Nahradí robotický vysavač běžný úklid

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3115
4.2.11 08:18

Holky tak roomba mi dorazila už druhý den zkouším a je to super, fakt nestačím se divit co všechno ještě povysává a to jsem schválně předtím vysála celý byt. Jenom pes je z ní ještě takový zmatený - ale zvykne si :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.11 12:15

ecovacs

Já mám doma Ecovacs D58 a rozhodně doporučuju. Než mi ho manžel koupil, tak jsme si ho půjčili v Euronics prodejně na zkoušku, abychom nekupovali zajíce v pytli. Přece jen nestojí pár korun.Rozhodli jsme se pro ten dražší zlatý model a musím říct, že bych rozhodně neměnila. Vysává perfektně, zvládá různé druhy podlah (i středně vysoké koberce), má senzory znečištění a hlavně jsou skvělé ty magnetické pásky. To jiné robotické vysavače nemají a kvůli malé dcerce virtuální zed používat nemůžeme, protože ji pořád vypíná anebo přemísťuje. Je potřeba zvážit, co se od daného typu vysavače očekává a koupit takový, který si poradí s konkrétními nástrahami v byte. Proto je nejlepší ho nejdříve vyzkoušet…My jsme tak udělali a jsme s výběrem velmi spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iwettka
16.2.11 10:21

Zdravím všechny zaneprázdněné maminky, zjišťuji, že na vysávání není čas, tak si tady pročítám příspěvky. Moc se mi líbí, že je možnost si ten robotický vysavač Ecovacs vypůjčit na zkoušku a pak si jej případně zakoupit. Tohle bych nečekala. Kéž by to tak šlo u všech výrobků na trhu. To by se mi pak doma nehromadily nepotřebné věci :lol: . Dokonce jsem zjistila, že prodejna Euronics má prodejnu i u nás ve městě :dance: , tak odpoledne hned vyrazím. Děkuji za typ. Ozvu se jak jsem s vysavačem spokojená :-)

• Citovat
  • Upravit
57
17.6.12 19:27

Hele, někde jsem sylšela, že vysvače jako Ecovacs, Carneo apod. se zase stahují z trhu, protože se moc neprodávají. To bych si na nákup dala pozor, jestli vůbec bude nějaká záruka. Tyhle vysavače jsou dost poruchové, tak abysme nezplakaly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
4.2.16 12:00

Taky mám irobot a nedám na něj dopustit. Používám ho na vinilové podlahy. Mám ho už 5 let a funguje pořád stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí