Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jsem teprve nejaky 9DPO, takže nečekám nějaký zázrak a ani se o miminko nesnažíme, i když kdyby přislo, tak bych byla moc ráda
Kdyby me nebolelo bricho a tak, tak bych si test asi ani nedelala.
Ten test se mi nezdá, jaka to je značka? Kup jinej a testuj znovu ![]()
@Lainaire8 to je test Dr.Max, jojo mam i jinej, takze asi rano vyzkousim, ale znate to
Jsem zvedava ![]()
Ani mě se moc nepozdává, jak dlouho po testování jsi to fotila? Počkala bych osobně ještě tak dva dny a zkusila znovu, pokud je tohle pozitivní, za dva dny bys už měla mít víc jasno.
No nevím, zdá se mi to jako falešňák, ale tak za dva tři dny budeš mít jasněji… ![]()
@Mamazkoncesveta fotila jsem to hned…mozna max 3 minuty ![]()
Zitra rano teda vyzkousim, mam doma jeste jine. Na tento jsem curala odpoledne ![]()
To je jen ryska a nejspis i vadny test.ber to jako negativní.
@dr007 tak v tom případě bych fakt zkusila jiný, to opravdu vypadá na vadný test…
Dik moc
Ono asi i kdybych byla tehotna, tak by mi to mozna z te odpoledni moci jeste nic neukazalo… zkusim zitra rano a pak uz na to kaslu
![]()
Tohle se mi fakt nezdá jako focený hned. Takhle zažloutne po několika hodinách díky té moči, co ho v ní rácháš. Což už není průkazný. Nový test je krásně sněhobílý. Takže buď kecáš, žes to fotila hned, nebo je to fakt vadný test. Nepřikládala bych mu význam.