Nahradí robotický vysavač běžný úklid
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
nahradí robotický vysavač běžný úklid
Ahojky, úklid mě jako asi všechny z nás nějak extra nebaví, doma věčně řešíme co kdo bude dělat a co koho neba apod. Takže se snažím si to co nejvíce usnadnit. Momentálně uvažuju nad robotickým vysavačem. Pročetla jsem kde jaké diskuse, ale v žádné z nich jsem se nedozvěděla jak často jej používáte a zda pak ještě běžně uklízíte. Nastíním situaci.
Momentálně jsem zvyklá jednou týdně uklízet - záchod, koupelna, vyluxovat, vytřít, prach atd. Mimo tento úklid díky malé dceři téměř denně zametu drobky, popř. používám ruční aku vysavač - po snídani apod. Ale to je vše.
A tudíž by mě zajímalo, jestli když použiju tento vysavač tak už nemusím jednou týdně v rámci „velkého“ úklidu luxovat. Pokud by to tak bylo tak by to asi pro mne mělo smysl, pokud ne tak v tom nevidím význam. Podotýkám že domácí zvíře žádné nemáme, kromě dcery
tudíž chlupy apod. se nás netýkají, jde opravdu jen o běžný úklid - prach, drobky apod. Jak často jej tedy používáte?
díky za odpovědi. Prostě zatím nejsem rozhodnutá že je to fakt tak úžasné
za tu cenu samosebou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
no, jdou tam navolit asi tri tipy jizdy, do kruhu, do ctverce nebo cik cak… Ale jako co s tim zbytkem, co ti to nevyluxuje? To musis sama rucne.. tak nevim v cem je tak velka vyhoda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Robotický vysavač u nás jezdí každý den, když jsme v práci a jednou tak za 14 dní vytáhnem velký vysavač a přejedem rohy. Zvíře a dítě se u nás v domácnosti nevyskytují ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já už nevím, jak jsem bez něj mohla existovat ![]()
Plovoucí podlahy a lino dělá dokonale, na koberci mi občas zůstávají psí chlupy u prahu, na který najíždí, vysává každý den a každý den z něj vysypu hromadu prachu.
Mám roombu.
Monn89, tobě někde vynechává místa
Mně teda ne, uklidí každý roh.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Roza píše:
Robotický vysavač u nás jezdí každý den, když jsme v práci a jednou tak za 14 dní vytáhnem velký vysavač a přejedem rohy. Zvíře a dítě se u nás v domácnosti nevyskytují
Já za ten půlrok, co ho mám, vytáhal vysavač jednou před vánoci, abych vysála pavučiny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem moc spokojená.žádný koberce nikde nemáme a je fakt super
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pajule22 píše:
me by jen zajimalo,jak muze uklidit roh,kdyz je kulaty??
Má smetáček, kterým si to z toho rohu vytahuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj, máme 3+1 batole a ptáky
dlouho jsem přemýšlela co a jak, ale jsou tady prahy - moc by mi robot práci neusnadnil. Zakoupila jsem teda tyčový akumulátorový vysavač a jsem šťastná jako blecha ![]()
Byt čisťounký, bez snítka - vysávám denně ale bez drátu a zbytečného vytahování z komory. Navíc jsem otrokářka a zapojila 2 letáka - vysaje si svůj pokoj i předsíň ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás nemožné, dvě děti, hračky všude, i minutu po uklizení už zas někde leží. Měla bych asi obavy, kolik drobných věcí se mi takhle ztratí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no my máme plovoučky, dlažbu a v dětském koberec. O hračkách už jsem taky přemýšlela, ale tak to jsem si představovala že bych ho pustila když budem venku nebo večer atd. Ale je fakt že zatím mám jen jedno. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mag, me to nevysaje duklade cely byt, takze to po nem musim jeste jednou prejet…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Monny89 píše:
mag, me to nevysaje duklade cely byt, takze to po nem musim jeste jednou prejet…
A co máš za značku. Roomba má inteligentní navádění, žádný cik cak se nenastavuje, dokonce když najde místo, kde je víc bordelu, u nás třeba tam, kde lehává pes, nebo jí malá, zasvítí mu taková kontrolka a na místo se víckrát vrátí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mag, Ecovacs.. a jako nic moc, dostala jsem ho k vanocum, tak premyslim, ze ho preposlu nekomu jinemu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky o nem uvazuju.
Holky a jak je to s parketama ? A jak dlouho jezdi takovy cca 25 m2 pokoj ? Mne porad pripada, ze mnohem otravnejsi je vytirani, nez zametani, to mam hned …
takze kdyby to melo jezdit v kazdym pokoji pul dne, tak nevim, to asi radsi vyndam smetak. Byt zbaveny drobku a prachu je super, ale neni to takove, jako kdyz se vytre.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit