Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Vlastickaaa píše:
Všechny zdravím,
chtěla bych se zeptat, které z těchto tří jmen byste zvolili. Sama jsem Aneta tak by to bylo i něco po mně na písmenko A. 🙈 Děkuji..
Z těchto za mne Alice. Anna je častá, Agátu mam zafixovanou pro kozu (tímto se omlouvám všem Agatam
)
Edit nechápu, kde jsem vzala Annu
Adriana se mi líbí, ale je to dost tvrdé jméno, záleží na příjmení
Máme Alici a je to boží jméno
Široko daleko žádná další. A pokud budeme mít další holčičku, chci Agátu
s Hanychovou to jméno spojeno nemám a i kdyby, nevadí mi to.
Jen u Alice pozor, hodně lidí jí říkalo Alčo - dost jsem je ze začátku opravovala, že se nejmenuje Alena. I Adriana je moc krásné jméno. Vzala bych v potaz i příjmení, jak už někdo psal.
Anonym prosím, nechci mít s nickem spojené jméno dcrey, díky.
Máme doma Alici
lide ji oslovuji Aluško, Álo, Aličko… ja teda nejvic Alice, protoze se mi to v tomto tvaru libi a proto jsem si zo jmeno vyhrala. V dospelosti ji muzou kamosi rikat treba Elis… agata mi přijde taková tvrdá, Adriana nebo andrea jsou pěkná jména. Také anonym díky
Take mame Aličku, vubec neni neohebna- Alinka, Ali, Ála, Aluška
Urcite by se jeste nejaka modifikace nasla. Mne se porad moc libi ❤️
Nejvíc se mi líbí Agáta, ale vadí mi, že mi v hlavě připomíná jednu celebritu (což je otřesný), takže bych volila Alici… A já chtěla vždycky Anežku
1. Agáta - měli jsme napsanou Agátu v papirech se jmény do porodnice, když jsme čekali syna ![]()
2. Alice - ta se mi líbí taky a mam to spojenou s pohádkou, kterou mam moc ráda ![]()
3. Adriana - tohle jméno se mi nelíbí, je moc tvrdé, ale záleží, jaké máte příjmení
Adriana - příjemné ženské jméno a zní dobře pro všechny věkové kategorie.
Jméno Anna je nádhera, top jméno. A ze jmen zakladatelky nejlepší asi Adriana, pak Agáta a Alice taky není spatny, ale zlatý věk toho jména ke už dávno pryč, ale znám lidi, co dávají.
Když chcete jméno od A a neobvyklé, dejte Alena. To se dneska skoro nedává.