Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Všechny zdravím,
chtěla bych se zeptat, které z těchto tří jmen byste zvolili. Sama jsem Aneta tak by to bylo i něco po mně na písmenko A. 🙈 Děkuji..
My máme Agatu, takze já bych volila tu. Kámoška má Adrianu, taky bezva jméno. A Alice se mi taky líbí. Máme stejný vkus. Jsem ti pomohla, co
vybrala bych tu Agatu, jsem s naším výběrem maximálně spokojená.
Adriana, to je hezké jméno. Alice se mi nikdy nelíbilo a u Agáty mi okamžitě vyskočí Hanychová ![]()
Adriana oficiálně. Ale říkala bych ji Ria.
Riu, Riušku jsem měla na táboře. Hezké, neokoukané.
Mě se nejvíc líbí Agáta, měla jsem ho ve výběru, Adriana je také hezke. Naopak Alice se mi nelibi vůbec.
Adriana i Agata se mi libi. U Agaty se mi nevybavi Hanychova, ale Agatha Christie a predstavim si schopnou zenu. Z praktickeho hlediska bych volila Adrianu. Da se ji rikat Adri, Áda, Áďa, Ria a dalsi, ty zdrobneliny mi zni lepe, nez u Agaty. Alice se mi bohuzel nelibi.
Takze za me
Adleta se mi líbí
Adina, Anita, Alena
Všechny vaše vybrana jména znám osobně a vždycky se mi nejmíň líbila Alice. Je pro mě neohebná, netvarná ![]()
@Dahlia0409 píše:
AnnaKdyž už něco na A
Ježiš, jen to ne. Znám jednu co si i pomalu ve čtyřiceti říká Anička, má velkou nadváhu a působí to neskutečně infantilně. Pro mě nejošklivější jméno vůbec.
Adriana i Agáta jsou hezká jména. Celkově od A je hodně hezkých jmen - Adina, Andrea, Adéla, Alexandra, Astrid
@Serpentini píše:
Ježiš, jen to ne. Znám jednu co si i pomalu ve čtyřiceti říká Anička, má velkou nadváhu a působí to neskutečně infantilně. Pro mě nejošklivější jméno vůbec.
Za mě ne třeba, ale tak každý máme jména, co nám třeba někoho připomínají a to fakt nechceme ![]()