Afty u dětí

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
417
13.6.23 14:03

Afty u děti

Krásný den Všem… :) Holky myslíte že to je aft? Ma to na hornim patře. Rika že ho to boli jako když má aft…Už je párkrát měl. Měl teď párkrát za sebou nějaký virozy atd. A případně co na to je nejúčinnější? Mám doma. orofar ten píšou že je na afty nebo něčím účinným vyplachovat? Před týdnem měl infekt kdy měl natekle mandle. vyter krku čistý. Byli sme včera na imunologii kde mu brali krev a na alergologii kde mu vylezlo něco ted nvm co přesně. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
13.6.23 16:01

Já měla afty celé dětství, pomáhalo mi potirat místo alpou

• Citovat
  • Upravit
417
13.6.23 17:02
@Anonymní píše:
Já měla afty celé dětství, pomáhalo mi potirat místo alpou

Ja na ne taky trpím. A on už je měl párkrát. Ale. mebim jestli tohle.je?Přijde Vam to jako aft?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
13.6.23 17:13
@Tereza2609 píše:
Krásný den Všem… :) Holky myslíte že to je aft? Ma to na hornim patře. Rika že ho to boli jako když má aft…Už je párkrát měl. Měl teď párkrát za sebou nějaký virozy atd. A případně co na to je nejúčinnější? Mám doma. orofar ten píšou že je na afty nebo něčím účinným vyplachovat? Před týdnem měl infekt kdy měl natekle mandle. vyter krku čistý. Byli sme včera na imunologii kde mu brali krev a na alergologii kde mu vylezlo něco ted nvm co přesně. Dekuji

Na afty je fajn propolis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.23 18:02

@Tereza2609 afta to být může že není ještě úplně,,rozjeta,,. Já to taky tak mivam že mám jen takový jakoby flek a už mě to bolí a až za pár dní se z toho udělá afta jak blázen.

• Citovat
  • Upravit
417
13.6.23 19:37
@Anonymní píše:
@Tereza2609 afta to být může že není ještě úplně,,rozjeta,,. Já to taky tak mivam že mám jen takový jakoby flek a už mě to bolí a až za pár dní se z toho udělá afta jak blázen.
Ma to na
@Anonymní píše:

Ma to na hornim patře no..Nic moc místo.. :zed:
Ja mu na to koupila sprej Aloclair plus tak snad to pomůže.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí