Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Já dnes v pohode kupovala čokoládové, pro nejstaršího mám ještě Oreo, pro 12 letou dceru kosmetický a pro 5 letého s blbustkama se Spidermanem. Manželovi asi dojdu koupit salamovy.
Syn 14 má klasiku Kinder a stírací od Sazky. Já s chlapem jen Sazka kalendář.
@Harley 1 píše:
@Thomassss založila Jsem píše: Více
Já jich napočítala 9,to nemáš nic na práci že řešíš ptákoviny.
Bude klasika čokoládový. Ale nejvíc by měl úspěch, kdyby jeden den byl třeba lak na nehty. Další dny nějaké jiné dívčí věci, klidně drobné mince v okénkách atd.
Detem ve tride jsem koupila cokoladovy, povesila jsem je na hlavni nastenku a ozdobila sviticim retezem. Byli strasne nadseni. Prcek dostane ponozkovy, coz mi vytrhne trn z paty, bo mu desne porostla noha a jeho ponozky dedim ja
Muž bude mít se sušeným masem, já čajový a děti pytlickovy s blbinkami (nějaké sladkosti, propisky, siticko, penici koule do koupele, fusekle, rukavice a pod.)
Pro děti (8 a skoro 11) mám kinder jen s těmi klasickými tyčinkami a pro sebe stírací sazka. Když byli menší, plnila jsem mnou háčkované ponozticky různými blbostmi - razítka, lego postavičky, bonbóny.
Kupuju jedině s Lindt čokoládou…Jediná značka s hořkou čokoládou. ![]()
@Harley 1 u nás děti dostávají adventní kalendar na Mikuláše a je jedno, kolik jim je. Vloni děti dostali z Ikei, letos chtěli Lego Harry Potter. Já sama sobě koupila zase z Ikei. Manžel nechce, tak nedostane nic.
Pokud bych nemela žádné prani od děti, koupila bych jim buď z té Ikei, nebo jakýkoliv čokoládový (tedy ne ten úplně nejlevnější, ale aby tam bála čokoláda).