Mop Leifheit Twist - neždímá
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Mop Leifheit twist-neždímá
Před pár dny jsem si zakoupila twist set na základě ohlasů z různých diskusí. Maminky si ho chválily že krásně ždímá ale mě ždímá špatně. Normálně z té hadry rukou vykroutím ještě spoustu vody. Dělám něco špatně? Myslíte že by to uznali jako reklamaci? Nechávám to otočit třeba i 10× a pořád plno vody. Dík za rady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Přesně tohle mi dělal také, ale až tak po měsíci. pak se tam cosi urvalo a už se to ani netočilo. Letěl tak rychle, jak přišel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lemaz píše:
Přesně tohle mi dělal také, ale až tak po měsíci. pak se tam cosi urvalo a už se to ani netočilo. Letěl tak rychle, jak přišel.
To jste ho vyhodili? nebo vyreklamovali
stál dost peněz ach jo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Haňulík píše:lemaz píše:To jste ho vyhodili? nebo vyreklamovali
Přesně tohle mi dělal také, ale až tak po měsíci. pak se tam cosi urvalo a už se to ani netočilo. Letěl tak rychle, jak přišel.stál dost peněz ach jo.
Zkoušeli jsme reklamaci, ale bylo nám řečeno, že to, co se tam zlomilo, jsme si zavinili sami, protože jsme moc ždímali. Argument, že to neždímalo, je nezajímal. Šel z domu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to je teda paráda ach jo. No já to asi zkusím reklamovat přece to nebudu ždímat ručně za tolik peněz
, ale myslela jsem že to bude lepší když jsem četla jak si ho maminky chválí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také jsem podlehla reklamě, ale evidentně to nebylo nic pro mě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://www.elpos-domacnost.cz/…-zdarma.html
já mám tenhle, fakt nevím jestli nemůžu dělat něco blbě, ach jo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nevím možná je to tou hlavicí, třeba tahle obdélníková není tak dobrá jako ta kulatá, fakt nevím, já jsem s ním spokojená
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky záleží na materiálu z jakého je mop vyrobený, jestli je z mikrovláken, nebo s větším obsahem bavlny. V tom je ten rozdíl jo a až budete někdy mopíky prát nikdy nedávejte aviváž, ta totiž naruší vrstvu i mikro a mopy jsou pak víc mokré, navíc ten kulatý se odstředuje odstředivou silou tedy voda z vláken a ten plochý jestli se nepletu se ždíme mechanicky, tedy třením ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máte někdo složení těch mikro mopů podrobně? mělo by stát někde na návodu, nebo tak, kouknu se vám na to myslím kolk obsahuje jakých vláken ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pájinka25 píše:
já mám tenhle a nemůžu si na něj stěžovathttp://www.elpos-domacnost.cz/…da-6-ks.html?…
prosím tě, a jak vytírá? nezanechává za sebou smetí? a luxuješ před vytíráním? já zrovna vybírám mop pro mamku k narozeninám a tenhle je v užším výběru ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nozu píše:Pájinka25 píše:prosím tě, a jak vytírá? nezanechává za sebou smetí? a luxuješ před vytíráním? já zrovna vybírám mop pro mamku k narozeninám a tenhle je v užším výběru
já mám tenhle a nemůžu si na něj stěžovathttp://www.elpos-domacnost.cz/…da-6-ks.html?…
neluxuju, ani nemám čím, máme v celým bytě podlahy, takže vysavač nemáme, vždycky jen zametu to nejhorší a pak se pustím do vytírání. Za sebou smetí nezanechává, akorát ho hrne před sebou, takže je pak dobrý tu hromádku namést třeba na lopatku, ale jinak je po něm úplně čisto. dá se dost dobře vyždímat a podlaha pak nezůstává mokrá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Haňulíku, zkus si ten mop i to vědro pořádně prohlídnout, jestli tam nemáš někde něco špatně. Třeba něco namotané, něco někde nakřivo nebo tak. Mně občas vyskočí ta točící se část a pak to drhne, ale to bys asi poznala
Jinak se mi to vždycky vyždímá dokonale, nemůžu si ten mop vynachválit.
Lowel oba se ždímají odstředivým způsobem
Ten co se ždímá tlakem je zas jiný (myslím Vileda).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit