Beznámrazové lednice
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Beznámrazové lednice
Ahoj hospodyňky. Jaké máte zkušenosti s kombinovanými chladničkami, které mají automatické odmrazování chladničky i mrazničky? Je tato funkce praktická nebo stačí jen automatické odmrazování chladničky a manuální odmrazování mrazničky? Díky moc, K.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
To by me taky zajimalo, jak to odmrazovani mrazaku funguje. mam jen to lednickovy a v mrazaku furt ledovec
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lednice
zkušenost s tím ještě nemám ale budu mít takovou kombinovanou lednici s mrazákem a dodavatel mi tvrdí, že už nikdy mi nevznikne námzara nikde, tak jsem zvědavá
asi tak v červenci-srpnu to budu moci ohodnotit ![]()
- Citovat
- Upravit
Máme půl roku lednici LG nonfrost, 3šuplíkovej mrazák a velká lednice, je dvoumotorová.
V mrazáku za toho půl roku není ani jedem milimetr ledu.Odmražuje se to samo .. občas je slyšet jak to uvnitř jako praská, škrabká,a někde pod lednicí je nádržka - výparník, kam to všechno teče. Vidět teda nic není a vylít to taky nejde. Lednice má vzadu "větrací otvory, takže se nide nerosí…
Oproti klasice je to veget, mi vždycky rozčilovalo to odmražování každou chvíli … všechno vyndat, počkat až sleze námraza z mrazáku a pak zas umýt, nandat …
Jinak tu nonfrostuku LG má i kamarádka(trochu jíný tip a v nerezu) má ju cca 3 roky a ještě jí neodmrazovala není prý třeba.
Což mě potěšilo že
.
- Citovat
- Upravit
a jak je mozny, ze kdyz to rozmrza, ze ta voda nenatece do tech supliku? nebo maji poklop?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
beznámrazové lednice
Takže to musí být funkce nofrost, když to má jen funkci allfrost¨, tak to nestačí a stejně to namrzá? Někde totiž uvádějí, že lednice s funkcí allFrost je beznámrazová, jinde že není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme Electrolux frost free a včera jsme ji museli poprvé odmrazit!To jsem koukala, kolik vody z mrazáku vyteklo. Takže frost free nebo neboli no frost není tak úplně pravda - potvrdili nám to i v servisu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit