Program na fotorámečky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
245
23.5.07 18:01

Program na fotorámečky

Ahojky chtěla bych vás poprosit ,jestli nemáte nějaký šikovný program na fotorámečky ,chtěla bych si pár fotek přikrášlit a napadly mě aspon rámečky digiscrapu nerozumím. Hledala se všemožně na netu ,ale žádný program ke stažení na rámečky jsem nenašla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
116
23.5.07 19:29

Ahoj přijď mezi nás rádi ti poradíme… :P

25.12.2017 - edit admin: nefunkční odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
24.5.07 12:23

Goldy děkuju moc za pozvání mezi vás, ale vůbec si na to netroufám, vaše prácičky s fotkama jsou nádherný. A je radost se tím kochat, ale na to fakt nemám. Pojmy které používáte jsou pro mě úplně španělská vesnice. A bojím se že i kdyby mi někdo vedl kliknutím po kliknutím stejně bych to nejspíš nezvládla. A takovou trpělivost jakou bych nejspíš vyžadovala taky nikdo nemá. :( :( Na co si trofám jsou aspon ty rámečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
24.5.07 20:19

Ahoj a znáš prográmek Photo frame show?Mohu Ti ho poslat poštou na CD…Míša

http://www.instaluj.cz/…-frame-show/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
24.5.07 21:13

Goldy díky moc to je přesně co jsem hledala, už to má stažený, ještě jednou díky, jsi hodná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petrapip
6.6.11 11:49

Ahoj, posílám vám stránky na rámečky na fotky. Tak je to www.loonapix.com

• Citovat
  • Upravit
620
21.7.12 18:51

Obnovuji starší diskuzi. Hledám klasické fotorámečky (žádné obrázkové, dětské…zvířecí) asi černé třeba „jako šrafování“ nebo „jako kreslené čárky - silnější, slabší“ já nevím jak to popsat :,( našla jsem je přepřipravené ve fotoknize od happyfoto.cz ale jen pro jejich knihy. Prosím poraďte kde stáhnout.
Prostě nechci ty fotky ostře ohraničené, zpracovat pro fotoknihu, která tyto možnosti nenabízí. S grafickými programy zkušenost nemám, fotky upravuji v „PICCASO“
Díky za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
21.7.12 19:00

Něco takového, ale kde to pohledat zdarma ke stažení…
 http://www.photoframestudio.com/…otoedges.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Romík227
2.11.12 19:10

Já používám na vše Paint.net používám to na úpravu fotek s rámečky, nebo diplomy a zdá se mi to i jednoduché :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat