Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je tu nekdo, kdo jako ja chodi spat az se svitanim? jak travite cas v noci, kdyz tady uz chcipl pes???:-)
Ahoj, obvykle nechodím spát až se svítáním, protože musím před osmou dopravit dítko do školy…ale ted tu zrovna sedím a spát se mi nechce, ikdyž bych měla (rozum velí)…
a proč ty nespíš v noci?
Taky nespim. Jsem v 15tt a odpoledne to vzdycky zalomim na tri hodky a pak tu strasim!
Čau já jsem sova, kdybych mohla, měla bych to všechno nejradši obráceně. Chodím spát tak ve 3, ve 4, někdy i v 5. Teda v pátek a v sobotu, ve všední den vstávám do práce kolem osmé a to jdu spát tak ve dvě a často ne a ne usnout. Užívám si poslední měsíce svobody. Plánujeme už mimčo, tak vím, že ten režim už nebudu mít ve svých rukách. A co dělám? Čtu si buď knížku, nebo jsem na netu a něco si prohlížím. Občas na něco koukám v telce, ale to jen vyjímečně, když v noci něco zajímavého opakujou. Přítel dávno spí. Já si to takhle v noci užívám sama:)
@marg píše: Čau já jsem sova, kdybych mohla, měla bych to všechno nejradši obráceně. Chodím spát tak ve 3, ve 4, někdy i v 5. Teda v pátek a v sobotu, ve všední den vstávám do práce kolem osmé a to jdu spát tak ve dvě a často ne a ne usnout. Užívám si poslední měsíce svobody. Plánujeme už mimčo, tak vím, že ten režim už nebudu mít ve svých rukách. A co dělám? Čtu si buď knížku, nebo jsem na netu a něco si prohlížím. Občas na něco koukám v telce, ale to jen vyjímečně, když v noci něco zajímavého opakujou. Přítel dávno spí. Já si to takhle v noci užívám sama:)
já jsem taky spíše sova, ale tak nějak s mírou…ale náš čtyřletý kluk to je sova jak vyšitá…už ted říkám, že on si musí najít povolání s začátkem pracovní doby tak v deset
…jeho ideální denní rytmus je jít spát v jedenáct a vstávat v deset…a pak vyleze jako usměvavý andílek ![]()
@marg píše: Čau já jsem sova, kdybych mohla, měla bych to všechno nejradši obráceně. Chodím spát tak ve 3, ve 4, někdy i v 5. Teda v pátek a v sobotu, ve všední den vstávám do práce kolem osmé a to jdu spát tak ve dvě a často ne a ne usnout. Užívám si poslední měsíce svobody. Plánujeme už mimčo, tak vím, že ten režim už nebudu mít ve svých rukách. A co dělám? Čtu si buď knížku, nebo jsem na netu a něco si prohlížím. Občas na něco koukám v telce, ale to jen vyjímečně, když v noci něco zajímavého opakujou. Přítel dávno spí. Já si to takhle v noci užívám sama:)
jestli ty nejsi stavěná na jiný časový pásmo
… jsem si totiž vybavila Jágra, že říkal, že tady spal přes den a v noci to nešlo, takže je na dallaský čas ideálně připraven ![]()
@Maartina7 píše:
já jsem taky spíše sova, ale tak nějak s mírou…ale náš čtyřletý kluk to je sova jak vyšitá…už ted říkám, že on si musí najít povolání s začátkem pracovní doby tak v deset…jeho ideální denní rytmus je jít spát v jedenáct a vstávat v deset…a pak vyleze jako usměvavý andílek
Prdelka
Toho bych chtěla, doufám, že se mi nenarodí nějaký skřivan, co mi poleze do postele v 6 ráno
Mě bude fuk, když bude mezi námi běhat do 23 (stejně jsme vzůru a jestli je někdy sexík, tak až kolem půlnoci
) Hlavně ať nás nechá spinkat do poledne. (je jasný, že teď mluvím o již starším dítku)
Ja si nejak prehodila rezim a nejde to zpatky. Chodim spat ve 4 az v 5
V telce davaj prd, na netu uz nevim co cist, mam nacteno na rok dopredu… Jsem v 30 tt a doma, takze vstavam po 12 te a nicemu to nevadi…ale je to desna nuda ![]()
@Maartina7 píše:
jestli ty nejsi stavěná na jiný časový pásmo… jsem si totiž vybavila Jágra, že říkal, že tady spal přes den a v noci to nešlo, takže je na dallaský čas ideálně připraven
Já nevim, ale žiju v tomhle časovým pásmu od narození…Mám to po mamce, má to stejně.
@Berenikee píše:
Ja si nejak prehodila rezim a nejde to zpatky. Chodim spat ve 4 az v 5V telce davaj prd, na netu uz nevim co cist, mam nacteno na rok dopredu… Jsem v 30 tt a doma, takze vstavam po 12 te a nicemu to nevadi…ale je to desna nuda
Tak to už vím, že to budu mít v těhu stejně.
Ja myslim, ze se mi to spustilo cekanim na pritele az se vrati z hospody…to nikdy neusnu. A on teda ma dochazku nekdy desnou. Posledne prisel v pul 9 rano. Takze k tomu jeste to maximalni nasr…ni a pak uz jsem neusla vubec… Dneska to hrozi zase…
Ha, to chápu. Mám to stejné. To já také neusnu. Nechápu holky, co to zalomí a ráno zjišťují, zda je protějšek doma ![]()
Naštěstí můj přítel tyhle extrémy nemá, chodí tak kolem 02.00 a to většinou pro ně jedu autem. Jinak z normální hospody /když to není vyjímečná akce), chodí tak ve 22.
Já tu taky ještě straším, jsem po noční takže né a né zaspat a to mám ráno povinnosti vyše hlavy
![]()
@Berenikee píše:
Ja myslim, ze se mi to spustilo cekanim na pritele az se vrati z hospody…to nikdy neusnu. A on teda ma dochazku nekdy desnou. Posledne prisel v pul 9 rano. Takze k tomu jeste to maximalni nasr…ni a pak uz jsem neusla vubec… Dneska to hrozi zase…
Tak to jsme ráda že v tom nejsu sama, já si kolik krát říkám jestli jsu normální, že jestli ho nehlídám nebo co, jen to je tak že prostě když není doma tak spat nemožu ![]()
@marg píše:¨
PrdelkaToho bych chtěla, doufám, že se mi nenarodí nějaký skřivan, co mi poleze do postele v 6 ráno
Mě bude fuk, když bude mezi námi běhat do 23 (stejně jsme vzůru a jestli je někdy sexík, tak až kolem půlnoci
) Hlavně ať nás nechá spinkat do poledne. (je jasný, že teď mluvím o již starším dítku)