ADHD? Posuďte sami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33
22.9.13 11:18

@Burj Chalifa Nemyslím si že zrovna já někde pořád hledám jen diagnozy spíš jsem si říkala že jsem někde udělala chybu já že jsem ho rozmazlila ale on je negatívnej od malička a podle toho co čtu mam podezření neříkam že ADHD má. Ale nikdy neubližoval dětem až když nastoupil do školky. Chtěla jsem znát názor p. Temaho protože psala že je pani učitelka ve školce. A i kdyby ADHD neměl v pořádku mám tedy zlobivý dítě stěžujou si na něho. Povídam si s ním skoušíme to po dobrým po zlým dokonce prostě dostane i na zadek :( tak si myslím že proto dělam dost aby pochopil že to nesmí a dělá to porád učitelka dokonce řekla že by ho dala mezi malý dětičky ale ja to odmítam takhle ho ponižovat nemyslím si že by mu o pomohlo :( Proto jsem se patala jak s nima mám komunikovat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
22.9.13 11:37

@martin 35 Popravdě jsem doufala že si tam s ním poradí že vymyslí něco co na něho bude platit přece jen maj na to školy. Ale vím že se nemůžou věnovat jen jemu ale zapojit to do nějaký hry pro všechny děti. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
22.9.13 11:49

Myslím že tvoje dítě je normální, aspon mně to tak přijde, měla bys vidět našeho „hyperaktivního“ (a to nám na neurologii v jeho 9 měsících řekli, ať se na diagnozu ADHD v budoucnu připravíme.. já si to absolutně nepřipouštím, ale čím dál víc to tak bohužel vypadá). Synovi je 22 měsíců. V klidu není ani jednu minutu denně, v podstatě pořád jen běhá a skáče a je v pohybu. Klidně si postaví židli a běhá kolem ní hodinu v kuse dokola, pak další půl hodiny skáče z gauče, pak další půl hodiny tancuje na rádio, je celej zpocenej a tohle dělá CELÝ DEN. V poledne teda spí 2,5 hodiny, ale protože podle mě musí být úplně vyřízenej. Vyspí se a jede na novo. Televize, pohádka, hračka - ani na minutu, prostě NEEXISTUJE. :nevim: Já už jsem si na to tak nějak zvykla, ale když to vidí někdo cizí tak nechápe. Nákup - z nákupního koše skočí přímo do regálu a šplhá po něm, nakupuju tak že ho jednou rukou držím za bundu a druhou hážu věci do koše. Kdyby mi chtěl někdo doporučit at mu zmaluju prdel, tak to bohužel nepomáhá a už to ani zkoušet nehodlám. :zed: :zed: :zed:
Takže zakladatelko, tvoje dítě mi přijde úplně v pohodě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
22.9.13 12:13

@marmelada78 No já jsem tady o malým řešila hlavně tu agresivitu.Je taky živej ale ne nějak extrémně podle mého názoru. Hned druhej den co ve školce byl poslouchám jen stížnosti jak je neposlušnej, negatívnej, jak ubližuje dětem a to mně štve ze všeho nejvíc protože to opravdu nikdy nedělal. Když pro něho jdu nechce semnou domu vzteká se děla scény utíka mi. A když vylezeme ze školky tak se mě ptá jestli jsem smutná a chce abych ho obímala. nechápu to doma mi slibuje že bude hodnej a nakonec je to od znova…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
22.9.13 12:22
@Mchaela87 píše:
@martin 35 Popravdě jsem doufala že si tam s ním poradí že vymyslí něco co na něho bude platit přece jen maj na to školy. Ale vím že se nemůžou věnovat jen jemu ale zapojit to do nějaký hry pro všechny děti. :think:

Hele to že má někdo školu neznamená že je dobrej, naše holky ale dobré jsou :))). Prostě normálně učitelce řekni ať začnou pořádat psychoterapeutické sezení u nás ve školce tomu říkají elipsa. Ona jedna věc je když řekneš dítěti že nemá zlobit když vlastně ani neví co je to zlobení, a druhá když mu spolužák řekne že se mu nelíbí že ho bouchnul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
22.9.13 12:23
@Mchaela87 píše:
@marmelada78 No já jsem tady o malým řešila hlavně tu agresivitu.Je taky živej ale ne nějak extrémně podle mého názoru. Hned druhej den co ve školce byl poslouchám jen stížnosti jak je neposlušnej, negatívnej, jak ubližuje dětem a to mně štve ze všeho nejvíc protože to opravdu nikdy nedělal. Když pro něho jdu nechce semnou domu vzteká se děla scény utíka mi. A když vylezeme ze školky tak se mě ptá jestli jsem smutná a chce abych ho obímala. nechápu to doma mi slibuje že bude hodnej a nakonec je to od znova…

Třeba mě ukamenuj, ale je to patrně Tvojí výchovou. Chybami ve výchově. Rozmazleností. Nedůsledností rodičů. Děti se nerodí zlé, ale podepisuje se na nich prostředí, rodina.Kdo jiný než místo a lidé, se kterými do té doby vyrůstaly. Hledej chybu nejprve doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
22.9.13 12:27

@Burj Chalifa Děkuji za názor nebudu se urážet i když to moc nesedí od člověka který mě nezná. Ale tak poraď co dělám špatně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
22.9.13 12:29

Pokud se chová jinak ve školce a mimo školku tak to musíš řešit s učitelkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
22.9.13 12:31

On umí být neskutečně hodnej a na druhou stranu zlobí. Ve školce ho pochválila učitelka jen jednou a druhý den mi ta sama řekla že by ho doma mít nechtěla. Já si s ním doma poradím ale jak je někde víc lidi předvádi se a nespolupracuje to vím i já. Snažím se ho vychovavát nejlíp jak umim. Bohužel to tak nevypadá. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
22.9.13 12:33
@Mchaela87 píše:
@Burj Chalifa Děkuji za názor nebudu se urážet i když to moc nesedí od člověka který mě nezná. Ale tak poraď co dělám špatně?

Nebydlím u Vás, nejsem v každodenním kontaktu s Tvým dítětem. Nicméně to, co popisuješ, že je Tvé dítě bez příčiny zlé a neposlušné, nasvědčuje nějaké chybě ve výchově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
22.9.13 12:35

@martin 35 jenže ja nevím jak s nima mám komunikovat za prvý vždy se semnou bavi před ostatnima rodičema a když malej vyvádi a nechce se oblíkat a utíka mi je to o ničem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
22.9.13 12:37

@Burj Chalifa Všechno má svoji přičinu a jak ty všude nechceš hledat diagnozy tak ja si nepripouštím že je chyba jenom ve mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
22.9.13 12:37

Musíš se s nima bavit extra, a synátora někam ukliď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
22.9.13 12:40
@Mchaela87 píše:
@martin 35 jenže ja nevím jak s nima mám komunikovat za prvý vždy se semnou bavi před ostatnima rodičema a když malej vyvádi a nechce se oblíkat a utíka mi je to o ničem.

To je bohužel věc, kterou tady nevyřešíš, nejsme u toho. Patrně cíleně zlobí v určitých situacích za přítomnosti určitých lidí. Každopádně je třeba s tím něco dělat, nebo brzy získá pověst neoblíbeného a zlého spratečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
22.9.13 12:46

@Burj Chalifa Obávam se že takovou nálepku už má. navštívim s ním psychologa nic víc teď dělat nemůžu. Čekat jak pani učitelka řekla taky nemá cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí