Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ja bych adi tu pohotovost navstivila.. Lepsi zajet za to nic nedas.. Aspon pak budes klidnejsi a potom muzes navstivit svoji dr…
Joo ty deti to na sebe prenasi rychle
![]()
Hodne sil preju ![]()
Syn mel zánět průdušek… Teplotu měl jen zvýšenou…a začlo to tím že ráno jen trochu suše kašlal…odpo už to bylo horší. Dostal hned ATB… 4mes. Mu byly.
Edit… Dcera týden předtím ATB na kašel… U kterýho měla 5dni horečky. Prý to syn nechytí protoze je plně kojen…prdlaz… Odnesli to průdušky ![]()
Ja bych asi taky radsi zajela, poslechnou ho a ty alespon budes klidnejsi. U nas starsi taha vse mozne ze skolky a chytneme to vzdy cela rodina,vcetne rocniho prdolky. Tak at je maly brzo zdravy.
Viroza, nikam bych nešla. Pokud by teplota vyšplhala vysoko, tak ano.
Já bych řekla,že je to viróza a na pohotovost bych nešla. Tam az v případě neustupujicich horeček,případně divného chování. ALE,je to tvoje dítě a ty ho znáš nejlíp a vidíš,jak mu je. Držím palce,ať jste v pořádku! ![]()
@murry dekuji
no zoubek jeste nema ani jeden, ale ani nevidim se nic klubat venku 🤔
@kacenka.sks @lampicka11 @Anita000 holky dekuji moc kdyby se stav zhorsil urcite zajedem a kdyby vse ok, tak jen ve ctvrtek zajdem pro jistotu na kontrolu ![]()
Mě taky napadly zuby, možná ale tím že naší malé se teď hodně dramaticky klubou spodní dvojky.
Ahoj prosím o radu čím doma zalecit. Mám miminko 2 měsíce. V noci teplota 37,9 po odečtu, twd tak 37,2… Má trošku průhlednou rýmu a dost teda slinta.mam kapat do nosu? Jinak je v pohodě, papa, hraje si, směje se… Zítra půjdu k dr. Minuly týden starší syn pneumokok a streptokok, zalecen atb, od pátku mladší syn kašel, zelená rýma a ve školce navíc řadí neštovice tak mám strach ať to prcek nechytne…
Zdravím maminky,
prosím o radu. Mám syna 8 měsíců. Ve čtvrtek měl horečku 38° po odečtu, po jednom čípku zas v normálu. Nechtěl moc papat, tuhou stravu, častá stolička, jednou zvracení z kašičky. Mudr jen telefonicky že se může jednat o šestou nemoc. V pátek a sobotu během dne ok, bez teplot, jen častá stolička, na jídlo rýže s mrkví. V noci se často budí s „knouráním“ a to vždy prospal celou noc. Dnes zahlěněný, hodně kašle (vlhký kašel), tak odsávám, zvýšená poloha, jí méně, hodně pije, dávám mořskou sul, zvhlčuji vzduch, stolička pořád častá, až vodnatá.
Může tento průběh značit běžnou virozu?
Malej dostal na večer mlíčko jako obyvkle, a hrozně se dávil, jak ho chtěl dostat ven.
Doktorka tam bude až za 4 dny, tak jesi mám pro jistotu navšívit pohotovost?
Během dne byl celkem ok, hrál si, ovšem kašlal, kýchal a to dávení na večer mě asi trochu „vyděsilo“.
(minulý celý víkend byla u nás byla návštěva s 2,5letou, které se neustále odsával nosík, ale neustále mě ujištovaly, že to malý chytit nemuže, no jak vidím..
.)
Děkuji