Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Russet píše:
Já vyjukaná poprvé u takové metrnice doktorky, nasadila rukavice a lup. Místo aby mě nějak psychologicky připravilaPak jsem pár let fakt neměla chuť tu ordinaci navštívit.
pěkný já měla poprvý doktora ve 13 no masakr jsem nevěděla jestli se stydět nebo brečet dodneška mi je z toho zle a to si pamatuju to bílý tričko s mastnými fleky fuuuuuuuuj
Mě na tom šokujou ty 2 kila za zrcadla. To byly ze zlata ne?! Síla..
já třeba ani nevím, že nějaká dětská gynekologie existuje.. u nás teda není, jen dětský pediatr.
Zakladatelko, taky bych byla prekvapena. Netusila jsem, ze existuji zrcadla pro deti. Na gynde jsem byla poprve ve 12 a doktorka me vysetrovala pouze pres konecnik.
Já jsem byla jako dítě na gyndě a vyšetřovali mě jen přes konečník. Toto vyšetření mě docela překvapuje.
Já jsem byla na gyndě taky jako dítě, bylo mi asi 11.. dodnes z toho mám trauma
Ty tlustý ruce doktora, fuj.. vyšetřoval mě přes konečník. Vyšetření teď u mého doktorka mi nijak nevadí, ale když si vzpomenu na tomto tak je mi zle. Těžko říct proč ![]()
Přes konečník se vyšetřuje, aby nemohlo dojít k porušení panenské blány. Proto použila ta zrcadla - jsou menší a blánu nenaruší. A i kdyby vyšetřovala kolposkopem, zrcadla by použila. Já na tom nevidím nic tragického.
No my jsme byly s dcerou rozrušovat srůsty na gyndě.Pan doktor moc milý,jemný,uklidňovalk dceru.Ona ležela teda jen na lehátku kde se dělá ultrazvuk.Nemůžu říct jediné špatné slovo na průběh ošetření