Program na fotorámečky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Program na fotorámečky
Ahojky chtěla bych vás poprosit ,jestli nemáte nějaký šikovný program na fotorámečky ,chtěla bych si pár fotek přikrášlit a napadly mě aspon rámečky digiscrapu nerozumím. Hledala se všemožně na netu ,ale žádný program ke stažení na rámečky jsem nenašla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj přijď mezi nás rádi ti poradíme… ![]()
25.12.2017 - edit admin: nefunkční odkaz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Goldy děkuju moc za pozvání mezi vás, ale vůbec si na to netroufám, vaše prácičky s fotkama jsou nádherný. A je radost se tím kochat, ale na to fakt nemám. Pojmy které používáte jsou pro mě úplně španělská vesnice. A bojím se že i kdyby mi někdo vedl kliknutím po kliknutím stejně bych to nejspíš nezvládla. A takovou trpělivost jakou bych nejspíš vyžadovala taky nikdo nemá.
Na co si trofám jsou aspon ty rámečky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj a znáš prográmek Photo frame show?Mohu Ti ho poslat poštou na CD…Míša
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Goldy díky moc to je přesně co jsem hledala, už to má stažený, ještě jednou díky, jsi hodná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, posílám vám stránky na rámečky na fotky. Tak je to www.loonapix.com
- Citovat
- Upravit
Obnovuji starší diskuzi. Hledám klasické fotorámečky (žádné obrázkové, dětské…zvířecí) asi černé třeba „jako šrafování“ nebo „jako kreslené čárky - silnější, slabší“ já nevím jak to popsat
našla jsem je přepřipravené ve fotoknize od happyfoto.cz ale jen pro jejich knihy. Prosím poraďte kde stáhnout.
Prostě nechci ty fotky ostře ohraničené, zpracovat pro fotoknihu, která tyto možnosti nenabízí. S grafickými programy zkušenost nemám, fotky upravuji v „PICCASO“
Díky za tipy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Něco takového, ale kde to pohledat zdarma ke stažení…
http://www.photoframestudio.com/…otoedges.php
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já používám na vše Paint.net používám to na úpravu fotek s rámečky, nebo diplomy a zdá se mi to i jednoduché ![]()
- Citovat
- Upravit