ADHD a lék Risperdal

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
12.4.17 09:50

ADHD a lék Risperdal

Zdravím, nemáte někdo zkušenosti s tímto lékem. Dnes mám ho napsala doktorka. Případně uzivate třeba Statteru, tu dostaneme po kardio vyšetření? prosím anonym

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
142
12.4.17 10:01

Syn užívá obojí, risperdal ted nasazujeme od patku, predtím mel tiapridal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
12.4.17 10:05

Ještě abych to upřesnila, tak na ADHD mel přes rok tiapridal a k tomu stratteru, ted se začal strašně kousat do ruky ve vzteku, tak nám to změnila na psychiatrička na risperdal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
12.4.17 10:21

Syn užívá Medorisper (účinná látka stejná) a Stratteru téměř rok. Problémové chování se o dost zlepšilo, i kluk je spokojenější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
12.4.17 11:05

Dcera bere risperdal a je v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.17 11:17

Holky díky. Ja se lékům bránila, ale po dvou měsících super, se to opět začíná horsit tak rezignuju a jdem do léků. Mám v plánu stratteru, ale až po kardio dřív nám ho nedá tak toto máme jako dočasný.

• Citovat
  • Upravit
5
21.4.24 14:32

Tiapridal pro celkem hodně dítě

Prosimvas, užíváme Tiapridal 100 mg, dítě bylo před tím klidné, hezký psalo, užíváme jek asi rok a vice, ní končíme s tím. Nevidíme žádný posun k lepšímu. Soustředění stejné, začala skrabat jako kocour, po snížení pomalém na 50 mg denně je holčička dost vykroucená. Zapomina, stejně jako před tím, celou dobu. Lék mám dojem nefunguje tak jak bych chtěla. Tj. Aby aspoň nezapomínala. mudr navrhuje zvýšit dávku až na 150 mg, já říkám, že s tímhle dávkování už je to přehnané, obzvláště když si přečtu příbalový leták… léčba psychotickych stavu, alkoholik, starých dementní osob. Smutné, promiňte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
21.4.24 17:47

Tiapridal pro celkem hodně dítě

Prosimvas, užíváme Tiapridal 100 mg, dítě bylo před tím klidné, hezký psalo, užíváme jek asi rok a vice, ní končíme s tím. Nevidíme žádný posun k lepšímu. Soustředění stejné, začala skrabat jako kocour, po snížení pomalém na 50 mg denně je holčička dost vykroucená. Zapomina, stejně jako před tím, celou dobu. Lék mám dojem nefunguje tak jak bych chtěla. Tj. Aby aspoň nezapomínala. mudr navrhuje zvýšit dávku až na 150 mg, já říkám, že s tímhle dávkování už je to přehnané, obzvláště když si přečtu příbalový leták… léčba psychotickych stavu, alkoholik, starých dementní osob. Smutné, promiňte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová