Adventní kalendář (jaký?)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
116
30.11.22 20:07

Adventní kalendář (jaký?)

Ahoj už je načase koupit vánoční kalendář a já vůbec nevím jaký koupit pro dítě ve věku 13 let. Je jí to jedno ať vyberu sama. Plus ještě budu kupovat nějaké pro sebe ale vůbec taky nevím jaký. Tak co holky jaké máte adventní kalendáře vy případně manžel a jaké adventní kalendáře teď frčí u dětí? :pankac:.?

PS: vím že zítra už se má otevírat první. Ale to jsem já všechny dělám na poslední chvíli minulý rok jsem sehnala všechny adventní kalendáře až na 6. :jazyk: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35717
30.11.22 20:12

Jako nechci strašit, ale já ho dneska sháněla a už nejsou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
30.11.22 20:13

@pikola. A takhle to dopadá když dělám všechno na poslední chvíli. Když tak zkusím nějaký objednat přes internet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
30.11.22 20:16
@Harley 1 píše:
Ahoj už je načase koupit vánoční kalendář a já vůbec nevím jaký koupit pro dítě ve věku 13 let. Je jí to jedno ať vyberu sama. Plus ještě budu kupovat nějaké pro sebe ale vůbec taky nevím jaký. Tak co holky jaké máte adventní kalendáře vy případně manžel a jaké adventní kalendáře teď frčí u dětí? :pankac:.?PS: vím že zítra už se má otevírat první. Ale to jsem já všechny dělám na poslední chvíli minulý rok jsem sehnala všechny adventní kalendáře až na 6. :jazyk: :(

Suplicky asi plnit nechces, tak si prostě výber pro tebe nejhezci z toho, co bude v obchodě, at můžete začít vcas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
30.11.22 20:19

Ja mam deti jeste mensi, maji Lego a Kinder, pro sebe mam cajovy z DM. Ale spis je otazka, co jeste sezenes a kolik chces do toho vrazit…videla jsem vselijake, ruzne licence (Spiderman, Pokemon a buhvijake podobne potvory), ale to jsou kolikrat castky jeste 2× vyssi nez to Lego

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
30.11.22 20:20
@Harley 1 píše:
Ahoj už je načase koupit vánoční kalendář a já vůbec nevím jaký koupit pro dítě ve věku 13 let. Je jí to jedno ať vyberu sama. Plus ještě budu kupovat nějaké pro sebe ale vůbec taky nevím jaký. Tak co holky jaké máte adventní kalendáře vy případně manžel a jaké adventní kalendáře teď frčí u dětí? :pankac:.?PS: vím že zítra už se má otevírat první. Ale to jsem já všechny dělám na poslední chvíli minulý rok jsem sehnala všechny adventní kalendáře až na 6. :jazyk: :(

Vyrob ho přes noc :jazyk: Já mám vyrobené pytlíky a do toho už od listopadu sháním různé drobnosti. Sama sobě si ho nedávám. Jednou jsem dostala od Emimina :oops: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21492
30.11.22 20:22

Synolvi je 12 let a má adventní kalendář s postavičkami pokémon. Já jsem si koupila od Nespressa. Dcera 16 let chtěla čokoládový. Já ti nevím, přece ty znáš své dítě nejlépe, tak si zadej do googlu heslo „adventní kalendář“ a vyber si podle svých preferencí. A nebo jestli se chystáš do obchodů, tak oběhni nákupní centrum a kup to, co budou mít na skladě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
30.11.22 20:32

Desetiletá dostane kosmetický, přála si ho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59356
30.11.22 20:37

@Harley 1 moc už nejsou, dcera dostane H. aribo a já mám w. aterdrop a nespresso :mrgreen: Loni měla dcera s nejstarším dohromady z mixitu ;) Vlastně malý w. aterdrop který byl jako dárek k velkému dcera dostala tak zítra otevře první okénko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214

Děti mají rády Kinder, takže mají kalendáře od nich, takovou mašinku. Dětem je 10 a 6 let. Ale třeba můj 30 letý brácha byl kalendář od Kindru taky chtěl, protože tuhle čokoládu má rád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958

Se nudíš nebo co? Kolik těch diskuzí dneska ještě založíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
30.11.22 20:40

@Thomassss nenudím jen se ptám. na názory /rady :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
30.11.22 20:45
@Harley 1 píše:
@Thomassss nenudím jen se ptám. na názory /rady :andel:

Vždyť jsi dnes založila už x diskuzí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
30.11.22 20:46

@Thomassss založila Jsem 5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
30.11.22 20:52

My máme úkolový a máme po starostech se sháněním. Plníme koly od prvního adventu. Už jsme si udělali černou hodinku(vše vypnout, zhasnout a povídat si),psali jsme dopis a dali za okno, pustili jsme si vánoční pohádku a dělali jsme výzdobu. Zítra nás čeká povídání o tradicích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí