Sušička AEG 59850
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
AEG 59850
Ahoj maminy, potrebuju pomoc. Koupili jsme tuto susicku, navod byl v jinem jazyce, tak jsme si ho stahli z netu, ale ouha, polepky na susicce jsou francouzky. Nemate prosim nektera stejny typ a nemohla by jste mi vyfotit ty polepky v cestine, nebo anglictine? Vubec nevim na co to mam nastavit, na ten program, kdy to pradlo slozim do skrine. ![]()
moc dekuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, máme jí, popisky jsou v Angličtině.
Tak jestli to stačí, tak jsem vyfotila toto:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A ten program, kdy se prádlo složí samo do skříně je to první Storage Dry - to je na 7kg, to druhé Storage dry je na 3 Kg…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja to dala na to druhy storage dry ale to pradlo je lehce zavlhly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na to druhé SD mám prádlo taky navlhlé a to jsem tam měla jen pár triček. Takže teď už vše suším na to první Storage dry.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hoja, tak já ji mám taky, anglický popis bych brala, já ho měla německý - umím anglicky a rozumím rusky ![]()
Měla jsem ji z www.mall.cz, tak jsem jim napsala a poslali navod i přelepku.
Zatím to zkoumám, ale záleží na prádle co tam dám, když tam je směska, tak je to silnější prádlo ještě na doschnutí. T
tak tohle je levá půlka…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hani super, diky moc. No ted uz vim cim to bylo, to druhe dry je na syntetiku, proto je bavlna vlhka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no nahore vpravo je napsano ze je ten sloupec pro bavlnu a pod tim syntetika, takhle to teda chapu
Jak se pls nastavi teda dosuseni par minut, kdyz je to pradlo vlhke po ukonceni programu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stika: no i to je možné ![]()
Ad dosušení: to se dělá tlačítkem Time, ale nezjistila jsem, na jak dlouho to tam mám dát, to ještě nemám vyzkoušené…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky mám označení v němčině, kdyby to někomu pomohlo ![]()
Stika - kde se dělají metříky v azbuce?
(omlouvám se za OT
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dosušení: kolečko se nastaví na TIME a tlačítkem Time se nastaví doba dosušení…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit