Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj budoucí maminky. Tak jak se těšíte na nový přírůstek do rodiny? Pište kdokoliv chcete. Nechystám se tuto stránku bloknout jako někteří to udělali nedávno ![]()
Ahoj, já až v létě
ale těším se hrozně, na druhou stranu si užívám klídeček a pohodičku.
Mám radost, že se ta diskuze k zématu rozjela. Právě že jsem byla v podobné diskuzi a maminky si z ní udělali soukromou stránku, tak jsem si řekla že založím něco podobného, abychom si mohli popovídat o radostech a očekáváních
Já tedy mam termín za 6 týdnu a začínám být nervozní, že zacít si kousat nehty, tak mam snad i holy nohy ![]()
Jesikas, tak 6 týdnů, to už je za rohem
Co čekáte? Nebo máte překvápko? A nervní jsme každá, to se neboj ![]()
Čekáme chlapečka. Asi bych nevydržela to nevědět. Třeba až někdy v daleké budoucnosti budu přemýšlet o druhém tak bych se možná překvapit nechala. A vy už víte co se vám narodí? ![]()
Ahoj, ráda se k vám přidám, termín máme za 5 týdnů a čekáme vytouženého chlapečka. Doma máme už dvě pětileté slečny (dvojčátka).
Jesikas, tak to máme stejně
Čekáme sedmé a ještě jsme k překvápku nedospěli
Ne, že by na pohlaví miminka záleželo, jen jsme strašně zvědaví
Teď čekáme holčičku.
Tak já mám termín v červnu a zatím si to užívám…nevolnosti ani moc nebyly, a bříško ještě nepřekáží, takže momentálně pohoda.
Mimochodem @fragola, jsem se těch metříků nějak nemohla dopočítat…klobouk dolů. Jak to zvládáš?
@fragola Mohu se zeptat jaké máš mezi něma věkové rozestupy.