Vyšetření dětská gynda

27704
19.12.18 18:15

bez rýpání jak jsi čekala že jí bude vyšetřovat? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
802
19.12.18 18:15

já ani nevím, že existuje dětská gynekologie :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.18 18:16

@lampicka11 a jak sis to predstavovala? Zazivala jsem to jako dite kvuli zanetum a vzdy stejne, pamatuju si to doted. Jinak to snad ani nejde :nevim:

• Citovat
  • Upravit
24994

jak jinak by ji měla asi vyšetřit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311

Mne to normální prijde, az na to čekání na výsledky, ale to je asi dané laborkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
19.12.18 18:20

No ja nevím… Myslela jsem jen že očima nebo tim mikroskopem ne že bude tam něco zavadet :think: fakt jsem neměla ani páru :nevim:
Jen jsem se ptala zda je tohle vyšetření ok :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
19.12.18 18:21
@lampicka11 píše:
Zdravím. Dcera 5let měla výtok slabé růžový a žlutý tak jsme mazali na dětskou gyndu. Jsem trochu zarazena jak probíhalo vyšetření.
Doktorka ji vyšetřovala na klasicke koze, a malýmy kovovymi zrcadly o průměru tuzky…prý pro novorozence :think:. Prý má zánět tak vzala stěr a týden čekat na výsledek. Prý ji budu muset zavádět tablety nebo cipky 8o.
Dcera odcházela nešťastná… A já v šoku. Ještě chtěla 200 za zrcadla :roll:.
Je tohle normální :think:

Jistě to nebylo nic příjemného, když to dcera nezná. Ale nejspíš by jinak nepřišli na důvod krvácení. Mě doktorka jako holku vyšetřovala přes konečník, když jsem byla po slepáku. Taky lahůdka. Holt se to musí vydržet. Holčičku bych odměnila za statečnost a nedělala z toho drama. Ona to víc prožívá, protože ty to tak blbě bereš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27704
19.12.18 18:21
@lampicka11 píše:
No ja nevím… Myslela jsem jen že očima nebo tim mikroskopem ne že bude tam něco zavadet :think: fakt jsem neměla ani páru :nevim:
Jen jsem se ptala zda je tohle vyšetření ok :pankac:

a ty jsi to dceři nevysvětlila ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27704
19.12.18 18:22
@Russet píše:
Jistě to nebylo nic příjemného, když to dcera nezná. Ale nejspíš by jinak nepřišli na důvod krvácení. Mě doktorka jako holku vyšetřovala přes konečník, když jsem byla po slepáku. Taky lahůdka. Holt se to musí vydržet. Holčičku bych odměnila za statečnost a nedělala z toho drama. Ona to víc prožívá, protože ty to tak blbě bereš.

jojo tak tohle byla lahůdka :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
19.12.18 18:24

Tak vysvětlila pak samozřejmě. A přestaňte laskavě rýpat. Prostě jsem nevěděla že se děti vyšetřují takto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9180

@lampicka11 Jako když měla dcera problémy, tak jsem na dětskou gynekologii nejdříve volala a byly mi doporučeny sedavé lázně, které bohužel nepomohly. Celkem jsem to oddalovala, vůbec jsem si to vyšetření nedokázala na dceři představit. Nakonec jsem se odhodlala, abych jí nezadělala na problém a jsem ráda. Vysvětlila jsem jí, že existují doktoři jen pro holky, že kluci tam nechodí a trošku jí to nalákalo. Za vyšetření, které jsem jí trochu vysvětlila, jsem jí slíbila hračku. Takže byla hodně statečná. Nakonec jsme tam museli ještě dvakrát. Tak jsem jí pokaždé slíbila hračku.
Spokojená jsme byla i s paní doktorkou

Příspěvek upraven 19.12.18 v 18:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
@ka2ka píše:
jojo tak tohle byla lahůdka :poblion:

Já vyjukaná poprvé u takové metrnice doktorky, nasadila rukavice a lup. Místo aby mě nějak psychologicky připravila :mrgreen: Pak jsem pár let fakt neměla chuť tu ordinaci navštívit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27704
19.12.18 18:25
@lampicka11 píše:
Tak vysvětlila pak samozřejmě. A přestaňte laskavě rýpat. Prostě jsem nevěděla že se děti vyšetřují takto.

nikdo nerýpe slušně jsme se ptala, kdybych chtěl rýpat tak napíšu že vysvětlit pak je fakt pozdě a že info jsi si měla sehnat včas, ale fakt nerýpu jen konstatuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24994
19.12.18 18:26
@lampicka11 píše:
Tak vysvětlila pak samozřejmě. A přestaňte laskavě rýpat. Prostě jsem nevěděla že se děti vyšetřují takto.

a kdo rypa, jen jsem se ptaly, co jsi očekavala, že se bude dít na gynde, kromě překvapivě gynekologickeho vysetreni. :nevim: ja bych čekala, presne to co jsi popsala a byla bych hodne v soku, kdyby to bylo jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27704
19.12.18 18:27
@Russet píše:
Já vyjukaná poprvé u takové metrnice doktorky, nasadila rukavice a lup. Místo aby mě nějak psychologicky připravila :mrgreen: Pak jsem pár let fakt neměla chuť tu ordinaci navštívit.

pěkný já měla poprvý doktora ve 13 no masakr jsem nevěděla jestli se stydět nebo brečet dodneška mi je z toho zle a to si pamatuju to bílý tričko s mastnými fleky fuuuuuuuuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí