Afternor a menstruace

Anonymní
14.2.19 14:17

Afternor a menstruace

Ahojky kecalky, dne 31.1 jsem měla nechráněný styk 1.2. Jsem si vzala afternor, bylo to 20 hodin po styku. Hold jsme se s přítelem neviděli dlouho :( chápu, že jsme měli použit ochranu, ale prostě se stalo. A tak se chci zeptat, že když mám BT 36,4 až 36,6 a těhotenské testy jsem si dělala od 10.2. A všechny jsou negativní. Testy dělám vždy ráno, a používám sice různé značky, ale citlivost je u všech stejná 10. Myslíte si, že nejsem těhotná? MS bych měla dostat zítra, ale bojím se, že nepřijde, protože jsem v tom a na ty testy je ještě moc brzo. Nebo se stalo některé z vás která, měla pilulku po, že by se ji zpozdila menstruace? Moc děkuji za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1146
14.2.19 15:13

Ahoj, já jsem kdysi dávno, taky měla tabletku po, ale na název už si nevzpomenu, měla jsem ji dvakrát a co si pamatuju tak mi to totálně rozházelo cyklus, ale s největší pravděpodobností těhotná nebudeš, navíc pokud byl sex 31.1 a dneska je 14.2 tak si myslím že by na testu něco už bylo vidět, každopádně přeji hodně štěstí ať to dopadne tak jak si přeješ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.19 15:28

Aha, tak snad to dopadne dobře. Každopádně si zítra a pro jistotu v sobotu udělám test a snad to vyjde negativní. A neměla jsi náhodou Postinor nebo Escapelle?

• Citovat
  • Upravit
1146
14.2.19 15:40

Postinor jsem měla, za mě jsou tyhle prášky hodně spolehlivé takže spíše počítej s tím že ti to jen rozházelo cyklus, mám dokonce pocit že to je i v příbalovém letáky že ti to může rozhodit cyklus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.19 15:44

Jo, to tam nejspíš je, že to muže posunout cyklus o 5 dni, to teda píšou u toho Afternoru, jen jsem chtěla vědět, jestli s tím, nebo něčím podobným má někdo zkušenost. :) moc děkuji za reakce

• Citovat
  • Upravit
1146
14.2.19 15:56

Za málo, neboj bude to dobrý :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
14.2.19 16:45

Snad ano :) pro jistotu si prostě udělám test no. A taky si myslím, že by se tam po 14 dnech už něco ukázalo. Tak snad to bude dobrý, konečně se mi podařilo přihlásit, t :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
15.2.19 09:05

Ahojky, takže BT dnes ráno 36,6 a těhotenský test z první ranní moči negativní. Takže už to snad fakt dopadne dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
15.2.19 21:19

Nejspíš jsem si to zakrikla, protože jsem odpoledne začala trochu špinit, ale to s menstruaci teda nemá nic společného :/ tak teda nevím, nejspíš jsem odsouzená k tomu, abych testovala znova a znova :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
15.2.19 21:36

@Carly18 ono to může být tím práškem, zkus se kouknout do příbalového letáku, už si nevzpomínám jak přesně to probíhalo u mě :nevim: každopádně si myslím že na zahnizdeni už je nejspíš pozdě, i když možné je všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
15.2.19 21:45

@Lucie1906 Ahojky, tak jsem to četla, tak tam píšou, že menstruace by měla být normální a měla by přijít i v obvyklý den. Těhotná být můžete pokud se krvácení nedostavilo vůbec, nebo se nepodobá vaši obvykle menstruaci. Taktéž můžete být těhotná, pokud se menstruace opozdila o 5 a více dní. Tableta Afrernor zabraňuje uvolnění vajíčka, či jeho oplodnění, nebo uhnizdění již oplodněného vajíčka.

Takže nic víc jsem se nedočetla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
15.2.19 22:17

Foto tt dnes 15.2.

Taky příkladem ještě fotku testu. Test dělaný hned ráno z první ranní moci je to test pepino s citlivostí 10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
15.2.19 22:33

A ty na testu něco vidíš? :think: no nezbývá nic jiného než vydržet, třeba se MS ještě rozjede. A ty by jsi miminko chtěla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
15.2.19 22:38

@Lucie1906 Já tam nic nevidím, krom sněhobíla, 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76805
15.2.19 22:43

@Lucie1906 kdyby chtěla mimi, nebrala by afternor