Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj už je načase koupit vánoční kalendář a já vůbec nevím jaký koupit pro dítě ve věku 13 let. Je jí to jedno ať vyberu sama. Plus ještě budu kupovat nějaké pro sebe ale vůbec taky nevím jaký. Tak co holky jaké máte adventní kalendáře vy případně manžel a jaké adventní kalendáře teď frčí u dětí?
.?
PS: vím že zítra už se má otevírat první. Ale to jsem já všechny dělám na poslední chvíli minulý rok jsem sehnala všechny adventní kalendáře až na 6.
![]()
@pikola. A takhle to dopadá když dělám všechno na poslední chvíli. Když tak zkusím nějaký objednat přes internet ![]()
@Harley 1 píše:
Ahoj už je načase koupit vánoční kalendář a já vůbec nevím jaký koupit pro dítě ve věku 13 let. Je jí to jedno ať vyberu sama. Plus ještě budu kupovat nějaké pro sebe ale vůbec taky nevím jaký. Tak co holky jaké máte adventní kalendáře vy případně manžel a jaké adventní kalendáře teď frčí u dětí?.?PS: vím že zítra už se má otevírat první. Ale to jsem já všechny dělám na poslední chvíli minulý rok jsem sehnala všechny adventní kalendáře až na 6.
![]()
Suplicky asi plnit nechces, tak si prostě výber pro tebe nejhezci z toho, co bude v obchodě, at můžete začít vcas
Ja mam deti jeste mensi, maji Lego a Kinder, pro sebe mam cajovy z DM. Ale spis je otazka, co jeste sezenes a kolik chces do toho vrazit…videla jsem vselijake, ruzne licence (Spiderman, Pokemon a buhvijake podobne potvory), ale to jsou kolikrat castky jeste 2× vyssi nez to Lego
@Harley 1 píše:
Ahoj už je načase koupit vánoční kalendář a já vůbec nevím jaký koupit pro dítě ve věku 13 let. Je jí to jedno ať vyberu sama. Plus ještě budu kupovat nějaké pro sebe ale vůbec taky nevím jaký. Tak co holky jaké máte adventní kalendáře vy případně manžel a jaké adventní kalendáře teď frčí u dětí?.?PS: vím že zítra už se má otevírat první. Ale to jsem já všechny dělám na poslední chvíli minulý rok jsem sehnala všechny adventní kalendáře až na 6.
![]()
Vyrob ho přes noc
Já mám vyrobené pytlíky a do toho už od listopadu sháním různé drobnosti. Sama sobě si ho nedávám. Jednou jsem dostala od Emimina
![]()
Synolvi je 12 let a má adventní kalendář s postavičkami pokémon. Já jsem si koupila od Nespressa. Dcera 16 let chtěla čokoládový. Já ti nevím, přece ty znáš své dítě nejlépe, tak si zadej do googlu heslo „adventní kalendář“ a vyber si podle svých preferencí. A nebo jestli se chystáš do obchodů, tak oběhni nákupní centrum a kup to, co budou mít na skladě…
@Harley 1 moc už nejsou, dcera dostane H. aribo a já mám w. aterdrop a nespresso
Loni měla dcera s nejstarším dohromady z mixitu
Vlastně malý w. aterdrop který byl jako dárek k velkému dcera dostala tak zítra otevře první okénko ![]()
Děti mají rády Kinder, takže mají kalendáře od nich, takovou mašinku. Dětem je 10 a 6 let. Ale třeba můj 30 letý brácha byl kalendář od Kindru taky chtěl, protože tuhle čokoládu má rád.
@Harley 1 píše:
@Thomassss nenudím jen se ptám. na názory /rady
Vždyť jsi dnes založila už x diskuzí.
My máme úkolový a máme po starostech se sháněním. Plníme koly od prvního adventu. Už jsme si udělali černou hodinku(vše vypnout, zhasnout a povídat si),psali jsme dopis a dali za okno, pustili jsme si vánoční pohádku a dělali jsme výzdobu. Zítra nás čeká povídání o tradicích.