Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MaWe píše:my mame adoptovanou cernosku, takze to bychom neutajili ani omylem
To je hezký černošku-to jsou krásné děti. ![]()
My když si zažádali tak můj otec to dlouuuho nevěděl-řekli jsme mu to až po 3 letech.moje máma měla taky problémy-dlouho jsem se nedařila
,chtěla si taky adoptovat a otec řekl že cizího haranta doma nechce.
Tak jsme mu to neřekli hned s tím že je to naše věc a pokud to nepřijme tak to je jeho problém a já k němu nemusím ani chodit-natvrdo. A co se nestalo-malého má nejraději, je to jeho mazel a je s něho ůplně hotový. To nás všechny i v okolí překvapil
.Malý je jen dědůj
![]()
@Marka76 souhlasim s poznamkou, ze pokud ma nekdo z rodiny nebo blizkeho okoli s tim problem, je to jenom a pouze jeho problem, ale je fajn, ze to nakonec tak dopadlo ![]()
@MaWe píše:
@Marka76 souhlasim s poznamkou, ze pokud ma nekdo z rodiny nebo blizkeho okoli s tim problem, je to jenom a pouze jeho problem, ale je fajn, ze to nakonec tak dopadlo
Já jsem taky ráda. Ono my jsme to nečekali a ůplně nás překvapil šťastně.
Když se nás ptali i na sociálce jestli to ví rodina že si žádáme o dítě tak jsem jí to na rovinu řekla-že pokud to otec nevezme tak s ním končím. Život je můj a basta. Psycholožka na mě koukala napřed jako na blázna ale pak mě řekla že je dobře že v tom mám jasno. ![]()
@Marka76 nevim kolik je Tvemu tatinkovi, ale my, kdyz jsme si brali dcerku, tak tatinkovi od manzela bylo temer 70. U nas v rodine s tim problem nemel nikdo, s asi proto, ze mame i vlastni dceru, ale chci rict, ze tatinek hodne omladl, zil, aktivneji, protoze v rodine uz takhle male dite nebylo. Treba to mel taky tak?
@MaWe píše:
@Marka76 nevim kolik je Tvemu tatinkovi, ale my, kdyz jsme si brali dcerku, tak tatinkovi od manzela bylo temer 70. U nas v rodine s tim problem nemel nikdo, s asi proto, ze mame i vlastni dceru, ale chci rict, ze tatinek hodne omladl, zil, aktivneji, protoze v rodine uz takhle male dite nebylo. Treba to mel taky tak?
Taťka měl okolo 70 když jsme malého brali-už je to ale 6 let.Taky tehdy omládl, ale od té doby měl 2× slabší příhodu a už mu nestačí. Kolikrát musím i malého krotit
-přece jen už má ta%tka roky a zdraví taky upadlo.Ale není to tak nejhorší-zatím to jde.
@Marka76 tak to mate stesti, nas tech prihod mel vic a uz neni mezi nami…ale jsem rada, ze si dcerky uzil. Rozhodne vic a lepe jako vlastnich vnoucat ![]()
@MaWe píše:
Jj, rozumim tomu, ale ma druhoumstranu, co koho do tohoPokud to vi nejblizsi rodina, tak bych se zbytkem sveta vubec netrapila
Nezalozime si svoji soukromou diskuzi?
Ano, rodina i přátelé to všichni vědí, a nakonec nejsme jediní co adoptovali z našich přátel. Všichni nás plně podporují a je to moc fajn. Jen jsem nevěděla jak to řešit z okolím, sousedé, plavání, hřiště, cvičení…
Můžem založit soukr. diskuzi, jen já nevím jak ![]()
@Anonymní píše:
Ano, rodina i přátelé to všichni vědí, a nakonec nejsme jediní co adoptovali z našich přátel. Všichni nás plně podporují a je to moc fajn. Jen jsem nevěděla jak to řešit z okolím, sousedé, plavání, hřiště, cvičení…Můžem založit soukr. diskuzi, jen já nevím jak
Na okolí kašli, je to opravdu Vaše věc ![]()
Já snad neznám vůbec nikoho z okolí, kdo adoptoval dítko ![]()
Až budu mít chvíli tak tu skupinu založím a poprosím admin o zamčení, souhlas?
Víš ještě o někom, kdo by tam chtěl být třeba taky?
To je hezky, na okolí neber ohledy ja říkam, že lidí nam nic nedají a živit nas nebudou. Přejí vam hezky chvilky s malym.
![]()
@MaWe píše:
Na okolí kašli, je to opravdu Vaše věc![]()
Já snad neznám vůbec nikoho z okolí, kdo adoptoval dítko
Až budu mít chvíli tak tu skupinu založím a poprosím admin o zamčení, souhlas?
Víš ještě o někom, kdo by tam chtěl být třeba taky?
My máme jedny přátele, ktří adoptovali, a další čekají…
Nevím tu o nikom do skupiny ![]()
@irena02 píše:
To je hezky, na okolí neber ohledy ja říkam, že lidí nam nic nedají a živit nas nebudou. Přejí vam hezky chvilky s malym.![]()
Beru ohledy jen na něj, na ostatní prdím ![]()
Díky za podporu!
Taky říkám je to Vaše věc a ostatním to může být jedno
.My když adoptovali první tak to nikdo nevěděl a že chceme druhé vědí všichni ![]()
Založila jsem skupinu Naše adopčátka. Je soukromá, musíte si požádat o přijetí. Link Vás navede
https://www.emimino.cz/…tka/diskuse/
Těším se ![]()
Tak nam přišla pozvánka na přípravku. Tak to snad vše dobře dopadne a mala se dočka sourozence.
![]()
@irena02 píše:
Tak nam přišla pozvánka na přípravku. Tak to snad vše dobře dopadne a mala se dočka sourozence.![]()
Gratuluji! Vic nam reknes soukrome v jine diskuzi? ![]()