Adriana, Agáta, Alice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21311
5.1.24 13:25
@Vlastickaaa píše:
Všechny zdravím,
chtěla bych se zeptat, které z těchto tří jmen byste zvolili. Sama jsem Aneta tak by to bylo i něco po mně na písmenko A. 🙈 Děkuji..

Z těchto za mne Alice. Anna je častá, Agátu mam zafixovanou pro kozu (tímto se omlouvám všem Agatam :lol: )

Edit nechápu, kde jsem vzala Annu :zed: Adriana se mi líbí, ale je to dost tvrdé jméno, záleží na příjmení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.24 13:37

Máme Alici a je to boží jméno :) Široko daleko žádná další. A pokud budeme mít další holčičku, chci Agátu :D s Hanychovou to jméno spojeno nemám a i kdyby, nevadí mi to.
Jen u Alice pozor, hodně lidí jí říkalo Alčo - dost jsem je ze začátku opravovala, že se nejmenuje Alena. I Adriana je moc krásné jméno. Vzala bych v potaz i příjmení, jak už někdo psal.

Anonym prosím, nechci mít s nickem spojené jméno dcrey, díky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.1.24 14:19

Máme doma Alici :) lide ji oslovuji Aluško, Álo, Aličko… ja teda nejvic Alice, protoze se mi to v tomto tvaru libi a proto jsem si zo jmeno vyhrala. V dospelosti ji muzou kamosi rikat treba Elis… agata mi přijde taková tvrdá, Adriana nebo andrea jsou pěkná jména. Také anonym díky

• Citovat
  • Upravit
167
5.1.24 16:38

Adriana jednoznačně. Nádherné jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.24 20:17

Take mame Aličku, vubec neni neohebna- Alinka, Ali, Ála, Aluška :) Urcite by se jeste nejaka modifikace nasla. Mne se porad moc libi ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
5.1.24 20:20

Nejvíc se mi líbí Agáta, ale vadí mi, že mi v hlavě připomíná jednu celebritu (což je otřesný), takže bych volila Alici… A já chtěla vždycky Anežku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
6.1.24 10:41

@Vlastickaaa Adrianka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3847
6.1.24 10:42

Anabelle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Violet792
7.1.24 00:33

Adriana :srdce:

• Citovat
  • Upravit
bedrisek
7.1.24 08:21

Agáta. Pak Alice. Adriana se mi vůbec nelíbí :oops:

• Citovat
  • Upravit
887
7.1.24 09:52

1. Agáta - měli jsme napsanou Agátu v papirech se jmény do porodnice, když jsme čekali syna :srdce:
2. Alice - ta se mi líbí taky a mam to spojenou s pohádkou, kterou mam moc ráda :srdce:
3. Adriana - tohle jméno se mi nelíbí, je moc tvrdé, ale záleží, jaké máte příjmení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
7.1.24 10:03

Adriana - příjemné ženské jméno a zní dobře pro všechny věkové kategorie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2125
9.1.24 21:03

Jméno Anna je nádhera, top jméno. A ze jmen zakladatelky nejlepší asi Adriana, pak Agáta a Alice taky není spatny, ale zlatý věk toho jména ke už dávno pryč, ale znám lidi, co dávají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3811
9.1.24 21:06

Když chcete jméno od A a neobvyklé, dejte Alena. To se dneska skoro nedává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
12.1.24 10:36

Adriana je nadherny jméno :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie