Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Krásný den Všem…
Holky myslíte že to je aft? Ma to na hornim patře. Rika že ho to boli jako když má aft…Už je párkrát měl. Měl teď párkrát za sebou nějaký virozy atd. A případně co na to je nejúčinnější? Mám doma. orofar ten píšou že je na afty nebo něčím účinným vyplachovat? Před týdnem měl infekt kdy měl natekle mandle. vyter krku čistý. Byli sme včera na imunologii kde mu brali krev a na alergologii kde mu vylezlo něco ted nvm co přesně. Dekuji
@Anonymní píše:
Já měla afty celé dětství, pomáhalo mi potirat místo alpou
Ja na ne taky trpím. A on už je měl párkrát. Ale. mebim jestli tohle.je?Přijde Vam to jako aft?
@Tereza2609 píše:
Krásný den Všem…Holky myslíte že to je aft? Ma to na hornim patře. Rika že ho to boli jako když má aft…Už je párkrát měl. Měl teď párkrát za sebou nějaký virozy atd. A případně co na to je nejúčinnější? Mám doma. orofar ten píšou že je na afty nebo něčím účinným vyplachovat? Před týdnem měl infekt kdy měl natekle mandle. vyter krku čistý. Byli sme včera na imunologii kde mu brali krev a na alergologii kde mu vylezlo něco ted nvm co přesně. Dekuji
Na afty je fajn propolis.
@Tereza2609 afta to být může že není ještě úplně,,rozjeta,,. Já to taky tak mivam že mám jen takový jakoby flek a už mě to bolí a až za pár dní se z toho udělá afta jak blázen.
@Anonymní píše:
@Tereza2609 afta to být může že není ještě úplně,,rozjeta,,. Já to taky tak mivam že mám jen takový jakoby flek a už mě to bolí a až za pár dní se z toho udělá afta jak blázen.
Ma to na@Anonymní píše:
@Tereza2609 afta to být může že není ještě úplně,,rozjeta,,. Já to taky tak mivam že mám jen takový jakoby flek a už mě to bolí a až za pár dní se z toho udělá afta jak blázen.Ma to na hornim patře no..Nic moc místo..
Ja mu na to koupila sprej Aloclair plus tak snad to pomůže..