Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
tak jsme mu koupili ten jahodovej nurofen, dala jsem mu 2,5ml a si představte, že do něj po koupání manžel nacpal 200ml kaše ze 150ml vody a 100ml Kulíška. tak jsem vděčna i za tohle ![]()
motika píše:
tak jsme mu koupili ten jahodovej nurofen, dala jsem mu 2,5ml a si představte, že do něj po koupání manžel nacpal 200ml kaše ze 150ml vody a 100ml Kulíška. tak jsem vděčna i za tohle
Super ![]()
motika píše:
tak jsme mu koupili ten jahodovej nurofen, dala jsem mu 2,5ml a si představte, že do něj po koupání manžel nacpal 200ml kaše ze 150ml vody a 100ml Kulíška. tak jsem vděčna i za tohle
Tak to je super výsledek. O tom my jsme si mohli nechat první dny akorát tak zdát ![]()
Ahoj, naše holky to měly obě, starší mnohem víc, mladší na tom byla o něco líp. Ale je fakt, že obě aspoň pily - navíc jsem Verunku ještě kojila
. Ale s jídlem to bylo špatný, nakonec jak už se někdo zmínil jsme dávaly tím dávkovačem od Nurofen sirupu přesnídávky a to bylo bezvadny, po dvou dnech půstu a zkoušení všecho možného nám každá snědla 3 skleničky a já musela vyrazit na nákup a dokoupit zásoby pro další dny. Postupně se to zlepšovalo a po týdnu už začaly jakžtak jíst, ale spíš chladnější na teplé byly citlivé ještě několik dní- Ale je to strašné vidět jak je bolí každé sousto a i každé polknutí slin ![]()
ahoj Luci,
neporadím, jen posílám spoustu sil a vydrž!!
Třeba se to zlepší, když večer jste měli takovej úspěch. ![]()
Držím moc palce ![]()
Motika: To je super! Gratuluju! Ja prckovi dala na noc taky Nurofen, tak smad se po probdelych nocech vyspi
Jinak na veceri mi snedl pul parku. Hura!
MaryClementine píše:
ahoj Luci,
neporadím, jen posílám spoustu sil a vydrž!!![]()
Třeba se to zlepší, když večer jste měli takovej úspěch.
Držím moc palce
děkuju
![]()
Ahoj holky,
prosím, také některé z vás mrňousové nepolikali ani sliny?
Náš malej si právě prochází tímto peklem, bojujem, bojujem s pitím a právě plive i sliny… už nevím, co s ním, v podstatě od středy horečky, od čtvrtka nejí… u dr v pátek jsme vyfásli atb, že je to angína + stomatitida… jenže dostat do malého ty atb nešlo, řval, zvracel, přestal úplně pít… po konzultaci s dr, jsme v sobotu vysadili atb a bojujem s pitím ![]()
a dnes mi přijde, že se mu to asi zhoršilo, přestal mluvit, ted večer se ani vůbec nechtěl napít:(když jsem mu ve spánku propašovala flašku, okamžitě začal řvát:(
jojo, prcek taky strašně slintal
. Celej den jsem za nim lítala s plínkou nebo bryndákem.
Jinak s pitim jsme taky bojovali. To jídlo mi ani tak nevadilo,ale to pití bylo strašný. Prostě jsem ho musela něčim zaujmout, dát do židličky a v televizi pustit reklamu. Bez reklam nespolupracoval. Vodu jsem pak do něj dostávala po lžičkách.
adus - psala jsem na první stránce téhle diskuze - taky jsem měla stomatitidu spojenou s angínou. Bylo to fakt strašný, spala jsem s plínkou u pusy. Radši bych absolvovala další vyvolaný porod, než znovu tohle. Snad se to u vás brzo zlomí a bude líp.
Holky, začali mu krvácet dásničky, stačí, když mu vatičkou potírám a hned krev… měl krev i když začal ze spaní plakat… je to u toho normální?
adus píše:
Holky, začali mu krvácet dásničky, stačí, když mu vatičkou potírám a hned krev… měl krev i když začal ze spaní plakat… je to u toho normální?
neboj, já vim, že to vypadá hrozně,ale je to naprosto normální. Taky jsem se nejdřív lekla. Prcek měl i každou noc zakrvácený prostěradlo v postýlce. Dr říkala, že je to normální. Prcek měl tak oteklý dásně,že mu skoro nebyly ani vidět zoubky
. Ono to pak splaskne a přestane to krvácet tak vydrž ![]()
Jojo, taky to máme táák oteklý, že má úplně malý zoubečky… si řikám, že by to už mohlo ustupovat, dnes je to 7. den… a objevila jsem mu novej mega aft na jazyku ![]()
prcek to měl 12 dní a ještě teď mu tam zústal červenej boláček na jazyku a na rtu. Nejspíš mu tam zůstane jizva.
. Měl ty afty fakt velký.
No oni se pak slívají do velkých ploch a hůř se to hojí. Ale bohužel nic jiného, než čas to nevyhojí. Nejhorší mi připadalo snažit se to něčím potírat.