Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
My máme Králíka Huga
… Kdysi jsem ho adoptovala i s tímto jménem a chtěla jsem ho za každou cenu přejmenovat, ale nějak se to nepovedlo a jméno mu zůstalo a zvykli jsme si na něj! Říkáme mu Hugoušku, ale i hudží-nku
… Ale to je zvíře, dítěti bych to jméno já osobně nedala. Ale nemyslim, že by to byl důvod k posmívání, když chtěj být děti zlý, vždycky si najdou nějaký důvod, když ne jméno tak něco jinýho ![]()
@ikyki píše:
@pajuleh No já sem ráda, že čekáme holčičku, co si budeme povídat, Petr taky není žádný vyjímečný jméno
a holcicka bude jak?
No, ja bych takove jmeno svemu diteti nedala… my jmeno Hugo take davame jen na zvirata a to (byl to z celeho hejna nejvetsi a nejrobustnejsi andulak, ostatni se nejmenovali nijak,
a taky jeste psa…).
A jak by jsi sveho syna chtela oslovovat… Hugáči, Hugajs, Hug, Hugínek… no já nevim, je to určitě jen tvoje věc, ale aby ti jednou nepoděkoval…
@pajuleh Holčička bude Beátka ale byl to boj…dlouho jsme nemohli najít jméno na kterém by jsme se shodli ![]()
Hugo je pekne jmeno - Huga mam bratrance
sice je dosti neobvykle, ale to je jen detail ![]()
Taky čekáme za chvíli kloučka a od začátku ve jménu máme jasno, bude to Hugo. Je to moc hezké jméno a už bych neměnila. Nikoho s tímto jménem jsem také neznala, ale jakmile jsem se o tom začala zmiňovat tak jsem postupně zjistila o čtyřech dětech
. Ne každému se jméno líbí, ale myslím že to tak je skoro s každým jménem.
Hugo se mi moc nelibi, libi se mi francouzska vyslovnost „Igo“ ale hugo cesky mi nezni. Ale co je komu po nazoru druhych, mne es nelibi milion popularnich jmen