Adbor Bartolino Klasik

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
180
7.5.14 12:11

Adbor Bartolino Klasik

Ahoj maminky,

Prosím vás nemáte některá s tímto kočárkem zkušenosti?
Moc se mě a pritelovi líbí.

Děkuji za každý názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
180
31.5.14 11:47

To nemá vážně nikdo zkušenost? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
8.6.14 20:00

Ahojky, ja tento kocarek mam a jsem maximalne spokojena. Podvozek kocarku mame ten s 4 pevnymi koly bez aretace a taky spokojenost. Korbicka je hodne velka, takze jsem v ni malou vozila jeste v 8.mesici a sportak taky super, i kdyz nejde uplne do lehu. Jezdime hodne do prirody a projeli jsme s nim cokoliv, dneska i lesni cestu plnou kameni :) kdyby ses potrebovala jeste na neco zeptat, tak pisni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
13.6.14 21:37

Zdravím. chci se zeptat na bližší info o kočárku. Původně jsem s manželem chtěla firkon swing long retro nebo adamex royal. Na netu jsem četla chválu na firkon a že se dá v Polsku sehnat i levněji, ale vůbec ho neměli a narazila jsem právě na kočárek adbor bartolino s kolama 14". Takže větší a užší kola než uváděla maminka na obrázku. Zaujalo mne řemínkové upovnění a možnost houpání. Máte prosím zkušenost s tímto typem kočárku? Tam dokonce vycházel na více peněz než u nás a raději se chci informovat, protože jsem nenašla na tento kočárek žádné recenze. Údajně má být vhodný i do terénu. Potřebuji se s kočárkem dostat do lesa na procházky, města a fungovat při cestování vlakem. Předem moc děkuji za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
14.6.14 20:07

Ahoj, nevím, kolika palcová máme kola my, jestli je to těch 14", ale každopádně řemínkové upevnění je fajn, kočárek se pohupuje, i když se s ním jede po rovné cestě a mimčo v něm pěkně spinká :-) Jen občas jsem měla strach třeba v MHD, když řidič prudčeji zatáčel, že se mi kočárek převrátí. Jezdíme s ním hodně do terénu (louky, kopcovitý terén s kamením, nezpevněná lesní cesta) a zatím nám projel úplně všechno bez problémů. Je taky dost lehký, takže se s ním dobře manipuluje třeba při skládání. Jsme s ním maximálně spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
15.6.14 18:10

Moc děkuji za info, zkoušela jsem ho jen na prodejně, ale zaujal nás. Je pravda, že je celkem dost lehký, což jsem byla překvapená. A dokonce i cena je hodně příznivá. Našla jsem ho u nás na netu, že v Hodoníně ho prodávají za 6799Kč a to je hodně přívětivá cena za nový kočárek vč. sportovní korbičky. A ještě dotaz na košík. Je sice menší, ale když se nechá rozepnutý, tak dá se v něm vézt igelitka s nákupem? Vím jen, že má dobrý pevný spodek, takže se určitě nebude propadat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
15.6.14 21:02

My ho kupovali loni v Brně za 8500 Kč včetně vajíčka. Do košíku se vleze docela velký nákup, taky to tak dělám, že nechám košík rozepnutý a dám do něj tašku s nákupem a je to v pohodě, nic z něj nepadá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
20.6.14 21:53

Dobrý den, také uvažuji o koupi tohoto kočárku, ale nikde v kamenných obchodech v okolí jsem na něj nenarazila. :nevim: Moooooc prosím toho, kdo kočárek vlastní…dejte sem fotečku ať vím, jak kočárek vypadá reálně (zajímá mě především materiál korbičky ) děkují :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
22.6.14 17:57

Dobrý den, budu tento kočárek prodávat - trojkombinaci - hluboká korba, sporťák a vajíčko. Prodávám jej na sbazar a jsou tam i fotky, tak se když tak podívejte na: http://www.sbazar.cz/…ocarku-adbor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
23.6.14 14:34

Děkuji za příspěvek :dance: Konečně si to dokážu líp představit a líbí se mi víc jak na těch fotkách z obchodu :)Hnedka bych ho brala, ale chtěla jsem ho v modro-bílé barvě a s retro koly, proto objednám nový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
8.8.14 13:50

bartolino retro

Kočárek už máme doma a jsem opravdu nadšená…mohu jedině doporučit!!! Kdo ho viděl, tak nám ho moc chválí. Velká prostorná korba, lehký, perfektně houpací a ty 4 pevná retro kola mě taky naprosto vyhovují. Sportovní verze taky super, ale tu budeme používat až za dlouho ;).Určitě si ho budu chtít nechat i na druhé dítko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí