ADHD a učení u dospělého

14.3.15 09:10

ADHD a učení u dospělého

Ahoj, prostě se vůbec nedokážu soustředit a cokoliv naučit :-)
Přitom mám vysoké IQ, a dost tím trápím lidi: dokážu o věcech velice efektivně přemýšlet, ale nedokážu si do hlavy načerpat nová data. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30953
14.3.15 09:31

@jan.westhuserlt a otazka je jaka? Jen jestli to velmi efektivni premysleni neni proste stourani. A k uceni dat, jako opravdu dat a ne pochopeni pricipu, jsou nejlepsi nejake mnemotechnicke pomucky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
14.3.15 11:48

Možná by pomohl trénink u nějakého dobrého psychoterapeuta… Léky (jednou jste tu psal, že užíváte Stratteru), už působí? Kolegyně psycholožka doporučuje lidem s ADHD nějaký přípravek s rybím tukem a klienti si to dost chválí, ale nevím přesně jeho jméno… Napíšu, až zjistím. Ale trénovat pod odborným vedením byste asi měl… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2269
14.3.15 12:02

Ahoj Strattera působí až po nějaké době užívání. Syn ji má teď v kombinaci s Ritalinem po té Ritalin vysadíme. Jako doplněk používáme Esprico je to kombinace Omega kyselin, Magnesia a Zinku. Syn má ADHD s poruchou soustředěnosti a Esprico můžu doporučit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.15 07:53

Za ten ty na ten rybí tuk děkuju, zeptejte se prosím i na konkrétní název, ať jdu najistotu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2269
15.3.15 08:28

@jan.westhuserl Esprico :) syn má ADHD a používá ho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
15.3.15 10:40
@majinka81 píše: @jan.westhuserl Esprico :) syn má ADHD a používá ho

Kolegyně doporučuje toto: http://www.pilulka.cz/eye-q-tob-180?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2269
15.3.15 10:52

@Maddlen Ten nám byl taky doporučen :D Tak je aspoň vidět, že ty přípravky jsou dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
15.3.15 10:59

@majinka81 Kamarádka to právě na doporučení té kolegyně začala dávat synovi s poruchou pozornosti a nemůže si to vynachválit, kluk prý se ohromně zlepšil. Moje dcera má ADHD (úplně nově zjištěno, i když jsem to tušila už delší dobu) a chci jí to také začít dávat. Ovšem ta cena… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2269
15.3.15 11:13

@Maddlen To esprico stojí kolem 200,– podle balení a lékarny začala jsem kupovat tohle a jsem s ním spokojená druhý přípravek nemůžu bohužel posoudit, ale podle Mudr. je tam rozdíl spíše v ceně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.3.15 16:16

Jen pro zajmavost, vyběhal jsem si rybí olej v čisté bázi (jde to, některé lékárny mají vlastní „míchačky“ na léky) a za 300ml si řekli jen 87kč. Zkuste to zvážit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
23.9.15 18:32

Ryboflavin ale zas ma nevyhodu ze zvysuje chut k jidlu ne? Pokud nekdo potrebuje hubnout nebude idealni jak u ditete, tak dospeleho.
Chci se tu zeptat, kazdy psychiatr dela vysetreni ADHD?
Znate pripadne nekoho jako typ v Praze pro dospele?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí