Uzounká čárka na TT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5040
13.2.19 19:53

Tohle se mi fakt nezdá jako focený hned. Takhle zažloutne po několika hodinách díky té moči, co ho v ní rácháš. Což už není průkazný. Nový test je krásně sněhobílý. Takže buď kecáš, žes to fotila hned, nebo je to fakt vadný test. Nepřikládala bych mu význam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19984
13.2.19 19:59

Tohle není foceny po 3minutach. A vidím rysku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
13.2.19 20:01

To žluté na testu dělá fotka, přikládám fotku jinou… stejného testu :) Asi uplne nerozumím, proč bych měla kacat, když si jdu pro radu :nevim:
Nicméně můj názor je stejným že jde o vadný test a uvidíme.
Dekuji moc všem a hezký večer :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
13.2.19 20:04

Tak jooo holky :)))))

:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
13.2.19 20:18

@dr007 no to není fotkou, to je prostě žlutý test. Starý, nebo vadný. Když sis ho dělala, byl bílý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
13.2.19 20:22

To ja nevim, mam na toalete blbe svetlo. Jen sem namocila a hmed vytahla,,chvilku pockala a pak jsem to fotila kamosce hned :nevim: Nicmene bude asi fakt vadny :nevim: tal nevadi, zkusim za par dni,,kdyz to nedostanu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
13.2.19 20:50

@dr007 mě se Teda pravidelně stalo že jsem vždy měla test pozitivní hlavně odpoledne :D ale tenhle test bych brala spíš jako vadný, vypadá to jen jako ryska :( za pár dní zkus jiný a budeš mít jasno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.19 22:40

Dobry vecer damy.. :) Prosim o radu s manzelem se snazime 6let o miminko no a ted uz 2 tydny mam takove paleni ci tlak s pichanim v podbrisku pri chuzi me hodne boli kycle jsem tyden pred MS testy jsem si delala z 5 mamatest10 jsem mela 3 se slabym duchem ktery se objevil hned no a dnes vecer kolem 21:45 jsem si delala ten 5 a nic :( .Vim ze bych mela pockat ale je to tezky prosim o Vase nazory moc Dekuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.19 22:51

@Ebbigirl29 počkej s testováním na ráno ;) kdy je koncentrace hcg nejvyšší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.19 22:58

@Mamazkoncesveta Ano zkusim to rano jen si rikam jestli to muzou byt priznaky Tehu? A proc z 5 mi vysly 2 negativne a 3 slabe? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
13.2.19 23:07

@Ebbigirl29 na nějaké těhotenské příznaky je prakticky ještě brzy, ale možné je vše :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí