ADHD a Strattera

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13
20.4.21 00:10

Jo a ještě jsem nikde nepsala, ze lžeš 😂 😂 😂ať koukám jak koukám nikde to není napsané!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
20.4.21 06:05

@pavluska71 ale ona ma pravdu. Nesmysly pises ty, nasla jsem jich v tvem prispevku hned nekolik :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
20.4.21 09:14
@Moise píše:
@pavluska71 ale ona ma pravdu. Nesmysly pises ty, nasla jsem jich v tvem prispevku hned nekolik :nevim:

No přesně souhlasím, to je jako s tím tvrzením, že brát večer Stratteru je blbost. Není, u nás tak dlouho fungovala velice dobře. Nevýhoda je, že může u citlivějších jedinců dost prodlužovat dobu usínání. Stejně tak dobře funguje vysazení na prázdniny, máme několikrát vyzkoušeno. Další já zas neznám nikoho, kdo by po Stratteře přibral, když přímý mechanismus účinku je zrychlení metabolismus, plus ty nežádoucí s nechutenstvím. To spíš strattera dobře zafungovala, dotyčný přestal s pobíháním, vyšilováním, ale tím se mu snížil výdej X příjem a přibral. Moc dobrou reklamu Pavluša Stratteře teda nedělá, tím stylem propagace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
20.4.21 21:35

@lamicina dalsi vec je davkovani…to si fakt rodic nemusi kontrolovat a hlidat 8o Neni to paralen. Davkovani ma stanovit detsky psychiatr a nemusi se davat max mozna davka na vahu :roll: Naopak zacina se na nejnizsi a pozoruji se ucinky, jak zadouci tak nezadouci. Spouste deti staci mensi davky.
Vysazeni na prazdniny se bezne dela, i kdyz u strattery to neni tak jednoduche jak u ritalinu. Neni to ale nemozne. A urcite to neni blbost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
21.4.21 06:13

@pavluska71 jestli by si tady měl někdo dávat pozor na hubu, tak jsi to ty. 2× tam máš napsáno, že je něco blbost, přitom je to běžný postup doporučený třeba někomu individuálně lékařem. Akorát ty to neděláš, tak to označíš za blbost. To je neslušné a taky hloupé a omezené. A další věc, kde jsi ulítla, je, že jsi napsala, že není pravda, že se po ní hubne. ZROVNA vy nehubnete, ale moji holku by to už ohrožovalo na životě, kdyby hubla dál. Takže se nediv, že mě to naštve, když napíšeš, že to je lež, že by to způsobovalo nechutenství. ANO, vám ne. Ale opět, pouze Tvému synovi! Tam končí tvá zkušenost! Suma sumárum, v tak citlivé oblasti, jako jsou psychiatrické léky pro děti, bychom si opravdu měli dávat pozor, jak přesně o lécích a zkušenostech s nimi píšeme. A děkuji dvěma holkám, že se mě zastaly a myslí si o tobě to samé. :srdce: Ty jsi tu začala urážet, 2× jsi napsala, že je něco blbost a 1× že lež, přitom jsi mimo, tak pozor na pusu. Já tě jen usměrnila, že takhle se tu psát nemá, neboť to škodí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5616
20.10.23 08:30

@Littlebeast obrať se na svého obvoďáka, ať ti poradí, co s tím. A tvůj psychiatr ti nepošle e-recept proč? Tohle ti nikdo neprodá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
30.12.23 16:39

Strattera bez předpisu - wourldpillseller.com mám syna 8 let.Od příchodu do první třídy užívá Stratteru.Je pravdou, že se zklidnil, více se soustředí, vymizela agrese vůči ostatním.

Příspěvek upraven 30.07.25 v 14:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
18.12.24 16:32

Strattera

Ahoj, mám dceru s ADHD a už dlouho užívá Stratteru, která jí opravdu pomáhá. Objednávám ji v této ověřené lékárně - health-delivery24.com/buy-strattera-cz.html, protože je důležité, aby byla kvalitní. Zdraví dítěte by mělo být vždy na prvním místě!

Co se týče chuti k jídlu, u nás to nebyl problém, ale jak říkáš, může to být individuální. Doporučuji se poradit s lékařem, pokud bys měla nějaké obavy..

Příspěvek upraven 02.01.25 v 09:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5616
18.12.24 17:49
@aartellle píše: Více

Reaguji sice na rok starý příspěvek, ale hodně bych varovala před nákupem Strattery nebo Atominexu na černém trhu. Je nutné kardio vyšetření! Tento lék zpomaluje srdeční činnost (QT interval) a kdyby byla vrozená vada, tak by to byl průšvih. Takže jenom na předpis!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
24.1.25 17:36

@RITALINKA zblaznila ses? 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie