Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ahoj maminy, nutně scháním AeroChamber s maskou pro děti, k foukání Ventolinu, nemáte někdo, kdo ho už nepoužíváte? jsem z vesnice a v okolí ho nemohu sehnat. Na internetu k dostání je, ale draho, proto zkouším tuto cestu, třeba někdo nabídne za rozumnou cenu. díky moc, můžete písnout i na e-mail: pipa5@seznam.cz Budu všem vděčná za jakoukoliv radu v sehnání či nabídku.
Ahoj, bohužel neprodávám, ale nám podobný sehnali v lékárně. Paní sice obvolala půlku republiky, co to zkusit tak? Ovšem aerochamber už se prý nedělá. Místo toho máme Babyhaler od GlaxoSmithKline. Je to delší a trošku větší. Stálo to 585 Kč, ale 500 proplácí pojišťovna (jako zdravotní pomůcka 1× ročně). Nepřihlášená Markéta
díky Markéto a máte možnost mi poslat na e-mail fotku toho ,,foukátka,, jak to vypadá? a jak se to pak dělá, aby mi něco proplatili na pojišťovně?
Ahojky, náš malý taky fouká
aerochamber nám původně půjčili v poradně (když jsme Ventolin dostali jen „na zkoušku“) ale prý se už nedělá (aspoň tohle mi řekli v lékárně), ale dali nám místo něj OptiChamber, taky má dětskou masku. Je v podstatě stejný jako „aero“. Naše dětská lékařka nám jej napsala na „poukaz“ jako zdravotní pomůcku a v lékárně jsme nedopláceli vůbec nic
Pojišťovnu máme revírní bratrskou - 213, tak se zkus zeptat. Pavlína
Jak se píše výše, dostali jsme na něho poukaz od doktorky, tzn. v lékárně jsem pak zaplatila 84 kč. Pojišťovna jsme VZP. Fotku posílám na e-mail, neumím ji sem vložit ![]()
Markéta
no my měli taky půjčený, už jsem ho minulý týden vracela a když teď onemocněl druhý klučík a řekla nám taky foukat, tak mi ani nenapadlo jí říct, že to nemáme, zda se to dá napsat na recept nebo tak, tak tam zítra zajdu a poptám se. my máme VZP pojišťovnu, tak nevím, kolik proplácí, ale snad taky něco
Tak, už jsem přihlášená. Nějak mi to nešlo. Poslala jsem fotku na e-mail. Manžel tvrdil, že jsem si mohla vymyslet jiný důvod, když jsem mu chtěla vyfotit ruku ![]()
Ahojky, reaguju ještě jednou, protože jsem si uvědomila že jsme toho v lékárně tehdy na recepty „fasovali“ víc najednou, takže s těmi nynějšími poplatky tam asi nějaký doplatek byl, ale asi ne nějak vysoký. Přesněji Vám to neřeknu, nevzala jsem si účtenku, takže se moc omlouvám za předchozí „zkreslenou“ informaci, Markéta to asi píše přesněji. Pavlína
njn no Markét, to jsou chlapy
díky moc za fotečku. holky děkuji ještě jednou za info, ikdyž bude doplatek, i tak je to super. než kupovat to za plnou cenu, jsem s klukama sama, tak člověk musí koukat na každou korunu
Ahoj, teď jsem si uvědomila, že jsme to kupovali ještě vloni. Nevím, jestli k tomu nebude ještě dalších 30kč za recept, ale to by měl vědět dr. Teda, mně někdy dává zahulit ten náš jeden, mít ho doma 2×, ani si to neumím představit
Ať jsou kluci brzo zdraví!!! M.
no já mám taky někdy hlavu jak balon z těch dvou raubířů, ale jsou to zlatíčka moje. No ajestli k tomu dejchátku bude i těch 30Kč, tak to už se nedá nic dělat, pořád lepší platit třeba 120Kč než 500 a víc
ahoj holky, tak jsem ráda, že tohle forum existuje, člověk se dozví víc, nikde vám nikdo nic neřekne, co je na recept nebo poukaz atd. Takže jsem ráno hned naklusala k doktorce, ta mi napsala OptiChamber na poukaz a nedoplácela jsem vůbec nic
tak jsem moc ráda, že ho i měli a hlavně že jsem nedala ani kačku
Tak to je super. Teď hlavně aby se klukům rychle ulevilo. Mějte se hezky.
Markéta