Pro nespavce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1454
12.1.13 03:14
@Berenikee píše:
Mne prijdou benatky romantictejsi nez pariz…

a kdy jsi tam naposledy byla? klidně mi to doporuč…já osobně znám situaci před více než 20ti lety…(bože, já jsem vážně stará bréca…ach jo :think: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2220
12.1.13 03:17
@Berenikee píše:
Mne prijdou benatky romantictejsi nez pariz…

jsou určitě romantičtější…je fakt že ve 12ti jsem také měla jiné priority, než fakultativní výlety (teď je mi 28)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2220
12.1.13 03:22
@Maartina7 píše:
a kdy jsi tam naposledy byla? klidně mi to doporuč…já osobně znám situaci před více než 20ti lety…(bože, já jsem vážně stará bréca…ach jo :think: )

Já tam byla asi před deseti lety (teda přijde mi to jak včera) a Benátky Tě dostanou. Naprosto. Trochu to tam smrdí, to jo, ale mě to nějak neva. Musíš mít štěstí na počasí. Jak je tam hezky, tak budeš nadšená. Jak prší, je to trochu depka, všude samá voda…a davy turistů do sebe strkaj deštníkama. Plný vaporetta (místní lodní MHD), kam všichni zalezou (teda mě to tak přišlo, že když pršelo, bylo to plnější)..najednou všechno zešedne. Benátky mají hrozně zvláštní atmosféru. Určitě bych nedala na dojem z dětství a jela tam. I když Paříž je taky bomba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1454
12.1.13 03:29

Beru to tak, že máme dvě malá dítka a sehnat hlídání není úplně jednoduché…a mám manžela, který něco procestoval a cizí jazyky mu nedělají problém…a já pravý opak-každá cesta za naše hranice je pro mě skoro trauma (bože já nebudu nikomu rozumět, radši budu doma)…takže když už se dobrovolně odhodlám za naše hranice, tak chci vidět něco unikátního ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1216
14.1.13 04:32

Koukam, ze v pul 5 tu asi s nikym nepokecam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2655
5.9.14 22:14

Je tu někdo, kdo ještě nespí? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová