Rychlovarná konvice Tchibo

7
15.1.11 22:53

TCHIBO rychlovarná konvice ANO nebo NE?

Ahoj, uvažuji o koupi rychlovarné konvice z TCHIBA, ta co mění barvičky, máte někdo zkušenost? Můžete mi písnout, zda ji doporučujete nebo ne? Předem díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3950
15.1.11 22:56

doporučuji je skvělá litr vody uvařila do minuty drži danou teplotu vody jak si nastavíš a barvičky dělá taky hezké :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
15.1.11 22:59

jéééé moc díky, já trošku váhala. Nejdřív jsem byla natěšená, právě kvůli měnění barviček, mám tři děti a i pro ně by to bude zpestření vaření čaje :-D , ale právě jsem četla reakci nějakého pána a ten psal, že při vaření smrdí umělou hmotou a že je cítit i voda z toho jinak. Tak jsem potřebovala nějakou pozitivní reakci :-D Moc děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
15.1.11 23:02

My jí máme taky a jsem s ní spokojená,hlavně že si uvařím vodu na danou teplotu kvůli sunaru.A to že mění barvu je bonus,synovi se líbí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
15.1.11 23:07

můžu se holky ještě zeptat, jak je hlučná? My měli před tím Etu a ta hučela docela hodně :-( .No mě se takhle líbila už dávno,ale naše fungovala dobře, tak nebyl důvod a teď se konečně rozpadla :dance: , tak jsem zajásala, že půjdu do té tchibovky. ALe zase klobouk dolu před tou starou, vydržela 10 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6284
16.1.11 00:07

Ahoj, mám ji a spokojenost. Hlučná je, jako každá rychlovarka, ale žádná hrůza to není, navíc je docela rychlá. Jen by tedy pro mne nemusela pípat když se voda dovaří, to mne trochu štve. Dělá to konvice, dělá mi to mikrovlnka, pořád samý pípání. Ale jináč fajn, mám ji už přes rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2900
16.1.11 03:43

my ji máme, jsme s ní naprosto spokojení, ale taky trošku smrdí, doufám, že to přestane :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
16.1.11 12:10

Moc děkuju za všechny příspěvky, jsem rozhodnutá koupit, tak snad budeme také spokojeni :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tatianamas
23.4.12 00:59

Smrdi

Ahoj, koupila jsem ji v outletu Tchibo minuly tyden a take musim rict ze hodne smrdi voda a chutna po plastu. Mohu se zeptat tech kdo ji ma dele, zda prestala casem smrdet nebo ne? Mam podezreni, ze to muze byt zdravotne zavadne a buh vi, co se z plastu uvolnuje… uvazuji o reklamaci, ale zase se mi strasne libi funkce, tak jsem na rozcesti. Prosim o odpoved, Dekuji.

• Citovat
  • Upravit
alsi
16.10.12 11:39

pachuť plastu

Teprve po roce užívání a několikeré vyvařování konvice kyselinou citronovou konečně přestává být káva cítit po plastu. Když jsem se ji pokoušela reklamovat tak mi paní prodavačka tvrdila, že jsem první komu vadí plastová pachuť a nikdo ji ještě z tohoto důvodu nereklamoval. Konvice mi jinak svými dalšími parametry vyhovuje a tak jsem si nakonec nechala, ale uvolňování plastového odéru bych čekala spíš u konvice z tržnice, než u tohoto prodejce :?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max