3.13 13:50

Tak se jmenuje můj zajíc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
1.3.13 13:50

@Týna K. to asi jo :think: tak holt ho budu muset vychovat tak, aby to mel na haku;-) ja byla taky tercem sikany a vis proc? protoze jsem mela jako prvni ze tridy prsa:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze