Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tohle se mi fakt nezdá jako focený hned. Takhle zažloutne po několika hodinách díky té moči, co ho v ní rácháš. Což už není průkazný. Nový test je krásně sněhobílý. Takže buď kecáš, žes to fotila hned, nebo je to fakt vadný test. Nepřikládala bych mu význam.
To žluté na testu dělá fotka, přikládám fotku jinou… stejného testu
Asi uplne nerozumím, proč bych měla kacat, když si jdu pro radu ![]()
Nicméně můj názor je stejným že jde o vadný test a uvidíme.
Dekuji moc všem a hezký večer
![]()
@dr007 no to není fotkou, to je prostě žlutý test. Starý, nebo vadný. Když sis ho dělala, byl bílý?
To ja nevim, mam na toalete blbe svetlo. Jen sem namocila a hmed vytahla,,chvilku pockala a pak jsem to fotila kamosce hned
Nicmene bude asi fakt vadny
tal nevadi, zkusim za par dni,,kdyz to nedostanu ![]()
@dr007 mě se Teda pravidelně stalo že jsem vždy měla test pozitivní hlavně odpoledne
ale tenhle test bych brala spíš jako vadný, vypadá to jen jako ryska
za pár dní zkus jiný a budeš mít jasno ![]()
Dobry vecer damy..
Prosim o radu s manzelem se snazime 6let o miminko no a ted uz 2 tydny mam takove paleni ci tlak s pichanim v podbrisku pri chuzi me hodne boli kycle jsem tyden pred MS testy jsem si delala z 5 mamatest10 jsem mela 3 se slabym duchem ktery se objevil hned no a dnes vecer kolem 21:45 jsem si delala ten 5 a nic
.Vim ze bych mela pockat ale je to tezky prosim o Vase nazory moc Dekuji ![]()
@Ebbigirl29 počkej s testováním na ráno
kdy je koncentrace hcg nejvyšší.
@Mamazkoncesveta Ano zkusim to rano jen si rikam jestli to muzou byt priznaky Tehu? A proc z 5 mi vysly 2 negativne a 3 slabe? ![]()
@Ebbigirl29 na nějaké těhotenské příznaky je prakticky ještě brzy, ale možné je vše ![]()