Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@RyBANA Jo to jo… myslela jsem to tak, že Hugo se nedává až tak často, já za celou dobu poznala jen toho Huga ze základky… Já bych prostě jen měla strach, že mi to to dítě jednou vyčte… Být klukem, tak bych se tak jmenovat nechtěla… je jasný že každýmu se líbí jiná jména… ale tohle je můj názor. Bála bych se, že se mu za takové jméno budou posmívat.
@88petra Předpokládám, že tě šikanovaly holky
Jasně, určitě je možný, že mu budou nějaký posměšky volný a bude se umět bránit… tim líp
Ať je rozhodnete pro jakýkoliv jméno, tak hlavně že budete šťastný a spokojený ![]()
@Týna K. predstav si, ze i kluci;-) oni v tech jedenacti davaj fakt zvlastne najevo, ze se jim holka libi:-D
@Týna K. Vím jak to myslíš, ale pokud se sejdou v jedné třídě (jako u nás ve školce - co jsem koukala na jejich tablo) - Albert, Emanuel, Kristián a Metod…tak tam ten Hugo myslím až tak nějak zásadně vynikat nebude ![]()
@RyBANA píše:
@Týna K. Vím jak to myslíš, ale pokud se sejdou v jedné třídě (jako u nás ve školce - co jsem koukala na jejich tablo) - Albert, Emanuel, Kristián a Metod…tak tam ten Hugo myslím až tak nějak zásadně vynikat nebude
Jukni se na moje metříky
Kvůli jménům jsme si vyslechli své. Když jsme dávali jméno Rozálie, tak si všichni klepali na hlavu, že je to hrozný. Dneska jich je na každém rohu…
Hugo je moc hezké jméno (mimochodem je to náš kocour a shodou okolností se tak jmenuje i náš veterinář
), navíc nebude mít nikde problémy ve školce, škole s tím, že tam bude dalších pět kluků se stejným jménem.
Jo já obecně nesnáším zdrobněliny, jen prostě u toho miminka se neubráním
jinak v porodnici jsem s Hugísem měla protekci, byl tam dětskej doktor a ten byl z toho jména úplně nadšenej, když se s námi loučil, tak říkal že je těžký najít maminku která by dala jméno Hugo a ze škoda že jsme se nepotkali dřív. Docela to byla sranda, jsem (a ty budeš taky) prostě výjmečná. A teď se mi děsně líbí Bartoloměj. ![]()
@RyBANA Tak to asi ne ![]()
@88petra To je fakt, co se škádlívá…
Tak ať vám mimčo dělá jenom radost, ať už se jmenuje jakkoliv ![]()
Mne se jmeno Hugo libi a zadneho v okoli neznam, takze za me klidne, proc ne
znam treba Huberta nebo Gustava a nepamatuju si, ze by se jim nekdo posmival ![]()
@Hugobaby Bártíka (Bartoloměje) má známá a až díky ní se mi taky začal moc líbit. Na toho kluka to sedne jak hrnec na prdel a nikde žádnej jinej poblíž, ideální ![]()
Hugo se mi líbil, ale rodina protestovala, že mu nebudou říkat Hugáčku, vymyslela jsem Huberta/ Alberta, že mu můžou říkat Bertíčku. Z Bertíčka jsem byla nadšená, ale prošel až Adámek. Jednou se ho zeptám, jestli by chtěl být radši Hugáčkem, Bertíčkem, nebo Adámkem.
@Týna K. teď už jsou děti na neobvyklá jména tolerantnější. Spíš „těžce“ nesou, když je dítě nemoderně oblečené a má špatný mobil…
Taky záleží na velikosti města. Byla jsem kdysi (7 let) na praxi ve škole - Brno, kde byli: Nicolas, Herbert, Sagvan, Jessica, Jennifee, Manuel, Sebastian… Myslím, že Hugo by zapadl.
Já ti fandím. My máme Viléma (široko daleko jediný), pro druhé dítě chceme Žofii/Rozálii/Dorotu, pro kluka by se mi líbil Viktor nebo Teodor.
Hugo je krásné jméno ![]()
Holky moc vam vsem dekuju za nazory! a je super, ze se to tak rozbehlo a pritom vsichni pisou svoje natory normalne, bez urazek;-) musim bezet, ale vecer sem zas rada nakouknu ![]()