Nahradí robotický vysavač běžný úklid
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Holky tak roomba mi dorazila už druhý den zkouším a je to super, fakt nestačím se divit co všechno ještě povysává a to jsem schválně předtím vysála celý byt. Jenom pes je z ní ještě takový zmatený - ale zvykne si
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ecovacs
Já mám doma Ecovacs D58 a rozhodně doporučuju. Než mi ho manžel koupil, tak jsme si ho půjčili v Euronics prodejně na zkoušku, abychom nekupovali zajíce v pytli. Přece jen nestojí pár korun.Rozhodli jsme se pro ten dražší zlatý model a musím říct, že bych rozhodně neměnila. Vysává perfektně, zvládá různé druhy podlah (i středně vysoké koberce), má senzory znečištění a hlavně jsou skvělé ty magnetické pásky. To jiné robotické vysavače nemají a kvůli malé dcerce virtuální zed používat nemůžeme, protože ji pořád vypíná anebo přemísťuje. Je potřeba zvážit, co se od daného typu vysavače očekává a koupit takový, který si poradí s konkrétními nástrahami v byte. Proto je nejlepší ho nejdříve vyzkoušet…My jsme tak udělali a jsme s výběrem velmi spokojeni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím všechny zaneprázdněné maminky, zjišťuji, že na vysávání není čas, tak si tady pročítám příspěvky. Moc se mi líbí, že je možnost si ten robotický vysavač Ecovacs vypůjčit na zkoušku a pak si jej případně zakoupit. Tohle bych nečekala. Kéž by to tak šlo u všech výrobků na trhu. To by se mi pak doma nehromadily nepotřebné věci
. Dokonce jsem zjistila, že prodejna Euronics má prodejnu i u nás ve městě
, tak odpoledne hned vyrazím. Děkuji za typ. Ozvu se jak jsem s vysavačem spokojená ![]()
- Citovat
- Upravit
Hele, někde jsem sylšela, že vysvače jako Ecovacs, Carneo apod. se zase stahují z trhu, protože se moc neprodávají. To bych si na nákup dala pozor, jestli vůbec bude nějaká záruka. Tyhle vysavače jsou dost poruchové, tak abysme nezplakaly…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky mám irobot a nedám na něj dopustit. Používám ho na vinilové podlahy. Mám ho už 5 let a funguje pořád stejně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit