Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No záleží kolika denní embryo ti zavadeli. Mě zaváděli 5 denní blastocystu a po 6 dnech jsem měla ducha. Takže jsem vlastně byla 11 DPO. To vím přesně protože mi dr při transferu říkal, že se embryo musí zavrtat do pár hodin jinak že to nevyšlo.
Druhá čárka čtvrtý den je nesmysl. To je spíš zbytek hormonů. Nepíchala si ovitrel? Testovat by se mělo až 14 dní po KET.
Ahoj, ja mela pozitivni test az 10 den po transferu. I doktor tusim rikal,ze delat test desaty den.Urcite neni nic ztraceno:)
A nebyla druhá čárka kamarádky po ovitrille ? . Testovat po transferu se má 14den.drzim palce ať tam jsou //
@Papaja32 tak já myslela že řešíš test ne i/y. Jinak pardon, přepisuje mi tel. ![]()
@monzaj neměla právě Ovitrelle a měla slabou druhou mě zaráží že já něměla ani tuk -ale udělam až den před ms a uvidím ![]()
@Papaja32 každopádně já ten 6 den jsem byla spíš netrpělivá a opravdu tam byl sotva duch. Být tebou počkám několik dní a pak zkusím. Já vím že se všude uvádí testovat 14 dní po transferu ale která z nás to vydržela že ?
@Papaja32 píše:
Ahojky, mohla bych se zeptat kdy se asi tak dělá těhotenský test po IVF? Kamarádka si ho udělala 4 den a má tam vidět slabou druhou čárku -já byla na transferu 9.2 v sobotu a dnes jsem si tedy také dělala test a mám jen jednu![]()
po té druhé ani náznak. Pořád mě jen bolí břicho jako při ms, ale jinak mi nic není
já už nevím jestli je to dobře nebo se to prostě ani nezavrtalo a je mi smutno
![]()
Tebe mi seslalo samo nebe
.Jsem uplne na stejnym kolotoci co ty… Ja mela Et 7.2. Testy taky bile, bricho me taky boli jak na ms, jednou v pravo pak zase v levo. Prsa citim uz od Ovitrellu. Dnes jsem taky smutnila, bulela..no nevim na krev jdu 21.2. . testuji brzy vim, ale schvalne…chci taky mit ty silejici carky schovane na pamatku toho vseho
kdyz tu vidim vsude ty super testy od 5.dne od ET..potrebuju vzpruhu
drzim ti palce ![]()