Vyšetření dětská gynda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27723
19.12.18 18:27
@Russet píše:
Já vyjukaná poprvé u takové metrnice doktorky, nasadila rukavice a lup. Místo aby mě nějak psychologicky připravila :mrgreen: Pak jsem pár let fakt neměla chuť tu ordinaci navštívit.

pěkný já měla poprvý doktora ve 13 no masakr jsem nevěděla jestli se stydět nebo brečet dodneška mi je z toho zle a to si pamatuju to bílý tričko s mastnými fleky fuuuuuuuuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1487
19.12.18 18:55

Mě na tom šokujou ty 2 kila za zrcadla. To byly ze zlata ne?! Síla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
19.12.18 19:01

já třeba ani nevím, že nějaká dětská gynekologie existuje.. u nás teda není, jen dětský pediatr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.18 19:11

Zakladatelko, taky bych byla prekvapena. Netusila jsem, ze existuji zrcadla pro deti. Na gynde jsem byla poprve ve 12 a doktorka me vysetrovala pouze pres konecnik.

• Citovat
  • Upravit
1117
19.12.18 19:37

Já jsem byla jako dítě na gyndě a vyšetřovali mě jen přes konečník. Toto vyšetření mě docela překvapuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PHV
1319
19.12.18 20:00

Já jsem byla na gyndě taky jako dítě, bylo mi asi 11.. dodnes z toho mám trauma :roll: Ty tlustý ruce doktora, fuj.. vyšetřoval mě přes konečník. Vyšetření teď u mého doktorka mi nijak nevadí, ale když si vzpomenu na tomto tak je mi zle. Těžko říct proč :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
19.12.18 20:03

Přes konečník se vyšetřuje, aby nemohlo dojít k porušení panenské blány. Proto použila ta zrcadla - jsou menší a blánu nenaruší. A i kdyby vyšetřovala kolposkopem, zrcadla by použila. Já na tom nevidím nic tragického.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
19.12.18 21:52

No my jsme byly s dcerou rozrušovat srůsty na gyndě.Pan doktor moc milý,jemný,uklidňovalk dceru.Ona ležela teda jen na lehátku kde se dělá ultrazvuk.Nemůžu říct jediné špatné slovo na průběh ošetření

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí