Teplota 37,7?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
23.5.11 14:07

Teplotka 37,7?

Ahojky,prosím Vás naměřila jsem mojí malé 14,5měs. v podpaží 37,7 (abych se přiznala ,nějak těm odečtům nerozumím). Venku jsme ještě nebyli,mám jí dát něco na teplotku? Děkuji všem.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2480
23.5.11 14:08

Ahoj!

Když měříš v podpaží, tak se nic neodečítá. Na teplotku nic nedávej a držte se spíše ve stínu a ne na sluníčku. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.11 14:12
Zizalka píše:
Ahoj!Když měříš v podpaží, tak se nic neodečítá. Na teplotku nic nedávej a držte se spíše ve stínu a ne na sluníčku. :wink:

Děkuju moc, jsem v tomto odečítaní úplně mimo. Snažím se jí dávat hodně pít,ale dnes to nějak bojkotuje…

• Citovat
  • Upravit
24320

Pokud nebude mit 38 nic nedavej na teplotu.Telo si poradi samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
Anonymní píše:
Zizalka píše:
Ahoj!Když měříš v podpaží, tak se nic neodečítá. Na teplotku nic nedávej a držte se spíše ve stínu a ne na sluníčku. :wink:
Děkuju moc, jsem v tomto odečítaní úplně mimo. Snažím se jí dávat hodně pít,ale dnes to nějak bojkotuje…

Mala mi taky dneska nechce pit a uz jsem z toho na nervy uz druhy den. :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21972
23.5.11 14:14

Teplotu bych určitě nesrážela a upřímně, ani bych nechodila ven…

Neodečítá se nic, takže teplota je sice jen „zvýšená“, ale hodně zvýšená - a s tím dítě podle mne ven nepatří. Maximálně na nejnutnější pochůzku, v kočárku se „zákazem vylézání“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
23.5.11 14:16

Nám dokonce říkali v nemocnici, že děti když mají 37,2,3, že se to neřeší, že prostě mají trochu vyšší teplotu jak dospělí..
Takže jak kdybys ty měla 37,3…ale nebere se to samorřejmě pořád, prostě jenom ty malé děti do dvou let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
23.5.11 14:17

Já bych dala klidový režim doma a sledovala co se z toho vyvrbí, žádnou tělesnou aktivitu..
Teplotu bych nesrážela do 38,2 a podobně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.11 14:20

Holky,moc všem děkuju! Zůstaneme doma,a uvidíme…snad je to třeba jen nějaká přechodná teplotka,i když netuším z čeho.

• Citovat
  • Upravit
2480
23.5.11 14:22

Nepřehřála se třeba? Kašel, rýmu nemá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.11 14:26
Zizalka píše:
Nepřehřála se třeba? Kašel, rýmu nemá?

No rýmu máme to je fakt,s tou se trápíme pořád dokola,ale dopolene byla v pořádku,teplounká začala být teď odpoledne,bobinek můj.Ach jo,trpím za ni…

• Citovat
  • Upravit
12735
23.5.11 14:30

nechceš jí změřit teplotu rektálně? ona ta pod paží není moc přesná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
23.5.11 14:36

Záleží taky, jakou teplotu má malá normálně. Syn měl dlouho normální teplotu 37,3, takže 37,7 bych neřešila a ven normálně šla, do stínu, dávat hodně pít a nějakou klidnější aktivitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.11 14:42
LadyRebeka píše:
nechceš jí změřit teplotu rektálně? ona ta pod paží není moc přesná.

Teď mi usnula..tak to ji budit nebudu,ale lezou jí řezáky,tak mi teď trklo jestli to náhodou není z toho..i když když jí lezly na druhý straně zvládla to v pohodě.. :think:

• Citovat
  • Upravit
544
14.5.13 20:42

Nevim jestli mi nekdo holky odpovi nebot vidim ze toto tema uz je tu dlouho…moje skoro 8 mesicni holcicka uz ma 3 tyden treploty, prvni tyden to byl zoubek coz jsem vzala nebot jine priznaky vubec nema smeje se a povida a je uplne v pohode jen kazde odpoledne se ji zvedne teplota od 37,7 az nekdy po 38,2 stupne. Druhy tyden se mi ty zuby uz nepozdavali tak jsme byli na krev a moc a nasla se lehka infekne na kterou nam dali na 6 dni antibiotika.Dnes je to 6 den mala je porad v pohode ale teploty kazde odpoledne porad pokracuji.Jit k lekari znovu nebo ja uz si nevim rady. Nemuzu ji do nekonecna davat sirup proti teplote, i kdyz mi byli receno ze tyto teploty jsou u batolat normalni a ze se nemaji vcelku resit pokud se nezvysi…a zase nechci vypadat ze jsem hysterka co pri kazdem pupinku skonci v nemocnici :nevim: dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí