Aerius na spaní?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Amlka
25.4.23 19:31

Aerius na spaní?

Dobrý den, doktor mi předepsal aerius, řekla jsem že synovy se prořezávání stoličky a těžce to nese budí se večer klidně i 5× se strašný pláčem trvá klidně i 10 minut a dostane opravdu velký záchvat a někde utisit on sám je z toho úplně zničený protože nemůže spát a prez den je to to samé teče nám dokonce i krev z dasni a tak sem chtěla něco aby mohl večer v klidu spinkat a doktor mi předepsal aerius no když jsem si četla příbalový leták tak opravdu nevím jestli to k něčemu je, má s tým někdo zkušenosti?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1519
25.4.23 19:42

Syn ho bral od pul roku, ale na alergii a ekzem. Asi to bude takovy oblbovak neco jako Fenistil kapky, ze to to dite jakoby utlumi… ale jestli to pomuze malemu na bolest nevim… nezkouseli jste treba homeopatika? Cetla jsem hodne chvalu na Viburcol…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
25.4.23 20:09

Děti užívaly kvůli kašli, rýmám. Paní v lékárně říkala, dávejte večer, třeba bude líp spát. Mám dvě extrémně nespavé děti a jedno období bylo vážně hodně zlé. Zlatem bych zaplatila za cokoliv, po čem by to děcko spalo. No, aerius to nebyl… :lol: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
25.4.23 20:16

No tak to nevim, dava se bud pri alergiich, nebo pri ryme na splasknuti sliznic, to pak na lepsi spanek pomoct muze, ale na zuby? :think:
Hele ja nejsem uplne priznivcem leku na kazdou blbost ale jestli mate takhle brutalni prubeh, tak bych dala vecer davku Nurofenu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
25.4.23 20:23

Aerius bere dcera od 2 let na alergie. Radši bych dala něco na bolest a mast na zuby. Tenkrat jsem kupovala bozi homeopatickou. Pomohla i mně na bolavý zub. Ale nevim jestli se v cr prodává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8634
25.4.23 20:49

Aerius je antihistaminikum, moc nevím, jak by měl pomoct na bolavy zuby… mně se nejvíc osvedcil calgel, opravdu tlumí bolest, sama jsem si ho mazala na zánět dásní a fakt to pomohlo. A když je nejhůř, tak nurofen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
25.4.23 20:50

Dcera má napsaný Aerius z ORL. Na rýmy, záněty dutin a věčně vpáčené bubínky. Ale o spaní jsem nikdy neslyšela. A minimálně u nás to nezabírá, teda na lepší spánek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
25.4.23 20:50

Holka má napsaný na ekzém a dávala jsem ho i teď, když měla neštovice. Narozdíl od fenistilu pomáhal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
25.4.23 20:52

Syn bral ted Aerius pri zanetu spojivek a pak i pri ryme. Zkus mu dat spis na noc Calgel, Nurofen nebo jestli ma dudlik, tak dat do cumlu vodu a na chvili do mrazaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí