Vztah s muslimem

Anonymní
16.1.13 11:19

vztah s muslimem

Jací jsou muslimové ve vztahu? Někdo s osobními zkušenostmi? Jeden se o mně uchází. Je skvělý, ale z jeho víry mám strach…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8037
16.1.13 11:22
@Anonymní píše:
Jací jsou muslimové ve vztahu? Někdo s osobními zkušenostmi? Jeden se o mně uchází. Je skvělý, ale z jeho víry mám strach…

Nevím, do toho bych nešla, neskutečně odlišná kultura, ale to jsi asi slyšet nechtěla. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabika
16.1.13 11:23

Ach, to je ťažké… Nemala by si byť s muslimom, pokiaľ máš z jeho viery strach. Chcelo by to asi sa o jeho viere niečo naučiť, zistiť, ako sa žije v jeho krajine, v jeho rodine, pretože si myslím, že po prvotnom zamilovaní bude on chcieť smerovať tam…

• Citovat
  • Upravit
12505
16.1.13 11:24
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
16.1.13 11:25

Určitě bych do toho nešla za žádnou cenu, jen se o tebe uchází tak ho nech bejt raději,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
16.1.13 11:26

Nesla bych do toho. Jsou tak odlisni…

• Citovat
  • Upravit
12505
16.1.13 11:28

Moje kamarádka, měla muslima otěhotněla sním, když byla těhotná tak jí nutil aby to dělala s někým jiným před jeho očima, chtěl jí vzít k sobě do ciziny, bylo dobře, že si ho nevzala utekla od něj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
16.1.13 11:30

Nešla bych do cizince, ani za zlaté prase, promiň. :hug: Kór muslim, to už vůbec. Kamarádka měla románek se ženatým arabem, nezávazně, jen kafe párkrát a pak už ji to nebavilo, chtěla to utnout a co ten ji dělal za problémy, vyhrožoval, sledoval, urážel atd., přitom nádherný, inteligentní chlap, zubař. Oni, co se týče ženských, jsou strašně majetničtí a když si umyslí, tak jsou schopni jít přes mrtvoly. Znám pár případů ze svého okolí, většinou černoši nebo arabové a nikdy to nedopadlo dobře. Takže za mě ne, cizince nebrat. Něco jiného by bylo možná stejná kultura a náboženství jako my, třeba Němec, Polák atd., ale jinak fakt ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
16.1.13 11:30

Moje kamarádka měla asi 5 vážných vztahů s muslimy než konečně pochopila, že je to pokaždý stejnej průser (a to ani ne tak z hlediska víry)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
16.1.13 11:32

Dobry priklad je kniha Bez dcerky neodejdu. Roky spolu zili v Americe zapadnim zpusobem, pak ji vzal domu do Iraku (Iranu?) a zmenil se jak mavnutim kouzelneho proutku. Kniha i popisuje jejich zakony, podobne jako v Bily Masajce, to byla taky laska s odlisnymi kulturami.

• Citovat
  • Upravit
12505
16.1.13 11:34

@ncc1701 Jo to jsme právě chtěla doporučit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lekno
16.1.13 11:34

:,( Nedělej to prosííím…Mám kamaráda, co tomu opravdu rozumí…je z Uzbekistánu…pořád mluví a píše jaký je islám, jaké je to do budoucna nebezpečí pro Evropu…

• Citovat
  • Upravit
21848
16.1.13 11:36

Taky ani omylem… Mamky sestřenice otěhotněla s jedním Egypťanem, a prej to peklo co zažívala, dítě ji chtěl vzít, no hrůza. Pak řekla, že potratila a byl pokoj. Kluk má teď tak 6-7 let? Nevím, nestýkáme se… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
16.1.13 11:37

Ja byla ve vztahu s muslimem, nerikam, ze to nemuze vyjit, ale u nas to nevyslo a ja jsem velmi rada, uz jsem se tocila ve spirale, ze ktere bylo jen velmi tezke e dostat, nastesti vsichni kolem rikali, ze je neco spatne. Pritel byl velmi vzdelany, mily a prijemny, ale muslim, ja muslimka nejsem a nejde jen o viru, ale i zivotni styl. Pritel byl velmi proEvropsky, stejne mel urcite chovani v krvi a s tim se, bohuzel, nedalo nic delat. Takze krasna zkusenost, ale pokud se chces uzasadit, mit rodinu, tak za me ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.1.13 11:39

Kamaradka s nim zije a pred tim chodila par let. Zarli jak prastenej, i ji uhodil, chova se k ni jak k majetku… Za to ma ona financne vse. Tomu nerikam vztah. Uz parkrat utekla, ale vzdycky ji donutil se vratit. Dokud ji nemel pojistenou detma, byl fajn a zarlil jen tak primerene.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová