Adventní kalendář - co do něj?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Adventní kalendář-co do něj?
Zdravím všechny maminky,
tak jsme se rozhodla, že letos vyrobím dceři (3 roky) adventní kalendář. Chci ušít 24 pytlíčků, a do každého dáreček. Ale nemám moc nápadů na dárečky-aby to nebyly jen sladkosti…zatím mě napadly sponečky do vlasů, pastelky, malá panenka, autíčko…
nemáte nápady?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj,
co třeba pexeso, naše malá taky 3 roky si s ním hodně vyhraje. Nebo modelínu, omalovánky, kazetu s písničkami, pak i nějaké ty sladkosti, řetízek, prstýnek…
Přeju hodně úspěchu. Šárka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jé, verunko-děkuju, pexeso a písničky (nebo pohádky na DVD)jsou bezva tip. Prstýnky má malá taky v oblibě, ještě mě napadla čelenka do vlásků a korálky na krk ![]()
Ještě někdo-prosím prosím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No vidíš, paráda, vždyť mi na něco přijdeme.
Co třeba ještě puzzle, nebo jak píšeš ty korálky, ale já bych pořídila korálky na navlíkání, taky je máme a malá si s tím dost vyhraje a zabaví se.
Co nůžky pro děti a nějaké vystřihovánky.
Pohádek na DVD máme mraky, tak kdyby jsi potřebovala ozvi se.
Já budu přemýšlet a ještě se ozvu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, u nás jsou v oblibě magnety na ledniču, to by taky myslím šlo, nejsou moc velké.A nebo hopik, nafukovací balonek, píšťalka- ta taky vede!!! jojoj, , malé notýsky, nebo přívěšky- takový ty blbinky z papírnictví. Pro staršího vymýšlím něco podobného každý rok- letos mě to čeká poprvé dvojmo a už se těším. Jednou jsem pekla malé perníčky… Já to nemám jako pytlíčky, ale jako kapsičky s patentkem. Majka
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
adventni
AHoj.
Loni jsem davala anglicaky po manzelovi. Kamaradovi jsme dali nalepky ruzne…jinak myslim se da dat cokoli te napadne, zalezi jen na stari ditete. Letos dam asi vitaminove bonbony a treba pomalovane kastany…
tvurci praci zdar
Nat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
malé plyšáčky z Ikei
mají je za pár kaček, razítka, ořezávátko, oblečky na panenku, window colorky a na 24 bych dala plánek k pokladu ![]()
Zkrátka je toho hodně, projdi obchoďák a papírnictví a uvidíš, co je malejch blbůstek. A hoď nám sem pak foto kalendáře ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,
ja som jeden rok dávala pexeso - každý deň pár obrázkov, potom ďalší rok samolepky atď., ale veľmi sa mi osvedčilo kúpiť hračky z kindervajíčok - nakúpila som ich za pár korún na Mimibazáre, dcérke hlavne zvieratká, synovi autíčka, lietadielka, vláčiky…
A ozaj, rok predtým som kupovala v Tescu aj také balenia umelohmotných zvieratiek, napr. dinosaury, jašterice … bolo ich tam tuším 12 za asi 70 SKK
.
Rozeta
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
my jsme loni meli koupenou drevenou vlackodrahu a na Vanoce uz jsme meli docela dost darku, tak Jachym dostaval kazdy den v pytlicku nejake koleje a treba stromecek, masinku..
Letos dam do tech pytlicku nejaky mix - bonbony, mam nakoupene miniauticka, plysaky… To pexeso je taky dobry napad
Pytlicky jsem potiskla stromeckama, rybama, zvonkama a tak, vlozila bych fotku, ale zjistuju, ze by me to ted stalo moc zjistovani jak ![]()
Snehu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tygr píše:
malé plyšáčky z Ikeimají je za pár kaček, razítka, ořezávátko, oblečky na panenku, window colorky a na 24 bych dala plánek k pokladu
Zkrátka je toho hodně, projdi obchoďák a papírnictví a uvidíš, co je malejch blbůstek. A hoď nám sem pak foto kalendáře
Vivat ikea
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To jsou super tipy
Letos se taky chystám na samovýrobu neb ty čkoloádové hrůzy nemůžu ani vidět. Dcera má 4 roky, tam je to jednoduché. Je parádnice, takže sponečky, čelenka, náramek…pak miluje kuličky Lindt…
Ale budu muset vyrobit i pro 16.měsíčního…a tam tápu…Sladkosti mu nedávám, tak trošku tápu co z takových drobností by se mu tam dalo dát. Nenapadá Vás něco? Já mám prázdnou hlavu už teď a to ještě budu vymýšlet vánoční dárky ![]()
- Citovat
- Upravit
@zichisek píše:
To jsou super tipyLetos se taky chystám na samovýrobu neb ty čkoloádové hrůzy nemůžu ani vidět. Dcera má 4 roky, tam je to jednoduché. Je parádnice, takže sponečky, čelenka, náramek…pak miluje kuličky Lindt…
Ale budu muset vyrobit i pro 16.měsíčního…a tam tápu…Sladkosti mu nedávám, tak trošku tápu co z takových drobností by se mu tam dalo dát. Nenapadá Vás něco? Já mám prázdnou hlavu už teď a to ještě budu vymýšlet vánoční dárky
Linda koule jsou dobrý přímo na strom místo coko kolekce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit