Jméno Hugo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
833
2.3.13 23:31

My máme Králíka Huga :)… Kdysi jsem ho adoptovala i s tímto jménem a chtěla jsem ho za každou cenu přejmenovat, ale nějak se to nepovedlo a jméno mu zůstalo a zvykli jsme si na něj! Říkáme mu Hugoušku, ale i hudží-nku :)… Ale to je zvíře, dítěti bych to jméno já osobně nedala. Ale nemyslim, že by to byl důvod k posmívání, když chtěj být děti zlý, vždycky si najdou nějaký důvod, když ne jméno tak něco jinýho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
3.3.13 07:17
@ikyki píše:
@pajuleh No já sem ráda, že čekáme holčičku, co si budeme povídat, Petr taky není žádný vyjímečný jméno :mrgreen:

a holcicka bude jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
3.3.13 07:28

No, ja bych takove jmeno svemu diteti nedala… my jmeno Hugo take davame jen na zvirata a to (byl to z celeho hejna nejvetsi a nejrobustnejsi andulak, ostatni se nejmenovali nijak, :mrgreen: a taky jeste psa…).
A jak by jsi sveho syna chtela oslovovat… Hugáči, Hugajs, Hug, Hugínek… no já nevim, je to určitě jen tvoje věc, ale aby ti jednou nepoděkoval…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
3.3.13 10:52

@pajuleh Holčička bude Beátka ale byl to boj…dlouho jsme nemohli najít jméno na kterém by jsme se shodli :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5507
3.3.13 10:54

Hugo je pekne jmeno - Huga mam bratrance :D sice je dosti neobvykle, ale to je jen detail :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lusseta
25.6.13 18:15

Taky čekáme za chvíli kloučka a od začátku ve jménu máme jasno, bude to Hugo. Je to moc hezké jméno a už bych neměnila. Nikoho s tímto jménem jsem také neznala, ale jakmile jsem se o tom začala zmiňovat tak jsem postupně zjistila o čtyřech dětech :-). Ne každému se jméno líbí, ale myslím že to tak je skoro s každým jménem.

• Citovat
  • Upravit
226
25.6.13 18:18

Hugo se mi moc nelibi, libi se mi francouzska vyslovnost „Igo“ ale hugo cesky mi nezni. Ale co je komu po nazoru druhych, mne es nelibi milion popularnich jmen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze