Nahradí robotický vysavač běžný úklid

17180
23.1.11 20:39

nahradí robotický vysavač běžný úklid

Ahojky, úklid mě jako asi všechny z nás nějak extra nebaví, doma věčně řešíme co kdo bude dělat a co koho neba apod. Takže se snažím si to co nejvíce usnadnit. Momentálně uvažuju nad robotickým vysavačem. Pročetla jsem kde jaké diskuse, ale v žádné z nich jsem se nedozvěděla jak často jej používáte a zda pak ještě běžně uklízíte. Nastíním situaci.

Momentálně jsem zvyklá jednou týdně uklízet - záchod, koupelna, vyluxovat, vytřít, prach atd. Mimo tento úklid díky malé dceři téměř denně zametu drobky, popř. používám ruční aku vysavač - po snídani apod. Ale to je vše.

A tudíž by mě zajímalo, jestli když použiju tento vysavač tak už nemusím jednou týdně v rámci „velkého“ úklidu luxovat. Pokud by to tak bylo tak by to asi pro mne mělo smysl, pokud ne tak v tom nevidím význam. Podotýkám že domácí zvíře žádné nemáme, kromě dcery :mrgreen: tudíž chlupy apod. se nás netýkají, jde opravdu jen o běžný úklid - prach, drobky apod. Jak často jej tedy používáte?

díky za odpovědi. Prostě zatím nejsem rozhodnutá že je to fakt tak úžasné :oops: za tu cenu samosebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
23.1.11 20:46

no, jdou tam navolit asi tri tipy jizdy, do kruhu, do ctverce nebo cik cak… Ale jako co s tim zbytkem, co ti to nevyluxuje? To musis sama rucne.. tak nevim v cem je tak velka vyhoda :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
23.1.11 20:49

Robotický vysavač u nás jezdí každý den, když jsme v práci a jednou tak za 14 dní vytáhnem velký vysavač a přejedem rohy. Zvíře a dítě se u nás v domácnosti nevyskytují :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12868
23.1.11 20:51

Já už nevím, jak jsem bez něj mohla existovat :mrgreen:
Plovoucí podlahy a lino dělá dokonale, na koberci mi občas zůstávají psí chlupy u prahu, na který najíždí, vysává každý den a každý den z něj vysypu hromadu prachu.
Mám roombu.
Monn89, tobě někde vynechává místa 8-o Mně teda ne, uklidí každý roh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12868
23.1.11 20:52
Roza píše:
Robotický vysavač u nás jezdí každý den, když jsme v práci a jednou tak za 14 dní vytáhnem velký vysavač a přejedem rohy. Zvíře a dítě se u nás v domácnosti nevyskytují :wink:

Já za ten půlrok, co ho mám, vytáhal vysavač jednou před vánoci, abych vysála pavučiny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
23.1.11 20:53

me by jen zajimalo,jak muze uklidit roh,kdyz je kulaty?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
23.1.11 20:54

Taky jsem moc spokojená.žádný koberce nikde nemáme a je fakt super :potlesk: :potlesk: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12868
23.1.11 20:55
Pajule22 píše:
me by jen zajimalo,jak muze uklidit roh,kdyz je kulaty?? :nevim:

Má smetáček, kterým si to z toho rohu vytahuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
23.1.11 20:56

ahoj, máme 3+1 batole a ptáky :roll: dlouho jsem přemýšlela co a jak, ale jsou tady prahy - moc by mi robot práci neusnadnil. Zakoupila jsem teda tyčový akumulátorový vysavač a jsem šťastná jako blecha :dance:
Byt čisťounký, bez snítka - vysávám denně ale bez drátu a zbytečného vytahování z komory. Navíc jsem otrokářka a zapojila 2 letáka - vysaje si svůj pokoj i předsíň :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
23.1.11 21:01

U nás nemožné, dvě děti, hračky všude, i minutu po uklizení už zas někde leží. Měla bych asi obavy, kolik drobných věcí se mi takhle ztratí. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
23.1.11 21:05

no my máme plovoučky, dlažbu a v dětském koberec. O hračkách už jsem taky přemýšlela, ale tak to jsem si představovala že bych ho pustila když budem venku nebo večer atd. Ale je fakt že zatím mám jen jedno. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
23.1.11 21:09

mag, me to nevysaje duklade cely byt, takze to po nem musim jeste jednou prejet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12868
23.1.11 21:11
Monny89 píše:
mag, me to nevysaje duklade cely byt, takze to po nem musim jeste jednou prejet…

A co máš za značku. Roomba má inteligentní navádění, žádný cik cak se nenastavuje, dokonce když najde místo, kde je víc bordelu, u nás třeba tam, kde lehává pes, nebo jí malá, zasvítí mu taková kontrolka a na místo se víckrát vrátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
23.1.11 21:17

Mag, Ecovacs.. a jako nic moc, dostala jsem ho k vanocum, tak premyslim, ze ho preposlu nekomu jinemu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
23.1.11 21:17

Taky o nem uvazuju.
Holky a jak je to s parketama ? A jak dlouho jezdi takovy cca 25 m2 pokoj ? Mne porad pripada, ze mnohem otravnejsi je vytirani, nez zametani, to mam hned … :think: takze kdyby to melo jezdit v kazdym pokoji pul dne, tak nevim, to asi radsi vyndam smetak. Byt zbaveny drobku a prachu je super, ale neni to takove, jako kdyz se vytre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí