Adventní kalendář (jaký?)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1486
30.11.22 20:54

Já dnes v pohode kupovala čokoládové, pro nejstaršího mám ještě Oreo, pro 12 letou dceru kosmetický a pro 5 letého s blbustkama se Spidermanem. Manželovi asi dojdu koupit salamovy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
30.11.22 21:01

Syn 14 má klasiku Kinder a stírací od Sazky. Já s chlapem jen Sazka kalendář.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5921
30.11.22 21:01
@Harley 1 píše:
@Thomassss založila Jsem píše: Více

Já jich napočítala 9,to nemáš nic na práci že řešíš ptákoviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
30.11.22 21:08

Bude klasika čokoládový. Ale nejvíc by měl úspěch, kdyby jeden den byl třeba lak na nehty. Další dny nějaké jiné dívčí věci, klidně drobné mince v okénkách atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
30.11.22 21:13

Detem ve tride jsem koupila cokoladovy, povesila jsem je na hlavni nastenku a ozdobila sviticim retezem. Byli strasne nadseni. Prcek dostane ponozkovy, coz mi vytrhne trn z paty, bo mu desne porostla noha a jeho ponozky dedim ja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9758
30.11.22 21:37

Muž bude mít se sušeným masem, já čajový a děti pytlickovy s blbinkami (nějaké sladkosti, propisky, siticko, penici koule do koupele, fusekle, rukavice a pod.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
1.12.22 07:41

Pro děti (8 a skoro 11) mám kinder jen s těmi klasickými tyčinkami a pro sebe stírací sazka. Když byli menší, plnila jsem mnou háčkované ponozticky různými blbostmi - razítka, lego postavičky, bonbóny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
1.12.22 07:54

Kupuju jedině s Lindt čokoládou…Jediná značka s hořkou čokoládou. :palec:

• Citovat
  • Upravit
24165
1.12.22 08:13

@Harley 1 u nás děti dostávají adventní kalendar na Mikuláše a je jedno, kolik jim je. Vloni děti dostali z Ikei, letos chtěli Lego Harry Potter. Já sama sobě koupila zase z Ikei. Manžel nechce, tak nedostane nic.

Pokud bych nemela žádné prani od děti, koupila bych jim buď z té Ikei, nebo jakýkoliv čokoládový (tedy ne ten úplně nejlevnější, ale aby tam bála čokoláda).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí