Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Maartina7 píše: ¨
mně to taky hrozně vyhovovalo…a pak přišla škola (teda u toho staršího (6 let), ale mladší musí taky vstávat) - no prostě krize…někdy ho ráno svleču a obleču a to dítě stále spí
no to joo. S tou školkou a školou to musí být pak docela šoking. Vždyť sama si to pamatuju, jak jsem šla poprvé do školky ve 3 letech a nechápala jsem, jak to, že musím vstát. Bylo to takové trauma, že si to normálně pamatuju-nekecám. Ani nevím, jak dlouho mi trvalo, než jsem najela na režim, ale asi jsem nikdy nenajela, páč se vstáváním mám hrozný problém dodnes. Ráno jsem měla hysteráky (jako malá), teď bych je měla nejradši taky, ale to bych riskovala odvoz do Bohnic:))
@Berenikee píše:
A co si tak ctete na netu, kdyz nespite?
teď když už je to moje téma tak hodně emimino, jinak všechno možný co zrovna řeším, ale spíš si čtu knížky. To nikdo nechápe, že mě nezačnou bolet oči a neusnu, ale prostě ne.
@marg píše:
teď když už je to moje téma tak hodně emimino, jinak všechno možný co zrovna řeším, ale spíš si čtu knížky. To nikdo nechápe, že mě nezačnou bolet oči a neusnu, ale prostě ne.
ja tu mam jednu novou, furt se chystam, ale nejak mam furt pocit, ze bych mela jeste neco nastudovat online, ze mi tam neco utece
tak se do ni nemuzu pustit ![]()
@marg píše:
no to joo. S tou školkou a školou to musí být pak docela šoking. Vždyť sama si to pamatuju, jak jsem šla poprvé do školky ve 3 letech a nechápala jsem, jak to, že musím vstát. Bylo to takové trauma, že si to normálně pamatuju-nekecám. Ani nevím, jak dlouho mi trvalo, než jsem najela na režim, ale asi jsem nikdy nenajela, páč se vstáváním mám hrozný problém dodnes. Ráno jsem měla hysteráky (jako malá), teď bych je měla nejradši taky, ale to bych riskovala odvoz do Bohnic:))
školka nebyl zas až takový problém…říkali, že do půl devátý tam mají být, ale když přišli kluci do devíti, tak nebyl problém (v devět je společná svačina)…ale ta škola je něco jiného - povinnost sedět v lavici maximálně za pět osm…a když tam to dítě není, tak je to pro něj trauma (prostě prvnáček)…bojuju jako ďas a musím se pochválit, ještě ten můj prvnák nepřišel pozdě ![]()
@Maartina7 píše: školka nebyl zas až takový problém…říkali, že do půl devátý tam mají být, ale když přišli kluci do devíti, tak nebyl problém (v devět je společná svačina)…ale ta škola je něco jiného - povinnost sedět v lavici maximálně za pět osm…a když tam to dítě není, tak je to pro něj trauma (prostě prvnáček)…bojuju jako ďas a musím se pochválit, ještě ten můj prvnák nepřišel pozdě
Gratuluju, já jsem sama na sebe velmi zvědavá. No ještě je ten můj prvňáček na houbách
Ale asi ho velmi brzy budu muset naučit hodiny a jak se řídí budík, páč na maminku nemusí být občas spoleh v tomto smyslu ![]()
@Berenikee píše:
ja tu mam jednu novou, furt se chystam, ale nejak mam furt pocit, ze bych mela jeste neco nastudovat online, ze mi tam neco utecetak se do ni nemuzu pustit
Já občas už taky nevím, co číst na netu, tak se tak stále vracím k něčemu…Občas kouknu na něco na ceskatelevize.cz, iprima.cz - na něco z achivu, co si vyberu.
@Berenikee píše:
A co si tak ctete na netu, kdyz nespite?
aktuálně hledám víkendové pobyty pro dva…konkretně by se mi líbilo za levno vyrazit s mužem na víkend do paříže, nejlépe letecky
…bylo by to úžasné překvapení - máme dvě děti, takže jim musím zajistit hlídání a navíc jsem totálně necestující typ a pobyt v zemi s cizí řečí je pro mě v podstatě trauma…takže muž bude nevěřícně koukat, co se to vlastně děje ![]()
holky nespavky, kdybyste se nudily, tak mi klidně můžete po nocích hledat nějaký 3-denní letecký zájezd do paříže a nejlépe se slevou ![]()
@Maartina7 píše:
aktuálně hledám víkendové pobyty pro dva…konkretně by se mi líbilo za levno vyrazit s mužem na víkend do paříže, nejlépe letecky…bylo by to úžasné překvapení - máme dvě děti, takže jim musím zajistit hlídání a navíc jsem totálně necestující typ a pobyt v zemi s cizí řečí je pro mě v podstatě trauma…takže muž bude nevěřícně koukat, co se to vlastně děje
holky nespavky, kdybyste se nudily, tak mi klidně můžete po nocích hledat nějaký 3-denní letecký zájezd do paříže a nejlépe se slevou
Já jsem našla Benátky, taky romantika:
tohle (ale busem
)
http://www. slevopolis. cz/cs/sleva/6302-prozijte-valentynsky-vikend-v%20meste-lasky-–-nechte-se-omamit-kouzlem-parize
@marg píše:
Já jsem našla Benátky, taky romantika:http://www.slevopolis.cz/…veho-bufetu-?…
díky, ale na benátky mám blbé vzpomínky…hned v 91 roce jsme s našima vyrazili do itálie (tenkrát klasické bibione) a měli jsme i výlet do benátek…mně bylo v té době 12let a dodneška si pamatuju hlavně smrad, zápach z těch jejich kanalů, kde pluly gondoly ![]()
nevím, jestli je ta vzpomínka zkreslená, ale benátky prostě nikdy!!!
http://www.fajnslevy.cz/…izi-pro-dva/
tady něco dražšího bez cesty asi…
@Maartina7 píše:
díky, ale na benátky mám blbé vzpomínky…hned v 91 roce jsme s našima vyrazili do itálie (tenkrát klasické bibione) a měli jsme i výlet do benátek…mně bylo v té době 12let a dodneška si pamatuju hlavně smrad, zápach z těch jejich kanalů, kde pluly gondoly
nevím, jestli je ta vzpomínka zkreslená, ale benátky prostě nikdy!!!
jojo, Benátky buď miluješ, nebo prostě nemáš ráda, nic mezi není…je to zvláštní město.
@marg píše:
jojo, Benátky buď miluješ, nebo prostě nemáš ráda, nic mezi není…je to zvláštní město.
já vlastně nevím…byla jsem tam v těch 12ti letech a nepamatuju si nic jiného než negativní pocit zápachu (jen pro doplnění, aktuálně je mi 33 let) a benátky mám velmi intenzivně spojeny se smradem..
možná by stálo za to se tam podívat a názor si po mnoha letech poopravitr…nevím