fotokniha
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
fotokniha
ahoj
uvazuju,ze necham udelat synovi fotoknihu a chtela bych se zeptat na vase zkusenosti…
1. s jakou firmou na zhotoveni fotoknih mate dobre zkusenosti? .. ja jsem zatim nasla dve,co to delaji…HappyFoto a Fotolab…znate jeste nejake dalsi?
(aby mely www stranky)
2.jak takova knizka vypada v realu,stoji to za ty penize? popr. vyplati se investovat do kvalitni vazby nebo staci i fotosesit?
3. budu vdecna za vsechny rady a poznatky
diky
Jaana
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
My máme fotosešit od Fotolabu.
Některá stránky jsou hezký, ale některý, kde jsem dala třeba scrap, nebo fotku přes celou stránku, tak ty jsou dost nekvalitně vytisklý. Když jsou to normálně fotky, je to docela hezký. Třeba jak je fotka přes celou stránku a na ní jakoby menší fotky, tak ty menší jsou kvalitně vytisklý, ta velká ne. A kde jsou jen menší fotky na stránkách, ty taky jdou.
Fotosešit byl v akc zadarmo, takže jsem z něj nadšená. Kdybych za něj zaplatila, asi bych byla trochu zklamaná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsme využili akce Fotolabu a nechali pro babičky udělat fotoknihy. Zadarmo to není špatné, ale jinak nic moc kvalita.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ono asi záleží, v jaké kvalitě a rozlišení jste tam ty fotky vkládaly. Já jsem s fotosešitem spokojená. Taky jsme si jich nechali natisknout více.
Jaano fotoknihy ještě dělá www.droxi.cz Jaké jsou nevím, nikdy jsem je neviděla. Ale uvažuju, že už nebudu kupovat alba. Když si spočítáš, kolik stojí opravdu pěké a kvalitní album a do toho ty fotky, které mimochodem podražily
tak ta kniha možná vyjde i levněji a navíc si ji hezky doplníš popiskama a nemusíš se trápit s popisováním do fotoalba. Takže já příště zkouším fotoknihu v pevné vazbě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
moc diky za odpovedi…
cecetka : ja taky doufam,ze to neni kvalitou tisku ale kvalitou fotky…mame hodne kvalitni digitalni fotak s dobrym rozlisenim,manzel hodne foti a je to jeho konicek…tak ze si delam nadeje,ze by ty fotky mohly vypadat dobre,i kdyz je tam trochu „zvetsim“ nebo udelam nejaky vyrez..
jaky je pouzity papir na stranky knihy? hruby,tenky? nebo je to takovy ten polokridovy papir jako ve vetsine knizek?
prave uvazujeme objednat jeden fotosesit na otestovani a pak nechat udelat neco babickam na Vanoce…kdo ma porad nechavat dodelavat fotky a davat k nim popisky…aby se babicky pak mohly chlubit v praci atd ![]()
Jaana
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No nevim, tčeba je to fotkama, ale prostě když se na ně kouknu zblízka, je to takový ťupkatý… Ale je fakt že ikdyž si necháme udělat fotky, je u některých znát, že jsou z digitálu, tak asi náš foťák nic moc.
Jen si dej pozor, já si udělala některý stránky oranžový pozadí, na to modrozelený obdélník jako druhý pozadí (trochu jakože nakřivo) a na to fotky a mez tou oranžovou a zelenou a je občas bílej pruh (ten jsem stopro nedělala
).
Ale objektivně musim uznat, že nejvalitnější tisk mají ty stránky, kde jsem jen naklikala fotky a nechala to pozadí udělat tim programem… bez ničeho navíc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
aha…Noemi,dik za upozorneni…ja prave rada taky takhle zkousim ruzne pozadi a vylepsenicka…tak uvidime…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme dobrý digitál a s udělanými fotkami jsme byli vždy spokojení. Nebyl ani problém s fotkami ve velikosti A4. Ta fotokniha od Fotolabu mi přijde trochu zrnitá a to jsme posílali velké rozlišení fotek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
tak my jsme napřed zkusili to Fotoknihu zdarma od Fotolabu, tam byla kvalita fotek dost různorodá, ale když jsem to prozkoumala, zjistila jsem, že horší byly fotky, které jsem zmenšila třeba kvůli vložení sem do galerky a tak. Teď jsem objednávala už ten větší fotosešit babičce k narozeninám, dala jsem si na to pozor a vybrala jen ty fotky, které zůstaly nezmenšené v původním rozlišení a výsledek je myslím slušný. Takže i když při objednávání fotek i ty zmenšené projdou slušně a jsou na první pohled neodlišitelné od mezmenšených, v té fotoknize to je poznat. Jako pozadí jsem vybrala takové vlnky ve světlemodré a všechny fotky na něm vypadají pěkně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ukazovací knížka
Jak jsem četla tuhle diskusi, ta vám můžu taky nabídnout fotoknihu. Já jim říkám ukazovací knížka. Jsou tam fotky a obrázky, můžete si knížku pojemnovat dát i popisky. Je to laminované s kroužkovým hřebtem, takže to vydrží i když si to prohlíží dítko samo.
Pokud by to někoho zajímalo tak více informací na www.monotyp.cz sekce fotodárky.
Kamila
- Citovat
- Upravit
Moc hezké fotoknihy jsou i na http://www.heysmile.cz/ , ale zkušenosti nemám žádné. My jsme nakonec nechali udělat kalendáře od Fotostaru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Book-Maker
Ahoj,
určitě se na mě sesipe smršť , že jim dělám reklamu, ale když jsem s nimi spokojená a tady o pár řádků výš pišou, že chtějí znát i www stránky, tak se koukněte na tyhle - http://www.book-maker.cz . Udělala jsem si u nich s manželem už 3 knížky a vždy vyšli bez chybičky. Komunikace s nimi byla velmi dobrá a dodali mi vše v termínech. Mají i akce (slevy, kousky zdarma). Myslím si, že minimálně za nakouknutí to stojí ![]()
Mějte se hezky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Fotolab nebo Happyfoto?
Máte zkušenost, kdo dělá kvalitnější fotoknihy s pevnými deskami?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem nedávno mezi holkama zjišťovala, jaké kdo má zkušenosti a mám tu u obou poznámku nebrat
ale důvod už si nepamataju… já mám zrovna fotoknihu rozpracovanou a dělám ji u blurbu (www.blurb.com).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jancip píše:
Máte zkušenost, kdo dělá kvalitnější fotoknihy s pevnými deskami?
My máme z fotolabu a jsme spokojení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit